Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 aluriel bombilonun yaveri mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ben bir süredir rottweilerin yaveriyim, adam işlemci parasını aldı ortalarda yok ekran kartına cevap vermedi falan. abi naptın :) diye mesajlar atıyorum cevap gelmiyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 öf vallahi baydınız. efsane topik falan yazan olmuş bütün topiği okudum yüz kaslarım hareket etmedi. adam hakediyo mu haketmiyo mu bilmem de shitpostu kısın az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 (T) https://media.giphy.com/media/B589UFuAWYytO/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ne mal adamlarsınız ya. (op hariç op yi çok sempatik buldum ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Selam, kim yaverim olmak ister? (beleş çay var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 dur lan bura benim yaver recruit topicim, git kendininkini aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 olorin84 said: ne mal adamlarsınız ya. (op hariç op yi çok sempatik buldum ben) aha yaveri geldi. gel gel haydar gel. https://www.youtube.com/watch?v=YxlEkyBCsGU @bombi: kuyruk acısı dediğin başlığa baktım, orada da trollenmiş ve sonunda enrage olmuşun. niye böyle yapıyosun sen cancazım. sakin ol. bi sigara iç. kendine gel. keskin sirke küpüne zarar arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Gencler, siz gerekli gereksiz 24/7 trolololololo diye gezince karsidaki "enrage" olmuyor, yapilan aptallik karsidakini baymis, fenaliklar gecirtmis oluyor. Topik bu dedigimin canli ornegi resmen. Pazar Alani burasi. Garbage'indan eglencesine turlu bolum var forumda. Her bolumu, her konuyu pic etmek zorunda degilsiniz. Yuruyun gidin baska alanlarda eglenin. Hadi canim. Hadi annem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 ama bütün reseller da global komplo kurmuş bombilo'ya :P £19.19 (73.29 TL) with JUL-COUPHOT-MAIL20 coupon http://www.funstockdigital.co.uk/doom-steam-key-pc-download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 bombilo said: sende de suradan [ https://forum.paticik.com/read.php?35,8226866,page=4#msg-8448633 ] kalan bir kuyruk acısı var gibi sanki dsdsf. ben haklıydım orada ama sende olabilir anca acı :( ki haksız olsam nolca paticikteki konu asdfgh. az rahat ol geniş takıl bambilo böyle genç ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Adam overpriced satmaya çalıştığı oyuna laf eden herkese bana karşı kuyruk acın var diye sallıyor, adamın nickini ilk defa gördüm ben mesela. Di kendi de agresif empati kurmuş sevmiş adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Evet abi. Az kaldi admin yapicam adami alayinizi atsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 patide kalkışma:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Doom a yatirim yapan yaya kalir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar