Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Ben windows phone kullanıcısıyım ama bu ram farkını anlatan baya bi yer var: http://www.phonearena.com/news/Why-Android-phones-need-3GB-of-RAM-and-iOS-gets-by-with-1GB-of-the-stuff_id62901 Hatta geçenlerde bi yerde görümştüm şimdi bulamadım, java android için yanlış bi seçimdi falan diye. Ha o kadar para veriliyor, apple da şöyle 3-4 gb ram koysa da daha hızlansa da görsek. Android tarafı sanki daha bi güç lazımsa donanıma aslılalım kafasında, yazılımsal olarak neleri değiştiriyorlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Selam, Telefon dene şey artık bildiğin sarf malzemesi konumunda. Ne kadar iyi kullanırsan kullan, 2-3 sene içinde değiştirmek zorunda kalıyorsun veya hissediyorsun. 3 hafta önce Lumia 925'im cıvıtınca gidip Asus Zenfone Max aldım. 5000mAh batarya yeminle ohhh dedirtti. Çözünürlük düşük, işlemci düşük. Haliyle batarya ömrü sağlam. Sanki 6.0.1 ile batarya biraz daha uzun gider oldu. Ağırlıklı telefon hizmeti almak için kullanıyorum, araçta da spotify tıngırdatıyorum. Düşürüp kırarsam zerre içime de oturmaz. Zaten 2 sene sonra değiştireceğim :) Onca para bayıl, sonra ikinci el değeri düşmesin diye kılıflara sok, sevgiliye yaklaşır gibi yaklaş... evlenirken bu kadar düşünüp araştırmadım ben :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 abi kullanacaginiz ozelliklere gore telefonu alin. Benim 1GB ramim senin 2gb'ni dover. Yok efendim, neymis. senin telefonun benimkinin islemcisini gorunce diz coker, tovbe eder... Sidik yarisi sacma ya. kilifsiz seviyorum normalde. (her turlu :P) ama bu sefer kilif aldim! sony xperia 1.nesil almistim. 3.yilini dolduracak sanirim. kulak hoparloru bozulana kadar kullandim. yurtdisindan aldim, tr'de servise versem sikinti. baska bir ulkede calisiyorum su anda, onceki ulkede servise versem sikinti. bilmiyorum, uygun bir fiyat cekerlerse belki birakirim artik tr'de servise. battery management en iyi sony'de kesinlikle. daha ne kadar devam eder bu onculuk bilemiyorum, su anda 0.33decade (3sene yani :P) adamlar onde digerlerine gore. Halen ayni kalitede bir power management gormedim digerlerinde. cok seviyorum seni sony. halen kullaniyorum sony'i ama yeni telefon da aldim. paraya bayip s7 edge aldim, yaninda 128gb micro sd. bir de gear vr aldim. onu da begendim. santiyede, kampa vive alacak halim yoktu hani di mi? abi edge'e kilif aldim :( bildigin garip geldi. hem de su cuzdan kiliflardan aldim... amerikadan kampanyadan siparis ettim. 11USD'ye mi ne aldim. Kapakli kiliflar ulkemde 199TL'den basliyor. bir de ince kilif aldim. 8USD'den aldim sanirim onlari da. bizde 60TL'ye mi satiliyordu neydi... (paticik top tip, kiliflara tr'den satin alip da cok para vermeyin) her gun 15-20dk VR bakiniyorum. internette videolari falan var, F1 falan vardi, cok guzeldi mesela. Hobbiton falan da varmis, henuz bakmadim. Bahamalarda kopek baliklari vs vardi. Oyle sikici ve yorucu ve bitmek bilmeyen bir is gununden sonra muhtesem geliyor gercekten. Her neyse, kilif... Abi ekran cabuk ciziliyor diye korktum. Film taktirayim dedim. 69TL to 169TL fiyatlar gelince... e sokarim diyip kilif ismarladim. Edge S7 alacaksaniz ya film ya da kilif dusuneceksiniz yani. Gerci bence henuz dogru duzgun bir film de cikmadi. Uygulanan filmleri gordum, curved tempered glass olanlari haric, film olanlari cok tirt idi ya. (Curved Tempered Zagg mesela 55USD falan!!) Ekrada cizik olunca VR rahat olmayacaktir hani. 3senelik Sony'deki DragonTrail cama bakiyorum da zamaninda iyi is yapmislar. Benim horhobat (bu ne guzel kelimeymis!) kullanimima ragmen cizikler oldukca az sayida.. mohs'a gore kuma falan mi soktum acaba telefonu diye dusunmeden gecemiyorum. her neyse. ozelliklerini kullanacaginiz telefon alin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 paramecium said: Selam, Telefon dene şey artık bildiğin sarf malzemesi konumunda. Ne kadar iyi kullanırsan kullan, 2-3 sene içinde değiştirmek zorunda kalıyorsun veya hissediyorsun. 3 hafta önce Lumia 925'im cıvıtınca gidip Asus Zenfone Max aldım. 5000mAh batarya yeminle ohhh dedirtti. Çözünürlük düşük, işlemci düşük. Haliyle batarya ömrü sağlam. Sanki 6.0.1 ile batarya biraz daha uzun gider oldu. Ağırlıklı telefon hizmeti almak için kullanıyorum, araçta da spotify tıngırdatıyorum. Düşürüp kırarsam zerre içime de oturmaz. Zaten 2 sene sonra değiştireceğim :) Onca para bayıl, sonra ikinci el değeri düşmesin diye kılıflara sok, sevgiliye yaklaşır gibi yaklaş... evlenirken bu kadar düşünüp araştırmadım ben :D Saygılar. aynen bende zenfone max aldım yeminle o batarya varya hayat kalitemi artırdı resmen.. çok da yeterli ve güzel bir telefon bence..ayroca greenify kullanırsan ve gereksiz uygulamaları uyutursan baya bir hızlanıyor pili de daha iyi gidiyor hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Şu kılıf olayını ben de anlamıyorum ya, düşürüp çizilince üzülüyosan, bütçecen göre pahalı telefon almışsındır, ben şahsen hep 1000-1200tl civarı telefonlar kullanıyorum, düşüyü çiziliyo yamuluyo, o şekilde kullanmaya devam ediyorum bozulana kadar. 3000tl verdiğin telefonun en az 1000tl si o telefonun o kadar ince olmasının maliyeti, ne anladım o kılıflardan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ekranına bişey olmadıktan sonra isterse telefona yıldırım düşsün ya. ama o ekranda en ufak çizik olsa dünyam kararır. hele böyle DEV ÇATLAKLAR oluyor ama dokunmatiği iyi kötü çalışıyor, insanlar da şu veya bu sebeple kullanmaya devam ediyor ya, başıma öyle bişey gelse heralde kimseye söylemeden bi cami avlusuna falan bırakırım. gogo flip cover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 aktiftablet said: Şu kılıf olayını ben de anlamıyorum ya, düşürüp çizilince üzülüyosan, bütçecen göre pahalı telefon almışsındır, ben şahsen hep 1000-1200tl civarı telefonlar kullanıyorum, düşüyü çiziliyo yamuluyo, o şekilde kullanmaya devam ediyorum bozulana kadar. 3000tl verdiğin telefonun en az 1000tl si o telefonun o kadar ince olmasının maliyeti, ne anladım o kılıflardan. :D vr icin her gun bakinca kamera lenslerini temizlemek icin kullandigim epic otesi kaliteli tam 3 adet mikrofiber bezi telefona atadim (tamam o bezler cok cok ucuzlar haci. ama abartma yapmam lazim biraz!!) dogru duzgun bir film bulursam duzgun fiyatli, onu da alip yapistirtacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 benim de bu orta yaşlı ve genişine kadınların ortasında delik olan ve kereste gibi açılıp takılan kapakları yolda yürürken hiçbir şekilde doğal olamayan kullanışlarına gıcıklığım var ayrıca gorilla glass 13 15 diye gidiyordu o, telefonunuzu hilti ile mi kullanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 gorilla glass 4 var s7 de. çizilmez hiç bi türlü. ancak yüksek yerden düşerse belki çok şanssızsan bişi olur. onun dışında falçatayla zorla istersen.. yine bişi olmaz. kafan rahat olsun o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Tabi ki de Vestel Venus V3 5570. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 snapdragon 800 ve sonraki çipsetlerin performansı aşırı derecede iyi. donma, takılma, kasma olmuyor. Eğer android alacaksan snapdragon 820 çipsetli bir telefon al rahat et. Ben nexus 5 almıştım snapdragon 800 çipsetli çok memnundum performansından. Daha sonra ekranı kırıldı anakartı gözüküyordu. Kız arkadaşım anakartı tırnaklamasaydı hala kullanacaktım. Performansı ilk günkü gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar