goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 ben dedim size kapı duvar olur ona göre alın diye... herif şimdi tatilde dönünce siler gözyaşlarınızı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Olm yeter troll tamam. Beyler ekran kartlarınız bende sadece sefere gitmekten postalayacak/buluşup verecek vaktim yok =) Bayram dönüşü rahatlarım, alırsınız kolay kolay ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Bizim parti mi bu dediğin yoksa daha önceki parti mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Rotweiler said: Olm yeter troll tamam. g933 getir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 pzt yollayacak misin simdi rot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 sıkıştırma adamı kızıyor sonra !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 sıkıştırma degil ya amacim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Ekran karti geldi. Takarken o heyecanla foto cekmeyi unuttum. Edik var lan var hatuna gonderdim kafa kalmadi bende. http://i.imgur.com/EBXIipO.jpg http://i.imgur.com/6vFiJ08.jpg hnnnngghhhh Asil bomba olan rot'a maltepede bulusalim abi demistim, adam bayrampasa maltepe'ye gitmis. Neyse sagolsun hic usenmedi hemen yola cikip maltepeye kadar getirdi. Resmen istanbul turu atti. Hizmet anlayisinda siniri yok resmen. Ellerine kollarina saglik diyorum. Witcher3 akiyor akiyor asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 artık beni dükkana sokmuyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Şey soracağım konu dışı ama amerikadan gtx 1060 6 gb getirtsem buradakine yakın bir para mı öderim ? (Tahminen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 burası derken? rottan daha ucuz olmaz trden olur kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Şöyle demek istedim misal o getirirse maliyeti bana kaç TL olur bazında sormuştum. Amazondan hesapladığımda 1.106 tl gibi bir rakam tuttu asus modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 rot 1070'i 420 dolara getiriyor sanirim su an sen hesap et gerisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Gayet iyiymiş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 geldi benim ki de bugün. thx rot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Rica ederim abi. Fotoları bekliyoruz =) Parlarken bi görelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 SenariouS said: rot 1070'i 420 dolara getiriyor sanirim su an sen hesap et gerisini 300 küsür değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 öyle birşey yapıyorsa bizi niye kazıklıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Şaka mı abi bu? Durup durup bişey üretiyorsunuz. Onlar ilk partinin fiyatlarıydı, zam geldi ben de ona göre 420 yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 sen de her şeye atar yapma lan pis host. şikayet edicem seni hayayolu şirketine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 google da tok satıcı diye arayınca bu topik çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Selam da söyleyin. Atar gider de yapmıyorum. Siz alıngansınız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 fanlar devamlı 20-30% takılıyordu oyun açık olmasına rağmen, manuel olarak 100% e aldım, biran kasa havalanıp gidecek sandım sesten asdşlskdfdfg csgo'da en yüksek ayarda 150 üstü fps veriyor, 144 hz monitor al diyor resmen kart ama fakirlikten ölecem bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Kartı teslim aldım dışardayım şimdi. 1 2 saate eve gidip fotoları atarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 nöbet değişimi yaptım az önce. artık 144hz ekranın hakkını vercez inş. eyv rot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar