Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Herkese Merhaba, Bir süredir araştırdığım birşey var fakat tam istediğimi bulmayı başaramadım o nedenle sizlere sormak istedim, belki kullananınız ya da bileniniz vardır. Yurtdışı seyahatlerde 99% araba kiralayıp oradan oraya yol yaparım, telefonda GPS vs. sürekli açıktır. Acaba gittiğim yolları hafızasına kaydedip sonradan görebilmemi sağlayan bir navigasyon öneriniz var mı? Google maps'te gittiğimiz noktaları kaydedebiliyoruz, bunun navigasyon versiyonuna ihtiyacım var basitçe. Önerilerinizi bekliyorum. Çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Yandex'in navisgasyonda harita indirilebiliyor. Sonradan sadece gps açıkken kullanabiliyorsun. Bunu soruyosan eğer yandex'de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 ayrıca maps.me var. Daha genel geçer şeyleri kaydediyor, fazla yer tutmuyor. Sadece yol için lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Bence OP footprintini tutmak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Evet footprint'i tutmak istiyorum. Gittiğim yolları bana sonradan işaretli şekilde göstersin istiyorum. Heryeri kaydediyorum gittiğimde yurtdışına google maps ile ama hangi yollardan nasıl gittiğimi hatırlamıyorum. Onlar da elimin altında en azından başka programda kayıtlı olsun isteğindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Navitech is the best, 5 yildir kullaniyorum cok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 noddle said: Navitech is the best, 5 yildir kullaniyorum cok memnunum. Gittiğin yolları kayıt altına alabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Google maps niye kullanmiyorsun? Maps.me yandex ve baska offline kullanılabilir alternatifler de var ama google maps yeterli gayet Ara mesajları okumamistim, ama bunun icin de ismini hatırlamadığım bi google uygulaması var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Eğer google maps ile entegre bunu yapan bir program var ise süper olur. Araştıyrıyorum şimdi. Çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Bilmiyorum tam istedigin seymi ama google mapde my maps bolumu var https://www.google.com/maps/d/ . Ben genelde tatil oncesi gidip gorecegim yerlerin planini yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 https://support.google.com/mymaps/answer/3502610?hl=en bunu soruyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Ginaly'nin yazdığına bakıyorum, çok teşekkürler, galiba offline kaydedebileceğim ama olsun. Aktif map üzerinde gittikçe çizseymiş güzel olurmuş. Aslında Samsung S health yürüyüş ve bisiklet için yapıyor ama bir şekilde araba versiyonu da olsaymış iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Afterdeep said: noddle said: Navitech is the best, 5 yildir kullaniyorum cok memnunum. Gittiğin yolları kayıt altına alabiliyor musun? Gittiğim yerleri, varış noktama ulaştığımda favorilerime ekleyebiliyorum. Oraya daha sonra gitmek istediğimde favorilerimden tek bir tık ile seçebiliyorum. Kayıt altına tutmak derken şöyle, yolculuk anında video kayıdı yapanlar da var: DVR'lı navitech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 igo tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar