bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 5 aylık, sıfır gibi. kutu ve içeriği tam. herhangi bir "GAYMING" kulaklıktan çok daha iyi oyun performansı ve pozisyonel avarenesi(avare what). audio technica ad 700 seviyesinde neredeyse, müzik vs. için çok çok daha iyi tabi ad700'den. izmirde falansanız deneyip alabilirsiniz. sizi evimde kahveye davet ediyorum. 550TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 https://www.amazon.com/Sennheiser-HD-598-Over-Ear-Headphones/dp/B0042A8CW2 diğer kulaklığı ucuza verince bunda uçmuşsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 amazon fiyatı irrelevant bunlarda. türkiyeye yollamıyor. yollasa bile 200$ falan olacak gümrük kargoyla. ama yollamıyor zaten hiç konuşmaya gerek yok. fiyat diğeri gibi bedava değil ama normal. şu an kullandığım kulaklık bu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 bi dakka ya fiyatı 630 yazdım sandım ona göre yazdım bunu. fiyat baya iyi ben olsam alırım. sahibindene koymuştum 630'dan nası olsa kuru soğan+ps2 falan teklif edicekler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Bir Sennheiser fanini kaybettik diyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 başka kulaklık denicem yoksa memnunum sennheiser'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 bonuSimo said: nası olsa kuru soğan+ps2 falan teklif edicekler diye. sdbjlksdf çok iyi güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 balta olmasın 150 dolarlık ürünün gelme ihtimali yüksek, gift falan yaptınmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 o ne demek nası gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 türkiyeye yollamıyor görünüyor. Geekbuy massdrop gibi yerlerde denk getirmezsen zor alman ucuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 500tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 bonuSimo said: 5 aylık, sıfır gibi. yeter artık her ilan şu cümle ile başlamasın. bir kere de 2. el bir ürün azcık eskimiş olsun, herkesin malı "sıfır gibi" senle alakalı değil abi, en üstte sen vardın sana çattım sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 iyi de sıfır gibi yani, başka kulaklık kullanıyorum duruyor kutusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 zero like Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 omozon geturmooo... ondon poroo verooon!! bu ne ya? ikinci eli sifirindan pahalli mi satiyor bu simdi. bi arkadasinizdan rica edin, valizine atsin gelirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 hayırdır fiyat belirlerken bundan izin mi alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 300 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar