Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 bayramda istanbuldayız hanımlan. yıllardır asla yapmam dediğim şeyi yapacağım sanırım. zira iki senedir yüzmüyorum, yüzemiyorum. artık tak etti. şu bayramın 2. veya 3. gününü değerlendirelim istedik. araba var, motor bile var. gidelim sabahtan akşama kadar ye iç sıç geri gel olayı işte. o yüzden 2-3 saat yol gitmek istemiyorum pek. nereye gideyim ? çomarlarla uğraşmak istemiyorum, zira hanımlan gideceğük. suada falan dediler de, bir kısım da hiç gitme çok kalabalık falan diyor. ne yapalım söyleyin.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 şehir içi büyük bi otelde bi oda ayır tek gecelik. hem yüzün hem masaja falan girin hem de değişiklik olur
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 adalar gidin bodurm fiyatları 2/3 üymüş
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 sdeceokuyangenç said: şehir içi büyük bi otelde bi oda ayır tek gecelik. hem yüzün hem masaja falan girin hem de değişiklik olur şunu yapın ya. adaya falan gitmeyin bayramda veya haftasonu. arap ve günlük türk turist kaynıyor. saçma sapan bi yer oluyor adalar. illa ada gidecekseniz de heybeliada'ya gidin.
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 çomarlarla aranıza paywall koymak mantıklı bence de.
Sakalliyan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 burgazada'nın arkasında marta koyu var.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Marmara adasi mi ne vardi gunubirlik oraya gidin istiyosaniz. Nispeten az bilinen bi ada
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Deniz istiosaniz marmaraya girmeyin hiç, kilyosa gidin suma beach falan
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Gidin sapancaya sdfg spa havuz vs bisi. Istanbuldaki otellerde boyuna kapali havuz var
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Remus said: Suma neden karı koca yeri değil? Abi ahahha şunu bastırıp çerçeveletip sumanın girişine asmak lazım
Sakalliyan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Esh said: Marmara adasi mi ne vardi gunubirlik oraya gidin istiyosaniz. Nispeten az bilinen bi ada marmara adası uzak istanbula
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Istanbula ne kadar uzak, o kadar az insan
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Hava yarın da böyle olursa Kilyos taraflarına gelmeyin zira fırtına resmen ve soğuk :). Sabaha kadar deli yağdı aralıklarla.
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 gemi turları var 3-4 günlük yunana götürüp geliyor yapılıtası var türkçeyi xktm
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 sırf plajsa, kilyos babylon, high beach veya suma makul
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 heybeliada basit bi çözüm. çomar da pek yoktu plaj kısmında 2 sene önce
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Gecen kurbanda arkadas ada kem kum diye gazladi bizi. Denizde kulac atacak yer yoktu. Parasi neyse verelim kuluplere girelim dedik adamlar iki referans yillik uyelik vs. bi saydilar nereye kacacagimizi sasirdik. O yuzden adalara gidip rezil etmeyin kendinizi. Beyefendi gibi karadeniz vs. kiyisindaki beachlere ya da iyi otellerin havuzlarina gidin.
noyan_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 adalar denize girmek için fena değil. kalabalık olan yerler şezlongu olan yerler. bisiklet kiralayıp adanın etrafında kimselerin olmadığı çok güzel yerler bulabilirsiniz. ama boğulacak olursanız kurtaranınız olmaz. onun dışında adalarda çadır kurup kampta yapılabiliyor diye hatırlıyorum. bir yerlerden izin alınıyordu yada illegal olarak yapıyordunuz. ama kesin çok güzel adalarda kamp yapmak.
Öne çıkan mesajlar