Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aradığım kafa

Voys

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

Aruzyon said:

Aha da bahsi geçen topik hala duruyor : https://forum.paticik.com/read.php?62,6501543

Fotomodellik yapan birinin fotolarının altına fapper yorumu yapmışız
Pardon ne yapacaktık, kati hal fiziği mi tartışacaktık?

Sen hangi Üniversiteden mezunsun Sparkcaster ? Meraktımdan sonuyorum hangi üniversiteden çıktı bu rezil zihniyetin yoksa aile'nin seni yetiştirirken yaptığı hatalardan ötürü mü bu haldesin ?

Fotomodeller / mankenler Firmaların ürünlerini en iyi şekilde sergilemesi ve satılan ürünlerin daha fazla sektörde pazar payı etmesi için çalışan kişiler...

Senin gibiler yani doğadaki en düşük zekalı hayvanın yaşayabildiği cinselliği yaşabilmekten aciz masutrbasyon bağımlılıların zevkleri için manken falan olmuyor hiç kimse.

Bu kadar aşağılık bir zihniyet ve pişkinlikte yaşamaya kararlıysan inan bana her an ölmen bile daha iyi.

Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

imamizer said:

feverfeverray said:

abi seni tanimiyorum,
fbde rastladim bir kere ortak bir arkadasimiz sisman diye itin popisine sokmustun kizi.
cikcikladim.
okuyorum postlarini da, soyle sevisiyorum, boyle mesgulum, bir yigin isim gucum ve zevk aldigim mikemmelli hayatim var falan yazip forumdaki herkese wot dosuyor, laf dalasina giriyor, insanlarin cinsel problemleri oldugunu iddia ediyorsun, (boy boy kiz fotograflarini foruma atan sen degil misin?) uzerine de foruma getirmeden once "izinli" fotografini yayinladigin kiza forumdaslarin pipisi ile ilgili yorum yapma hakki taniyorsun falan..
foruma kiz fotografi koyarsan tabii ki laf gelecek yani. yok x kullanicisinin cinsel problemleri, x moderatorunun tecavuz ile ilgili gorusleri falan..
neden?
wot olmasin, tl;dr yap kissadan hisse. neden ama?

kim yuzyuze laf sokamadi sana bu arada. spirituel insanim ben veganim diyip diyip ego zehirlenmesi yasiyorsun abi yesil beslen, dogayi koru.

peace out. (。◕‿◕。)

git öm den yaz çok merak ediyorsan. feedleyip durmayın şunu.

Sana mi sorcak?

besleyip büyüttüğünüz trollünüzün ettiği laflar altında eziliyorsunuz işte asdfgh

arıca son mesajında noyan haklı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

Fotomodeller / mankenler Firmaların ürünlerini en iyi şekilde sergilemesi ve satılan ürünlerin daha fazla sektörde pazar payı etmesi için çalışan kişiler...

hmm daha fazla pazar payı için daha çok meme, daha çok bacak, daha çok ...

çok kolaymış lan sfds
Sosyal ağlarda paylaş

Hahah ya elin müptezel, hayatta övünebilecegi tek şey en ilkel canlıların bile yapabildiği cinsellik olan adam gelmiş laf atmış hangi üniversiteden mezunsun diye.

Seni hastalık gibi bu foruma bulaştıran arkadaşların paçasına sıçayım.

Seviyene inip senle kapışamayacağım, lvl up seansların ve kendi enerjini tekrar.geri dönüştürüp kullanman sayesinde bayağı yüksek bir varlık olmuşsun belli ki

Hadi sen git keriz dolandırmaya devam et. Ahlak dersini başkalarına bırak
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzuranın kafasını tahmin edebiliyorum o yüzden Türkiyede o kafayı yaşamak çok aykırı ve imkansıza yakın. Zira Türkiye dediğin yer üniversite de bitirse çomarlığından ödün vermeyen insanların olduğu bi ülke. Farklılığa tamamen kapalı yapcak bir şey yok noyzura daha çok tepki görecesun yanlış anlaşılacaksın dinlenmeyeceksin dinlenme gereği bile duyulmayacaksın. Bura için tek tip yaşam daha makul :D para kazan statünle yaptığın şeylerle artislik tasla başkalarını eziklemeye çalış hiç kimseye pozitif olma, En belirgin çomarlık özellikleri. O yüzden fazla laf yetiştirmeye gerek yok noyzura ben anlıyorum seni anlamasam bile düşüncelerine saygı gösterip barzoluk etmiyorum sen hayatı böyle yaşamak istiyorsan böyledir sana bu daha dolu geliyordur ama çomarlara gelmiyordur mesela. O yüzden salla ciddiye alma fazla insanları
Sosyal ağlarda paylaş

hayır noyan forumdakilere abartılı ya da itici şekilde kendi hayatını anlatıyor kadınlar vs dahil, forumdakilerin çoğu buna yabancı olduğu için ezikleyip bel altından saldırıyor, noyan daha da iticileşerek karşılık veriyor vs. adam istediği gibi yaşıyor abi, coder mühendis vs olup saçı 30 a gelmeden döküp düzgün kız görmeden standart türk erkeği olsaydı ondan kral yoktu. , bi kerede başkasına saldırmayalım mutlu ve istedği yaşamı yaşadığı için, bu güzel bişey onun için, onun adına mutlu olabiliriz.

ha işin fal mal yasal falan boyutlarını bilmem :)
Sosyal ağlarda paylaş

gene sayfalarca noyan tartışılıyor ya.adam zaten attention whore,patiye gelip ortalığı karıştırıp egosunu tatmin ediyor,sizde her seferinde ilgi gösteriyosunuz.

üstüne tartışmaya değer konu/insan var değmeyen konu/insan var.hayatta tek başarısı vegan olmak veya kız kaldırıp,etrafa sözde enerji dağıtmak olan kendi kafasına göre yaşayan adam bence tartışılmaya değmez.
Sosyal ağlarda paylaş

hattok said:

Noyzuranın kafasını tahmin edebiliyorum o yüzden Türkiyede o kafayı yaşamak çok aykırı ve imkansıza yakın. Zira Türkiye dediğin yer üniversite de bitirse çomarlığından ödün vermeyen insanların olduğu bi ülke. Farklılığa tamamen kapalı yapcak bir şey yok noyzura daha çok tepki görecesun yanlış anlaşılacaksın dinlenmeyeceksin dinlenme gereği bile duyulmayacaksın. Bura için tek tip yaşam daha makul :D para kazan statünle yaptığın şeylerle artislik tasla başkalarını eziklemeye çalış hiç kimseye pozitif olma, En belirgin çomarlık özellikleri. O yüzden fazla laf yetiştirmeye gerek yok noyzura ben anlıyorum seni anlamasam bile düşüncelerine saygı gösterip barzoluk etmiyorum sen hayatı böyle yaşamak istiyorsan böyledir sana bu daha dolu geliyordur ama çomarlara gelmiyordur mesela. O yüzden salla ciddiye alma fazla insanları

Nigger please
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...