Arma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Ben ne olur ne olmaz diye hep banyoda internete giriyorum. Duşa çabuk girerek cenabetlik süremi azaltıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 cenabetken attığın her bir adım günah olduğundan büyük büyük adımlarla yürümeyi de deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 adim!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 olm o gun cok boktan bir gundu is yerinde. bayagi adami araba altinda ezdiklerini gormustum balkondan. yapacak da cok is vardi. gunu bitirene kadar kafam dagilsin diye konu ile gercekten cok cok cok eglenmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Forum nasıl bir yokluktaysa pınar öğretmen bile is yaptı şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 tl;dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 hadi lan o başlığı hatırlıyorum ben çift vurur tek sayarım içinden geçerim tepinirim diye hallenenler vardı hayvan gibi hemen ne alakası var bu yanimdaki osurdu muhabbetine girmişssiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 ya işte en büyük aptallık , insanın kendi hatalarını görmezden gelmek için zekasını pişkinliği için kullanmasıdır.. buradaki bir çok seviyesizleşen üye yada forum görevlisi aynı hatayı üst üste tekrar ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 https://eksisozluk.com/pseudo-profound-bullshit--5108521 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 O değil de zencinin elinde eski tip bi boombox olmalıydı ya beats yetememiş sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Sparkcaster said: Aruzyon said: Aha da bahsi geçen topik hala duruyor : https://forum.paticik.com/read.php?62,6501543 Fotomodellik yapan birinin fotolarının altına fapper yorumu yapmışız Pardon ne yapacaktık, kati hal fiziği mi tartışacaktık? Sen hangi Üniversiteden mezunsun Sparkcaster ? Meraktımdan sonuyorum hangi üniversiteden çıktı bu rezil zihniyetin yoksa aile'nin seni yetiştirirken yaptığı hatalardan ötürü mü bu haldesin ? Fotomodeller / mankenler Firmaların ürünlerini en iyi şekilde sergilemesi ve satılan ürünlerin daha fazla sektörde pazar payı etmesi için çalışan kişiler... Senin gibiler yani doğadaki en düşük zekalı hayvanın yaşayabildiği cinselliği yaşabilmekten aciz masutrbasyon bağımlılıların zevkleri için manken falan olmuyor hiç kimse. Bu kadar aşağılık bir zihniyet ve pişkinlikte yaşamaya kararlıysan inan bana her an ölmen bile daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Lancelion said: https://eksisozluk.com/pseudo-profound-bullshit--5108521 Çok basit cümle kurdum istersen senin için bilale anlatır gibi anlatayım entellektüel pişkinliğin ne olduğunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Kendi mesajina brutality gifimi koydu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 noyan yine fatality çakmış hea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Sparkcaster said: imamizer said: feverfeverray said: abi seni tanimiyorum, fbde rastladim bir kere ortak bir arkadasimiz sisman diye itin popisine sokmustun kizi. cikcikladim. okuyorum postlarini da, soyle sevisiyorum, boyle mesgulum, bir yigin isim gucum ve zevk aldigim mikemmelli hayatim var falan yazip forumdaki herkese wot dosuyor, laf dalasina giriyor, insanlarin cinsel problemleri oldugunu iddia ediyorsun, (boy boy kiz fotograflarini foruma atan sen degil misin?) uzerine de foruma getirmeden once "izinli" fotografini yayinladigin kiza forumdaslarin pipisi ile ilgili yorum yapma hakki taniyorsun falan.. foruma kiz fotografi koyarsan tabii ki laf gelecek yani. yok x kullanicisinin cinsel problemleri, x moderatorunun tecavuz ile ilgili gorusleri falan.. neden? wot olmasin, tl;dr yap kissadan hisse. neden ama? kim yuzyuze laf sokamadi sana bu arada. spirituel insanim ben veganim diyip diyip ego zehirlenmesi yasiyorsun abi yesil beslen, dogayi koru. peace out. (。◕‿◕。) git öm den yaz çok merak ediyorsan. feedleyip durmayın şunu. Sana mi sorcak? besleyip büyüttüğünüz trollünüzün ettiği laflar altında eziliyorsunuz işte asdfgh arıca son mesajında noyan haklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Aruzyon said: Fotomodeller / mankenler Firmaların ürünlerini en iyi şekilde sergilemesi ve satılan ürünlerin daha fazla sektörde pazar payı etmesi için çalışan kişiler... hmm daha fazla pazar payı için daha çok meme, daha çok bacak, daha çok ... çok kolaymış lan sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Hahah ya elin müptezel, hayatta övünebilecegi tek şey en ilkel canlıların bile yapabildiği cinsellik olan adam gelmiş laf atmış hangi üniversiteden mezunsun diye. Seni hastalık gibi bu foruma bulaştıran arkadaşların paçasına sıçayım. Seviyene inip senle kapışamayacağım, lvl up seansların ve kendi enerjini tekrar.geri dönüştürüp kullanman sayesinde bayağı yüksek bir varlık olmuşsun belli ki Hadi sen git keriz dolandırmaya devam et. Ahlak dersini başkalarına bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Noyzuranın kafasını tahmin edebiliyorum o yüzden Türkiyede o kafayı yaşamak çok aykırı ve imkansıza yakın. Zira Türkiye dediğin yer üniversite de bitirse çomarlığından ödün vermeyen insanların olduğu bi ülke. Farklılığa tamamen kapalı yapcak bir şey yok noyzura daha çok tepki görecesun yanlış anlaşılacaksın dinlenmeyeceksin dinlenme gereği bile duyulmayacaksın. Bura için tek tip yaşam daha makul :D para kazan statünle yaptığın şeylerle artislik tasla başkalarını eziklemeye çalış hiç kimseye pozitif olma, En belirgin çomarlık özellikleri. O yüzden fazla laf yetiştirmeye gerek yok noyzura ben anlıyorum seni anlamasam bile düşüncelerine saygı gösterip barzoluk etmiyorum sen hayatı böyle yaşamak istiyorsan böyledir sana bu daha dolu geliyordur ama çomarlara gelmiyordur mesela. O yüzden salla ciddiye alma fazla insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 sen olayı tam ters anlamışsın, anlattıklarının aynısını noyan forumdakilere yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 hayır noyan forumdakilere abartılı ya da itici şekilde kendi hayatını anlatıyor kadınlar vs dahil, forumdakilerin çoğu buna yabancı olduğu için ezikleyip bel altından saldırıyor, noyan daha da iticileşerek karşılık veriyor vs. adam istediği gibi yaşıyor abi, coder mühendis vs olup saçı 30 a gelmeden döküp düzgün kız görmeden standart türk erkeği olsaydı ondan kral yoktu. , bi kerede başkasına saldırmayalım mutlu ve istedği yaşamı yaşadığı için, bu güzel bişey onun için, onun adına mutlu olabiliriz. ha işin fal mal yasal falan boyutlarını bilmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 paticik ahalisine farklılığa kapalı diyorsan zaten yaptığın yorum otomatik olarak yanlış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Aruzyon said: Lancelion said: https://eksisozluk.com/pseudo-profound-bullshit--5108521 Çok basit cümle kurdum istersen senin için bilale anlatır gibi anlatayım entellektüel pişkinliğin ne olduğunu ? https://eksisozluk.com/pseudo-profound-bullshit--5108521 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 gene sayfalarca noyan tartışılıyor ya.adam zaten attention whore,patiye gelip ortalığı karıştırıp egosunu tatmin ediyor,sizde her seferinde ilgi gösteriyosunuz. üstüne tartışmaya değer konu/insan var değmeyen konu/insan var.hayatta tek başarısı vegan olmak veya kız kaldırıp,etrafa sözde enerji dağıtmak olan kendi kafasına göre yaşayan adam bence tartışılmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 hattok said: Noyzuranın kafasını tahmin edebiliyorum o yüzden Türkiyede o kafayı yaşamak çok aykırı ve imkansıza yakın. Zira Türkiye dediğin yer üniversite de bitirse çomarlığından ödün vermeyen insanların olduğu bi ülke. Farklılığa tamamen kapalı yapcak bir şey yok noyzura daha çok tepki görecesun yanlış anlaşılacaksın dinlenmeyeceksin dinlenme gereği bile duyulmayacaksın. Bura için tek tip yaşam daha makul :D para kazan statünle yaptığın şeylerle artislik tasla başkalarını eziklemeye çalış hiç kimseye pozitif olma, En belirgin çomarlık özellikleri. O yüzden fazla laf yetiştirmeye gerek yok noyzura ben anlıyorum seni anlamasam bile düşüncelerine saygı gösterip barzoluk etmiyorum sen hayatı böyle yaşamak istiyorsan böyledir sana bu daha dolu geliyordur ama çomarlara gelmiyordur mesela. O yüzden salla ciddiye alma fazla insanları Nigger please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 ne noyanmış arkadaş ya. adam forumun ajdar'ı, medyum memişi, uçan adam sabri'si oldu artık sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar