Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bazen size de oluyor mu?

huun

Öne çıkan mesajlar

Red said:

ben ara sıra girip paul potts'un taşak oğlanı muamelesi gördükten sonra nessun dormayı söyleyişini izlerims dfs

bunu ben de yapıyorum, sonra oradan, küçük kız var bi tane sarışın şarkı söyleyen ona geçiyorum, ordan baba oğul yunan dansı yapanlar derken bütün şaşırtanları izliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bana bazen futbol atarı geliyor. ingiltere'yi gezen bir eleman izliyorum mesela anlatıyor böyle manchester evet işte endüstri devrimi falan EVET ŞİMDİ DE MENÇŞİŞSTIR YUNAEYTIDA giriyoruz diyince ben çıldırıyorum.

Haber verirken sağdan soldan YUROİKİBİNONYÜZ çıkıyor soğuk bir suya yürüyerek girerken kasık bölgeme geldiğimde hissettiklerimi hissediyorum.

Mesela çakmak alıyorum üstündeki kâğıdı kazıyınca ya da altında FENERBAHÇE AMBLEMİ oluyor. İşte o an zıplayarak dünya yüzeyinden çıkmak istiyor canım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi. hagi izliyorum. galatasaray filan uefa izliyorum. sonra arif erdem'in ağzıyla baloncuk yapan thierry henry'e "olm sen rahatsız mısın?" dediği anısını anlatışını izliyorum. ardından süper kupa'daki hagi vs carlos düellosu ile gs defterini kapatıyor, fifa 06'da yer alan memorable moments'ı da izledikten sonra kantonanın uçar tekmesini de izleyip yutubdan çıkıyorum.

arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...