huun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 youtube'a girip hagi izliyor musunuz? demin canım çekti bakayım futbolun zirve noktası nasıl birşeydi diye, 40 dakika olmuş. ara sıra siz de yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Knuckleball izliyorum bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ben ara sıra girip paul potts'un taşak oğlanı muamelesi gördükten sonra nessun dormayı söyleyişini izlerims dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Red said: ben ara sıra girip paul potts'un taşak oğlanı muamelesi gördükten sonra nessun dormayı söyleyişini izlerims dfs bunu ben de yapıyorum, sonra oradan, küçük kız var bi tane sarışın şarkı söyleyen ona geçiyorum, ordan baba oğul yunan dansı yapanlar derken bütün şaşırtanları izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 alex izliyom ben daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Bale'in deparını izliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 karnım acıkınca street food videolarını izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 futbolun zirve noktası krater şeklinde yer merkezine doğru abi. fazla denk gelmeden yüzeyde gezersen denk geldiğinde nöronların ısınıyor. merkezine gideyim dersen o kadar yanarsın o kadar da beynin erir. yapma öyle. bir bakarsın 40 dakika 40 sene olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 bana bazen futbol atarı geliyor. ingiltere'yi gezen bir eleman izliyorum mesela anlatıyor böyle manchester evet işte endüstri devrimi falan EVET ŞİMDİ DE MENÇŞİŞSTIR YUNAEYTIDA giriyoruz diyince ben çıldırıyorum. Haber verirken sağdan soldan YUROİKİBİNONYÜZ çıkıyor soğuk bir suya yürüyerek girerken kasık bölgeme geldiğimde hissettiklerimi hissediyorum. Mesela çakmak alıyorum üstündeki kâğıdı kazıyınca ya da altında FENERBAHÇE AMBLEMİ oluyor. İşte o an zıplayarak dünya yüzeyinden çıkmak istiyor canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Abi sen naaptın ? Uçmuşsun hacı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 /party bajazet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Ben şu an gustavo dudamel e geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Ben hep songül karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 abi. hagi izliyorum. galatasaray filan uefa izliyorum. sonra arif erdem'in ağzıyla baloncuk yapan thierry henry'e "olm sen rahatsız mısın?" dediği anısını anlatışını izliyorum. ardından süper kupa'daki hagi vs carlos düellosu ile gs defterini kapatıyor, fifa 06'da yer alan memorable moments'ı da izledikten sonra kantonanın uçar tekmesini de izleyip yutubdan çıkıyorum. arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=pvO96Bd7D_8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Futbola dair youtubeda yıllardır tekrar tekrar açıp izlediğim tek şey (arkadaşım ve arkadaşları seslendirmiş) : https://www.youtube.com/watch?v=xtbrsgYNBHg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 komikmiş. çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 video yu izlememiştim, son zamanlarda yaptığım en iyi seçimlerden biriymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Hagi nefis döndü yine'yi izliyorum ben arada. Ama Ercan Taner'in sarhoş gibi anlattığı yavaşlatılmış videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar