ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Selam. Bu sabah uyandığımda telefonun ekranını aşağıda görüldüğü şekilde buldum. Kabaca 3'te biri daha aydınlık hale geldi. Ekrandaki görüntünün biraz daha alt katmanlarında gibi duruyor. Netten bakındım ama benzer bir sorun bulamadım. Durduk yere neden olur böyle bir şey bilgisi olan var mı? Çözümü ekran değiştirmek mi :/ http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/IMG_0004.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Abi pil sismis. Ekrana basiyo Sok ekrani, pilin sisen ust plastigini igneyle del havasini al. Tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Pilin havasını al ne demek, o pil delinirse alev alır. Eğer pil şiştiyse değişmesi lazım ancak likit zararına benzemiyor da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 2 sene pil delik kullandim legit bilgi sdfg Cok ufak deliyosun havasi cikiyo sonra istersen uhuyla kapat deligi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Tabi ki pilin metal kismini delmiyosun. Ustteki yazilarin oldugu coveri i deliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Pilin gaz/likit salınımı yapmasının nedeni var, hava yastığı değil bu bok. Telefon çok akım çekmediğinden şansına leş performansla çalıştıysa çalışmıştır da vent'lemiş pili kullanmaya çalışmak kimyasal yangına davetiye çıkarmaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 aynısı eşimin telefonunun başına geldi. gittik applestore a yenisini verdiler. bilmiyorum garantisi falan devam ediyor mu tabi seninkinin. esh in mesajını niye quoteladıysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Bu arada durduk yere dediğin gece şarjda mı bıraktın telefonu? Gece şarjda bıraktıktan sonra olduysa oldukça normal, şarj olması bittikten sonra şarj cihazından ayrılması lazm her türlü lion/lipo vb. kimyasal kombinasyonlardaki pilli cihazların, hatta bu iyi hali diyebiliriz Overcharge sonrası kötü hali şu tarz birşey olur. Hatta alev alırsa evinizi de sizi de yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Keske yaksa lan , tazminattan green card verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 TR'de Apple'a karşı dava açıp kazanabileceğini düşünmek de iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Yaklasik 5 yildir her gece sarjda birakiyorum (: Ekrani sokup delme isine falan girmiyim simdi patlar falan 2. derece yanik olurum maazallah. Son 2 yildir ne kadar dandik sahte sarj kablosu varsa kullandim, ondan demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Kabloyla bir alakası yok. Orjinal kablosuyla orjinal charger'ında da şarj etsen gece aynı şey başına gelebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Brightmist said: TR'de Apple'a karşı dava açıp kazanabileceğini düşünmek de iyiymiş :D Us apple a aciyosun zaten. Herneyse, ben teshisi koydum ister del kullan ister yeni pil al gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Abi benim iphone4 camasir makinesinde deterjanla yikandiktan sonra bu hale gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=fFY0G1ATLBI Del kullan panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Android pişmanlıktır dendi mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Android şişmanlıktır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 izler biraz azalmaya başladı. eylülü çıkartsa da iphone 7 alsam bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 apple her zaman sıkıntısız mükemmel ürünler çıkarır, iphone 8'i bekle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 8 çıkınca 8i de alır eylülde alsın 7sini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 9'u da alırım raad olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 help https://picload.org/image/rrilrcia/img_0059.jpg bu da mı pilin şişip ekrana basması? soldaki lekeler bi anda belirim ilerlemeye başladı kabus gibiydi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2016 bu sarı lekeler daha önce başıma gelmişti. telefon çok eski olduğu için zaten değiştirecektim pek önemsemedim. https://discussions.apple.com/thread/4539693?tstart=0 bak bi buraya istersen yardım edecek bir şey yazmıyormuş gerçi ama. apple store randevusu koparabiliyosan garantin bitmiş olsa dahi bir götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Bu olay da gelmişti başıma, zorluya götürdüm, ekran hatası bu, garantiden değiştirelim dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 olm habire bozuyorsun telefonu anladigim kadari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar