Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçma gibi olsa da faydalı bir teklifim var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

İlk davet ettiğim ve gelmeyi kabul eden arkadaşım ... üye girişini açarsanız her an gelmeye hazır beklemede. Ayrıca topikinde linkini verdim görmesi için burayı

İsmi Tuğçe

Mesaj tarihi:
olm enerji enerji diye tutturdunuz, neden cagirdiniz elemani?

haci farzedelim ki dedigi oldu. la hayir, gelse bile 40dk dayanamaz ya neyse.

kizlari toplayip don sen. biz kiz veririz (bulursak) sen git.
Mesaj tarihi:
di said:

Lord Argos postlarindan dolayi ucucaksiniz muhtemelen. Yazayim da sonradan aglamayin niye boyle diye.

ya Lord Argos'un hassas duyguları değil de birileri uçacaksan şunlara el atar mısınız ? Hem direk küfür hemde illegal madde kullanımına dair post atmışlar Ciyem BEyy

sipeyskeyk said:

Noyan, siktirip gider misin abi forumdan. Sen yoksun sequş yok falan iyiydik biz.

King Regards.

µh said:

biri diğerine oyoşturucu sattıktan sonra aralarının bozulup burayı da bırakmaları baya iyiydi ya, akp ve mhp nin kavga edip siyaseti bırakması gibi bir şey bizim açımızdan asdsdf

Gerçekten hiç hoş değil bunlar... Tanrısal ukalalığımla değil, bir insan olarak rica ediyorum lütfen kaldırın ve gerekli uyarıları yapın... google'da çıkıyor sürekli ismim paticikte ve böyle hakkımda ithamların bulunmasını istemiyorum kesinlikle anlayışla karşılayın.
Mesaj tarihi:
benjani said:

bu kız mı güzel şimdi

şahsen tanıyorum çok da seviyorum beni Gaziantepde misafir etmişti uzun süre orada LvL-Up turnesi kapsamında demo seanslarımı yaparken.

Ülkemizin her yerinden nadide güzel insanlarla tanışıp paticiğe davet ediyorum sanki brad pitt'mişşin gibi burun kıvırıyorsun o güzel mi bu güzel mi...

Evet güzel sen güzellikten anlamasan da . Sadece fotoğrafra göre düşünmeden söylüyorum .
Mesaj tarihi:
Gizli said:

dasaa kendine mukayyet ol! noyan senin kimyanı bozuyor, delirip akpli çomar olup çıkıyorsun. bu sefer öyle bir şey olmasın lütfen

abi gecen sefer ben bunlar gitmiyor/atilmiyor diye modluk vs alinana kadar biraktim. ama sonraki super trolleme protestomun esas hedefi noyan degil genel durum idi. noyan'a karsi bi akp trolleme yapmadim (crossfire altinda kaldiysa bilemem) ha adamdan komple hoslanmiyorum, o ayri konu.
Mesaj tarihi:
Auril said:

ya elemanın birine enerji lazımdı o noldu o ?

gönderdin mi enerjiyi noyan ?

yok ya ne uğraşcam... devlet bile bedava elektrik vermiyor bedelini ödemediğinde direk kesiyor çat diye... Babamın Nükleer santralimi var sanki her bana enerji yolla diyene enerji yollamakla mı uğraşacağım...
Mesaj tarihi:
Aruzyon said:

gerçek mi değil mi sorularına bir kanıt...

yine kendisinden izin aldım belirteyim de...

wow.. bu daha millet geyige sarmadan agresiflesti ise millet geyige sarinca 30dk dayanamayacak demek ki...
Mesaj tarihi:
olm noyan gelince saçmalayıp banlanıyorsunuz, adamın kız arkadaşları gelirse forumun yarısı yörünge dışına uçar. hakkaten voyager1 gibi bi şey olur yani.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...