Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçma gibi olsa da faydalı bir teklifim var

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

Aruzyon said:

miyaw33 said:

Beyler verin gitsin istediğini, yarın öbür gün götünün resmini koyup tüm foruma vereceğim diye başlık açma tehlikesi var

oha ya paticik burası bu kadar inci tier olmasan olmaz mı ? hani çok olmak istiyorsan, bu benim özüm engel olamıyorum diyorsan da kendi popon üzerinden konuş lütfen.

Ya baska forumlarda facebookta burasi icin ileri geri her turlu konus. Sonra gel yavru kedi gibi bide hesap actir. Baska?

Tayyibin istedigi baskanligi da verelim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

miyaw33 said:

Beyler verin gitsin istediğini, yarın öbür gün götünün resmini koyup tüm foruma vereceğim diye başlık açma tehlikesi var

oha ya paticik burası bu kadar inci tier olmasan olmaz mı ? hani çok olmak istiyorsan, bu benim özüm engel olamıyorum diyorsan da kendi popon üzerinden konuş lütfen.

Şunu diyen adamda sikinin fotosunu foruma koyan bi adam sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu ısrarla anlamıyormusunuz yoksa çarpıtırken kendinizimi kaybediyorsunuz penisimin fotoğrafını foruma koymadım. Sequoa'ya birisi senin aletin küçük demişti ve onu yarışmaya davet etmişti.. Ben de Seq'e dedim boşver bana quest ver ben senin yerine yarışmaya katılan şampiyonun olayım dedim. O da kabul etti ve onun yerine penis boyutu yarışmasına katılırsam bana 150 tl vereceğini söyledi..

Ben de yılanı uyandırıp yuvasından çıkarıp bir fotoğrını çekip imgim.com 'a yükledim. Paticiğede aynen şunu yazdım ... Penisimi görmek isteyenler keslan.jpeg yüklü olan sitedeki "keslan" kısmını silip oraya noyzuraninki.jpeg yazın bakın dedim.

Hepiniz kendiniz girip baktınız hala daha bana foruma penis resmi koydunuz diyorsunuz lütfen ayık olun kendinize... Amacım size penisimi göstermek değil , Sequo questlerinden gezi direnişi zamanında istanbula geldiğimde param bittiği için alternatif işler yaparak rahat rahat direnmekti..
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de saçma sapan işler peşinde koşmuşsun, kendini ne kadar haklı, mağdur görsen de o kadar boş ki akla şu fıkrayı getiriyor.

fi tarihinde bir memlekette, kabiliyete ve yeteneğe çok önem veren bir padişah varmış. öyle ki, herkesten çok farklı bir özelliğe sahip, kabiliyeti olan herkes, padişah’ın huzuruna çıkar, bu yeteneğini ortaya koyar ve hediyeler alırmış. bir gün huzura garip hüneri olan biri gelmiş.

- padişahım, ben, yirmi tane iğneyi arka arkaya dizdikten sonra, elimdeki ipi bir atarım, bu iğnelerin deliğinden bir kerede geçiririm.

demiş. huzurda bulunanların hepsi, kulaklarıyla duyduklarına inanamamışlar. adam, yirmi tane iğneyi dizmiş, almış eline ipliği, belli bir uzaklıktan fırlattığı gibi tüm iğne deliklerinden bir kerede geçirmiş. padişah;

- aferin sana

demiş ve hazinecibaşına emir vermiş;

- bu adama, on kese altın verin.

arkasından da askerlerine dönmüş;

- bu adama yirmi değnek vurun da aklı başına gelsin

adam şaşırmış, "padişahım, hediyeyi anladık da, sopa ne oluyor?".
padişah;

- bu hüner acayip bir hüner. hiç kimsenin böyle bir şey yapması mümkün değil. ama, sen böyle bir şeyi yapabilmek için kimbilir kaç sene boyunca uğraştın, didindin. senin vaktin bu kadar değersiz mi? bu çabayı, bu uğraşı insanlara faydalı olacak daha güzel bir yetenek edinmek için neden göstermedin? hünerine on kese altın veriyorum. boşa geçirdiğin zamanlar için de yirmi sopa attırıyorum ki, aklın başına gelsin"

İnsanlar da seni sözleriyle dövüyorlar işte kabullen artık Noyan.
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

İyi de saçma sapan işler peşinde koşmuşsun, kendini ne kadar haklı, mağdur görsen de o kadar boş ki akla şu fıkrayı getiriyor.

fi tarihinde bir memlekette, kabiliyete ve yeteneğe çok önem veren bir padişah varmış. öyle ki, herkesten çok farklı bir özelliğe sahip, kabiliyeti olan herkes, padişah’ın huzuruna çıkar, bu yeteneğini ortaya koyar ve hediyeler alırmış. bir gün huzura garip hüneri olan biri gelmiş.

- padişahım, ben, yirmi tane iğneyi arka arkaya dizdikten sonra, elimdeki ipi bir atarım, bu iğnelerin deliğinden bir kerede geçiririm.

demiş. huzurda bulunanların hepsi, kulaklarıyla duyduklarına inanamamışlar. adam, yirmi tane iğneyi dizmiş, almış eline ipliği, belli bir uzaklıktan fırlattığı gibi tüm iğne deliklerinden bir kerede geçirmiş. padişah;

- aferin sana

demiş ve hazinecibaşına emir vermiş;

- bu adama, on kese altın verin.

arkasından da askerlerine dönmüş;

- bu adama yirmi değnek vurun da aklı başına gelsin

adam şaşırmış, "padişahım, hediyeyi anladık da, sopa ne oluyor?".
padişah;

- bu hüner acayip bir hüner. hiç kimsenin böyle bir şey yapması mümkün değil. ama, sen böyle bir şeyi yapabilmek için kimbilir kaç sene boyunca uğraştın, didindin. senin vaktin bu kadar değersiz mi? bu çabayı, bu uğraşı insanlara faydalı olacak daha güzel bir yetenek edinmek için neden göstermedin? hünerine on kese altın veriyorum. boşa geçirdiğin zamanlar için de yirmi sopa attırıyorum ki, aklın başına gelsin"

İnsanlar da seni sözleriyle dövüyorlar işte kabullen artık Noyan.

Hayır bebeğim insanlar kendilerine olan kızgınlıklarını benim gibi özgür bir adama lanet ederek dövüdüklerini sanıyorlar da...

Vakit en değerli nakit ve bende zamanımı güzel harcıyorum.. Lezzetli yemekler, ilgi alanlarımda kendimi geliştirmek , güzel kızlar , sanat , spor , dans...

Çoğu kişi bunları yapacak kadar vakiti olmuyor hayatında okul ve işten.. Hani beni bir şekilde dövüdüğünü sanıyorsanız yaptığınız tek şey başkalarını zengin etmek için harcanan bir ömrün stress atmacası o kadar canıms.
Sosyal ağlarda paylaş

adam "işim gücüm yok bi baltaya sap olamadım, saçma işler peşinde koşup marjinal kesimin sırtından geçiniyorum" diyemiyo da, özgürlüğümü kıskanıyolar falan diyo.

millet akıllanıp 2 ay sana para pul bişey vermese hamallık yapıcak hale düşersin

buraya da mühendislerin forumu diye geliyo, belki iş çıkar falan diye, ama milyarda bir falan cıkar sana burdan

hadi geldiğin yoldan geri dön şimdi.

sonra facebookta arkadaşlarına "ühü ühü paticik.com çok kaka bi forum" diye ağlamaya devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Noyan, siktirip gider misin abi forumdan. Sen yoksun sequş yok falan iyiydik biz.

King Regards.

biri diğerine oyoşturucu sattıktan sonra aralarının bozulup burayı da bırakmaları baya iyiydi ya, akp ve mhp nin kavga edip siyaseti bırakması gibi bir şey bizim açımızdan asdsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Aruzyon said:

hattok said:

25-29 yas arası gotik abla varsa pasla noyzura.

Yani türkiyenin ilk goth club'ını açmış ve yıllarca her hafta gothic partiler düzenlemiş ve galiba en marjinal insanı olarak ben tanımasamda hepsini bütün goth kızlar beni bilir.. mesele değil bunlar yeter ki açılsın banım Noyzura olmak istiyorum. Aruzyon ne ya ..

Sanki bir zamanlar süper bir Noyzura'ymışım da zamanla burada ARUZYON'a uğramışım gibi hissediyorum resmen...

Kanka gotik abla yoksa noyzura da yok.

Bu arada burtonesk harbi paticik tarihindeki en güzel kızdı
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Noyan, siktirip gider misin abi forumdan. Sen yoksun sequş yok falan iyiydik biz.

King Regards.

şu mesajını report etsem muhtemelen ben banlanırım.. Ne güzel değil mi AKP'ci seni.. AğKP yokkende vatan daha iyiydi fakat senin gibiler sayesinde ne hale geldi.. Asıl sen çekip gider misin forumdan değil direk vatandan ?

Bulgurluk adam da değilsin heralde fakat Ağkp zihniyetiyle kazandığın paralar ile aldığın lüks otomobilde üçüncü köprüde hız yapmayı çok istedin ?

Oh özlemişim paticiği... Bu kadar farklı çeşit sıkmalık portakalı başka nerede bulacağım ?
Sosyal ağlarda paylaş

hattok said:

Kanka gotik abla yoksa noyzura da yok.

Bu arada burtonesk harbi paticik tarihindeki en güzel kızdı

Champior tier epic dişi arkadaşlarımı bizzat davet etmeye başlıyorum ufak ufak... Yeter bu kadar testostoron ortamı.. zaten liseyi 4 sene yatılı sırf erkek fetullah gülen kolejlerinde okudum. Bari biraz burada kafa dağıtırken güzel kadınların güzel postları olsun..

Bıktım kariyerinde sıkışmış şişko tatminsiz insanların hakaretlerinden.. Burama kadar geldi.. Güzelliği yaşamak hepimizin hakkı biraz ortam renklensin değil mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

sdeceokuyangenç said:

Değişik değil. Deli. cevap vermeyin bence

Yerdoğan da deli ama adam ülkeyi yönetiyor.. Şurada iki üç post atmışım çok mu ?

Sıkıcı dünyanıza yansıyan
Gökkuşağında olmayan bir renk
Kimisinin ruhunu ışıldatan
Kimisinin ise kalbini daraltan
Ama bilsen ne kadar candan
sdeceokuyangenç'din sen hani ?
Kapa çeneni hadi ordan!
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

olum bıktıysan neden sürekli geliyosun, git ve gelme?

dürüst olmam gerekirse bazen çok eğleceli geliyor...

Diğer bir yandan da yoğun bakımdan yeni çıktım ve detoxa girdim. Ne zaman detox'a girsem vudumun default kimyası aktivize olurken hype oluyorum ve facebook'u sarsacak iletiler girip çevremde dalgalanmalar yaratacağıma gelip enerjimi burada tüketiyorum . Eğleniyoruz işte takıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...