neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Osuran_boğa said: beterin beteri var şükret Ahahah şu ne dramaydi ya. Salak bi de "ayagim kanadigi icin yerde olusan kanlara basip kayiyordum" falan diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 neutrino said: Osuran_boğa said: beterin beteri var şükret Ahahah şu ne dramaydi ya. Salak bi de "ayagim kanadigi icin yerde olusan kanlara basip kayiyordum" falan diyordu. hani bu başlık, nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 bir de buzdolabı başlığındaki feelings i yakalayabilir miyiz tekrar bilmiyorum da, perdeyi açayım. 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 ya linkte atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Grego said: neutrino said: Osuran_boğa said: beterin beteri var şükret Ahahah şu ne dramaydi ya. Salak bi de "ayagim kanadigi icin yerde olusan kanlara basip kayiyordum" falan diyordu. hani bu başlık, nerede Al abi weirdliste ekle; https://forum.paticik.com/read.php?20,7130788,7130788#msg-7130788 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 gecmis olsunahuahauahahahauau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 neutrino said: Grego said: neutrino said: Osuran_boğa said: beterin beteri var şükret Ahahah şu ne dramaydi ya. Salak bi de "ayagim kanadigi icin yerde olusan kanlara basip kayiyordum" falan diyordu. hani bu başlık, nerede Al abi weirdliste ekle; https://forum.paticik.com/read.php?20,7130788,7130788#msg-7130788 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Remus said: Denize giremeceğim. Birde durup durup kanıyor. Biraz damar koparttım sanırım. 7 yaşında mısın abi bu mesaj ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Benim canım tatlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 bu tatlılıkla damar kopartsan, şişli etfal deydin şimdi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 abi ben de muazzam bi şekilde tatil yaparken suratımda abartısız söylüyorum 4 cm çapında bir sivilce çıktı hayatımda görmediğim bir şey. içi de dolu ağrı yapıyor. iki gündür gitmedi anasını sattığım şeyi o kadar güneş banyosu, deniz, tuzlu su, alerji ilacı, bilmemne kombinine rağmen. yarın doktora gidicem bari son 4 günümü kurtarayım. sonuç olarak dışarı çıkacak özgüvenim kalmadığı için patide takılıyorum teşekkürler paticik iyi ki varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Benim koldaki kıllar yüzünden su geçirmez bant tutmadı giremedim denize. Dikişleri aldırdımda herhalde 7-10 güne duzelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Iki dikisle dakar rallisine gidersin abi amma tatli canin varmis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 adsafsafaf adamin tendonu koptu bu kadar ses etmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 bu önemli gelişme için teşekkür ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Oyle demeyin,koskoca iki dikis,25 mm vardir en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 tengri korumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Adam ölmüş beyler yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Remus said: Benim koldaki kıllar yüzünden su geçirmez bant tutmadı giremedim denize. Dikişleri aldırdımda herhalde 7-10 güne duzelirim. abi saçmala. canını sokakta mı buldun. otur oturduğun yerde, biraz dinlen güç topla. deniz kaçmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Osuran_boğa said: beterin beteri var şükret bu yazı troll değil mi şimdi?şu adamı yakından tanıyan var mı?troll gibi duruyo.değilse sıkıntı büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 arka sayfaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 ayakları parçalanmış adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar