marksman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Selam. Logitech g430 kulaklık almak istiyorum. Burada kulaklık en ucuz 272 tl. Amazonda 40 dolar. Kartımda sorun çıktı, daha önce alışveriş yapan biri yardımcı olursa sevinirim bu işin prosuduru nedir? Gümrük vergisi kargo vs. ne kadar olur ? Kulakligin yanında mousepad felan gibi ufak bişey alsak, aynı kargoda mi gelir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 75 euro veya eşdeğer fiyat sınırı, kargo hariç, altındaysa gümrük vergisi alınmıyor. Sipariş ver Amazon'dan göndersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Kart sorunluysa Enpara filan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Bugun haber veririm sana, yaklasik 20-30$ ini kargo icin alirim ama. Kulaklik kac lbs kutusuyla birlikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 bankanın app'ı aç, sanal kart yarat, içine parayı koy sonra işlem yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Emre333 said: Bugun haber veririm sana, yaklasik 20-30$ ini kargo icin alirim ama. Kulaklik kac lbs kutusuyla birlikte? Kargo ağırlığı 1.40 pounds diyor. Yaklaşık 635 gram. Bu meret prime üyelere özel 40 dolar uyarısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Nasıl $39 amazonda onu anlamadım. Sadece prime memberlara $39+10 kargo. Yanlışın olmasın? edit: g230 alabilirsin aslında. Tek farkı usb ses kartı bulunmaması. iy bir ses kartın varsa gerek yok zaten usb ses kartına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Kargosuna bakmadım. Prime üye bi arkadaş alcak, ne tutuyorsa kendisine vereceğim tabi. Ses kartım yok. Yeni sistem toplamiyorum şimdilik. Kulaklık kırıldı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 g230 amazondan alırsan herşey dahil 149TL falan yapıyor. TR fiyatı peşin 167TL http://www.sanalmarketim.com/logitech-g230-mikrofonlu-gaming-kulaklik-981000540/p_49037/ Aralarındaki tek fark g430 da dandik bir usb ses kartı bulunması. aliexpressde falan $5 satılıyor aynı usb ses kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Yok mu amazon prime üyeliği bulunan bir babayiğit. Dürüm+ayran ısmarlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Bildiğim kadarıyla 1 ay prime üyeliği bedava veriyor. Hiç denemedim ama try prime deyip ürünü alıp, sonra prime üyeliğini iptal etsen oluyor mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 G230 ile özellikleri aynıymş. Tek fark usb ses kartı. aliexpress de 7-8 dolar o da. Bu 7.1 olayında sıkıntı olmaz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Kulaklıkta gerçek 7.1 olması beklemiyorsun zaten di mi? Sanal 7.1 o. Kullanan görmedim genelde kapatıyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 7.1 olayı matah bir şey olsa turnuvalarda oyuncular kulak içi kulaklık ile maçlara girmezlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 -Crawler- said: Kulaklıkta gerçek 7.1 olması beklemiyorsun zaten di mi? Sanal 7.1 o. Kullanan görmedim genelde kapatıyor herkes. Ben kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 bende var amazon prime da kargosu falan cok tutar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar