feverfeverray Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 neutrino said: Sen neden surekli kedi kaciriyorsun ya? babam zerre kadar umursamadığı için her yeri açık bırakıyolar. giriş katındayız. hayvan merak ediyo dışarda ne oluyo acaba diye. kaçıyo gidiyo. en son 4 gün sonra gelmişti. 10 gün bitti. meraktayım. reyvın ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 birlik mahallesini niye sevmiyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 birlik mahallesi deyince aklıma huawei'in çinli yurtları ve, günde 14-15 saatlik mesailer geliyor aklıma nasıl seveyim. birlik mahallesinde kedi köpek salmayın abi, çinli popülasyonu fazla, kedi rosto olarak geri dönüşü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 benim oturdugum tarafta cinliler az. evren sitesinin oldugu tarafta oturuyorum. o kadar cok bahceli bina ve mustakil ev var ki samanlikta igne aramaya dondu. bi de %90 hayvansever. kesin sakat gorup aldi biri evine. olseydi gorurdum herhalde. bi hayvan olunce 4-5 gun kaliyo sokakta, almiyolar gelip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 bizim komşunun kedisi, komşular mesaiye gidince site içinde başka bir eve gidiyormuş, orada küçük bir çocuk varmış akşama kadar onunla takılıyormuş, -isim bile takmışlar kediye- komşular dönmeye yakın geliyormuş geri :) bir gün evin önünden geçerken görmüşler, aaa bu sizin kediniz mi falan olmuşlar, kaç kere dedik sahiplenelim falan diye falan demişler senin kedinin de başına belki böyle bir şey gelmiştir birde ne kadar geçerlidir bilmiyorum ama şöyle bir mevzuda var "Leningrad'daki Neva Nehrinin taşmasıyla oluşan ve laboratuvarını da sular altında bırakan sel sonunda köpeklerinin koşullu reflekslerinin değiştiğini farketmesi Pavlov için bir diğer dönüm noktası oldu." böyle bir terör anında hayvanlar eski alışkanlıklarını falan sıfırlıyorlarmış, ondan sonrada bir yerde kalmış ise eskiyi unutmuşta olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Umarım satanistler yakalamamıştır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Feamer said: bizim komşunun kedisi, komşular mesaiye gidince site içinde başka bir eve gidiyormuş, orada küçük bir çocuk varmış akşama kadar onunla takılıyormuş, -isim bile takmışlar kediye- komşular dönmeye yakın geliyormuş geri :) bir gün evin önünden geçerken görmüşler, aaa bu sizin kediniz mi falan olmuşlar, kaç kere dedik sahiplenelim falan diye falan demişler senin kedinin de başına belki böyle bir şey gelmiştir birde ne kadar geçerlidir bilmiyorum ama şöyle bir mevzuda var "Leningrad'daki Neva Nehrinin taşmasıyla oluşan ve laboratuvarını da sular altında bırakan sel sonunda köpeklerinin koşullu reflekslerinin değiştiğini farketmesi Pavlov için bir diğer dönüm noktası oldu." böyle bir terör anında hayvanlar eski alışkanlıklarını falan sıfırlıyorlarmış, ondan sonrada bir yerde kalmış ise eskiyi unutmuşta olabilir.. ölmüş olmasın o bana yeterli abi vazgeçtim artık eve dönmese de olur. hani biri aldıysa da arasın, bugün mahallelinin uğradığı marketlere, fırına, manava, kuaföre ilan yapıştırdım. "alo ben kedinizi aldım ama geri vermicem" bile dese de olur. şimdilik hayatta olduğunu biliyim yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 noldu kedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 bende onu soracaktım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 benimde geçen aklıma geldi ya noldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 siz merak edince ben de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar