Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana enerji yollar mısınız

Shean

Öne çıkan mesajlar

Gizli said:

berkin yaptığı götlükleri ben de okudum şimdi, kimlerle takılıyorsun olm?

Ben katrancı koyuna gidip festivalde tek başıma takılıyordum ... 16 yaşından beri tanıdığım gay bir kardeşimin yanında geldi pislik herif manita adayı olaraktan... Çirkefin kralı çıktı nereden bilebilirdin ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar kusura bakmayın diğer konum kitlendiği için hemen alakadar enerji konusu olaraktan buraya yatay geçiş yapıyorum ... Kitlenen konudaki arkadaşları da after'a buraya bekliyorum...

Claiborne said:

ben baya gerginim cinsel olarak, tuğçeyi direk bana yollasana

Aruzyon said:
sen baya gerginsin anlaşılan umarım yolda da böyle seviyesizce milleti taviz etmiyorsundur...

İdam cezası yerine hadım cezası gelse böyle tipler için ülkenin komple cinsel gerginiliği ve tecavüz suçu oranı azalacak yemin ederim hale bak adamda arkadaşımı davet ediyorum.. konuyu görüyor diyorumm...

"ben gerginim bayağğğaaa TUğç€yii direk bağğnaa yollaaasanaaağğğğ " *şulupsss salya akıtmalı falan..

İğrencinsin Claiborne... Acaba hangi üniversiteden mezun olduğunu sorabilir miyim gerçekten çok merak ettim nerede yetişiyor bu kadar seviyesiz adamlar ???

di said:

Kizlari sen gonderince sorun olmuyo da baskasi isteyince mi oluyo? lol.

Bi bitmedin gitti cidden ya.

Ne alaka ya dişi olan arkadaşımı buraya davet etmem herkesin cinsel açlığını seviyesizce kusmasını mı gerektiyor Di ?

Gerçekten bu söylediğine aklın , mantığın , vicdanın el veriyor mu ? Sonra bu ülkede gelinlikle bisikletle dünya turu yapan turist kadın senin zihniyetinde olanlar yüzünden tecavüze uğrayıp öldürülüyor...

BU konuda ne düşünüyorsun Dİ ? Kadın gelinlikle bisiklet turuna çıkıyorda yolda random adam onunla gerdeğe girip zevkten öldürünce mi sorun oluyor diye ? ?

Cİdden bana deli diyen adamların kafası ne biçim çalışıyor anlamıyorum ...
Sosyal ağlarda paylaş

evet ... Beni bile İşidci sanıyorlardı işidciler "oOOo İşid ? " diye soruyorlardı..

1 ay kadar kaldım antepde. Fransa saldırılarından sonra da konvoy yaptılar . Şurada büyük bir şehirde öğrenci yürüyüşü olsa gaz sis ne varsa sallıyorlar.. İşid konvoy yapıyor karışan yok.. Nasıl üllke olduk belli değil...

ama rahat olun Enerji ağımla örüyorum anayurdu dört baştan...
Sosyal ağlarda paylaş

bir insanın hayattaki en büyük başarısı "karı kız tanıyorum, baya bi sevişiyorum hehe" olmasın lan. nolur olmasın. bi de gelip övünüyor bununla ya o da ayrı.

tabi gelip en büyük başarım o değil, fireball atabiliyorum diyecek.

olum zaten iddia ettiğin gibi özgür bir yaşantın olsa bi foruma girip "bakın ne kadaaa da özgürüm" diye yazmazsın. kendi içinde hapissin sen bunu yazma ihtiyacı duyuyorsan. gerçek özgürlükte kimseye ihtiyaç duymazsın, ha bunu bilmelerine hiç hiç ihtiyaç duymazsın. kaybolmuşsun olm sen direk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...