Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ha yazmayı unuttum bu hıyar, mafya arkadaşlarını kullanarak noyanı tehdit etmiş birkaç kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Gizli said: berkin yaptığı götlükleri ben de okudum şimdi, kimlerle takılıyorsun olm? Ben katrancı koyuna gidip festivalde tek başıma takılıyordum ... 16 yaşından beri tanıdığım gay bir kardeşimin yanında geldi pislik herif manita adayı olaraktan... Çirkefin kralı çıktı nereden bilebilirdin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 berke o konuda ben de çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 tugce nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 arkadaşlar kusura bakmayın diğer konum kitlendiği için hemen alakadar enerji konusu olaraktan buraya yatay geçiş yapıyorum ... Kitlenen konudaki arkadaşları da after'a buraya bekliyorum... Claiborne said: ben baya gerginim cinsel olarak, tuğçeyi direk bana yollasana Aruzyon said: sen baya gerginsin anlaşılan umarım yolda da böyle seviyesizce milleti taviz etmiyorsundur... İdam cezası yerine hadım cezası gelse böyle tipler için ülkenin komple cinsel gerginiliği ve tecavüz suçu oranı azalacak yemin ederim hale bak adamda arkadaşımı davet ediyorum.. konuyu görüyor diyorumm... "ben gerginim bayağğğaaa TUğç€yii direk bağğnaa yollaaasanaaağğğğ " *şulupsss salya akıtmalı falan.. İğrencinsin Claiborne... Acaba hangi üniversiteden mezun olduğunu sorabilir miyim gerçekten çok merak ettim nerede yetişiyor bu kadar seviyesiz adamlar ??? di said: Kizlari sen gonderince sorun olmuyo da baskasi isteyince mi oluyo? lol. Bi bitmedin gitti cidden ya. Ne alaka ya dişi olan arkadaşımı buraya davet etmem herkesin cinsel açlığını seviyesizce kusmasını mı gerektiyor Di ? Gerçekten bu söylediğine aklın , mantığın , vicdanın el veriyor mu ? Sonra bu ülkede gelinlikle bisikletle dünya turu yapan turist kadın senin zihniyetinde olanlar yüzünden tecavüze uğrayıp öldürülüyor... BU konuda ne düşünüyorsun Dİ ? Kadın gelinlikle bisiklet turuna çıkıyorda yolda random adam onunla gerdeğe girip zevkten öldürünce mi sorun oluyor diye ? ? Cİdden bana deli diyen adamların kafası ne biçim çalışıyor anlamıyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 imamizer said: berke o konuda ben de çok kırgınım. Günde bir kere konuşma hakkı tanıyorum ona 20 dakika düzgün karar verebilmesi için.. BUgün hala tamir ücretinin yarısı üzerine pararlık yapmaya çalışıyordu... Bakalım yarın ne diyecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 sdeceokuyangenç said: tugce nerde Konuya girdiğin için teşşekkür ederim... Açılsın üyelik hazır bekliyor o esnada KPDS soruları çözüyor sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 tuğçe yoksa bunu da atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 tuğçe vize bekliyor patiye giriş için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 hacı tuğçe gelmiyorsa şu kot şortlu fotosunu koyup patates dediğin kız da gelebilir. gerginliğimi alsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 noldu olm foruma,anasayfanın anası miklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 hep tuğçe yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 bi de clai biraz gergin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konum kitlenince enerjim tesir etmiştir... Yok yere niye haksızlık edip enerjimi bozuyorsunuz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 banlayalım arkadaşı. güncelde görmekten sıkıldım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ya bence hiç adminleri uğraştırmayın foruma "ban noyzura" buttonu ekleyin adamlar rahat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 antepte ışidçi gördün mü noyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 evet ... Beni bile İşidci sanıyorlardı işidciler "oOOo İşid ? " diye soruyorlardı.. 1 ay kadar kaldım antepde. Fransa saldırılarından sonra da konvoy yaptılar . Şurada büyük bir şehirde öğrenci yürüyüşü olsa gaz sis ne varsa sallıyorlar.. İşid konvoy yapıyor karışan yok.. Nasıl üllke olduk belli değil... ama rahat olun Enerji ağımla örüyorum anayurdu dört baştan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Bu ülkenin geleceği senin ellerinde, iyi ki varsın Enerji Adam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 sjdhfjs foruma abaza muamelesi yapıp karı getiriyorum diyerek pezevenklik normal. biri kızı bana gönder diyince tacizci. kim napsın olm yağlı saçlı kadıköy kaldırım müdavimi biracı arkadaşlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ıyy sus önce bi ellerini yıka konuşmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 yildirimokur said: Bu ülkenin geleceği senin ellerinde, iyi ki varsın Enerji Adam ! teşekkür ederim . ismindeki enerji patlaması da gözlerimden kaçmıyor yıldırım sen de iyi ki varın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ༼ つ ◕_◕ ༽つ NOYSAMA TAKE MY ENERGY ༼ つ ◕_◕ ༽つ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 eywallah saol flash eksik olma tam uykum geliyor ama uyumak istemiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 bir insanın hayattaki en büyük başarısı "karı kız tanıyorum, baya bi sevişiyorum hehe" olmasın lan. nolur olmasın. bi de gelip övünüyor bununla ya o da ayrı. tabi gelip en büyük başarım o değil, fireball atabiliyorum diyecek. olum zaten iddia ettiğin gibi özgür bir yaşantın olsa bi foruma girip "bakın ne kadaaa da özgürüm" diye yazmazsın. kendi içinde hapissin sen bunu yazma ihtiyacı duyuyorsan. gerçek özgürlükte kimseye ihtiyaç duymazsın, ha bunu bilmelerine hiç hiç ihtiyaç duymazsın. kaybolmuşsun olm sen direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar