Xenus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 arcane said: hangi oyun o bilmiyorum ama denuvo kazanıyor. kırılamamış oyun sayısı her geçen gün artıyor. bazı oyunları kıramıyorlar, bypass ile idare ediliyor. adını unuttum çinli bir grup vardı, oranın crackçisinin dediğine göre her geçen gün daha zorlaşıyormuş. fiyatlara yansımasa sorun yok. AAA'ler 50'den 60'a çıktığında 60 verilirse 70 isterler diyordum. aynen o kafa devam ediyor. sonu yok. her oyun bir öncekinden daha exclusive, daha premium olduğunu iddia ediyor. kurumsal basında ümit yok. totalbiscuit gibi insanların sayısının artması lazım. hayır onu geçtim firmalara kar dönüşü bile olmuyor adam gibi. https://steamspy.com/app/8190 https://steamspy.com/app/225540 jc3 en sonra steamde 22 liraydı hala tenezzül etmiyorum almaya. j2'i o fiyatlara almıştım sanırım. korsanda deneyip beğenmiştim hatta direk korsanda bitirip sonra almış bile olabilirim sale'de. şimdi denuvo maskesiyle oyunu deneme şansı bile kalmıyor, release'te bug dolu halde çıkarıyorlar üstüne, 5 tane patch sonra adam oluyor oyun. aynı tas aynı hamam. ne biliyim artık öyle bi döneme geldik ki, korsan oynayan adam reddit'e bir gif koyuyor, on binlerce view alıyor. bedavada deli reklam oluyor. jc2'i sürekli r/gaming'te görürdüm mesela ama jc3 çok daha az göründü hep. crackler hızlandı baya bakalım. hatta sırada watch dogs 2 kırılacak diyorlar. o zaman direk gg denuvo diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 gidip just cause, watch dogs oynayacaksanız kırmasınlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Jc3 guzel oyun Bak onu kirilamadigi icin aldiydim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Watch Dogs 2 kirmayi ugrasmazlar sanirim, ozellikle CPY. Butun buglari giderilmis, patchleri yapilmis oyunlari kirdilar hep. Son cikan Wood Elf DLCsi ile belki Warhammmer olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Batman.Arkham.Knight.READ.NFO-CPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Ya böyle abidik gubidik oyunları kırıyolar ayıp oluyor. FM kırsınlar bira ısmarlamazsam adam değilim. Aralık oldu emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Champions of Anteria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 far cry primal varmış sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 En tepede bu varken hangi oyun kırılmış diye basim dedim tablette yanlışlıkla bölüm kurallarına basmışım zabaan 5 inde Sam e sinirlendim bu konuya korsan paylaşmayın diye WoT atmış diye sfddsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 o kurallar geçerli yalnız halen. twist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Far Cry Primal-CPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Watch.Dogs.2-CPY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 ubisofta az bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 2 ayda geldi WD2! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 2 ayda zaten indirimsiz release satışının %99'u olmuştur. 1 ay korusa yeter denuvo publisherlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Ryzer said: Watch.Dogs.2-CPY :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Silphatos said: 2 ayda zaten indirimsiz release satışının %99'u olmuştur. 1 ay korusa yeter denuvo publisherlara 2 ay sonra tum oyunlari crm free yapsinlar bence de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 hll team https://www.youtube.com/watch?v=3GwjfUFyY6M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 olm bu salak oyunu oynamak için mi bu kadar sevindiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 senko said: Silphatos said: 2 ayda zaten indirimsiz release satışının %99'u olmuştur. 1 ay korusa yeter denuvo publisherlara 2 ay sonra tum oyunlari crm free yapsinlar bence de :) sen sus köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Esh said: olm bu salak oyunu oynamak için mi bu kadar sevindiniz? 2.sine gyzel diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 God.Eater.2.Rage.Burst-CPY With 12636MB iN 53 Files. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Ben hala oynamamıştım. dragon age inquisition 50gb dl ettim (repack üstelik). 3dm yayınlamış. 3dm v7 ilaç ile çalışmadı. bok gibi kaldım. o geçilemedi sanırım hala. Geçen senelerde bir tane koruma yöntemi var. oyunların performansını allah bullak ediyordu. lords of fallen da kullanılmıştı. fps baya düşük kalıyordu sırf koruma yüzünden. neydi onun adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 dedikleri gibi hicbir halta yaramasa bile kirildi diye oyun ucuzluyor..o bile birsey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 stormeagle said: Ben hala oynamamıştım. dragon age inquisition 50gb dl ettim (repack üstelik). 3dm yayınlamış. 3dm v7 ilaç ile çalışmadı. bok gibi kaldım. o geçilemedi sanırım hala. Geçen senelerde bir tane koruma yöntemi var. oyunların performansını allah bullak ediyordu. lords of fallen da kullanılmıştı. fps baya düşük kalıyordu sırf koruma yüzünden. neydi onun adı? yoo neredeyse çıktığından beri çalışıyor inquisition. deluxe edition cpy falan sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar