AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 yumy said: Resimler başarılı(tu) tebrikler mutluluklar. Millipark'da daha güzel manzaralı yerler çıkardı aslında, oralara gitmişken Zeus'u falan da kataydınız işin içine asdf abi hiç gerek yok. milli park çok güzel ama güzel olduğu kadar da kalabalık. köyde bizden başka 3 kişi falan vardı sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 22. Fotoğraf biraz garip geldi bana onun dışında tebrikler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Çok güzel fotoğraflar, sizde çok güzelsiniz abi. Valla hep mutlu olun, şahane olmuş hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Seele said: dügüne cagrilmadik. aşk olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 AthleT said: anaaaaaaaam benim de görmediğim fotoğraflar çıktı bu başlıkta :) düğünden önce çekimi yapalım dedik, bu fikir iyi de oldu bence elimiz ayağımıza dolaşmasın diye aldığımız bir karardı. piyasada yüzlerce düğün fotoğrafçısı var, hepsi aynı şeyi yapıyor. pati getto sayesinde bu mükemmel çekimi gerçekleştirdik! :) patice şapkadan tavşan çıkarıyor emin olabilirsiniz tüm olumsuzluklara rağmen gülüşünden enerjisinden hiçbir şey kaybetmedi. ben olsam devam edemezdim :) p.s: o gün bu gündür çay içmiyorum. :/ Ahaha sürprizzz :) Blogu Paskalya'ya da linkle :) Bide cidden çay ne belaymış bu millete. Kahve olsaydı termosta dökülmezdi mesela. Kahve döküldüğü için yanan duydunuz mu siz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Seele said: dügüne cagrilmadik. Seele naber ya? Evlendin mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 ben kahveden yandım bi kere. annem de yanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 abi su yazı çerçevesini az kücültün aşşadan çarpıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 bingildak said: ya ağustosta düğün ondan öncesinde gelinlikle vakit geçirmek istemiyor malum bizimde kır konseptinde kirlenmesi çok olası. hemen sonrasında balayındayız zaten, o mümkün değil. ikimizde hevesli değiliz ondan ben şimdiden çekim olmayacağına inandım hahaha. belki daha konsept bir şey yaparız böyle damat gelin konseptinden ziyade. eylül başı gibi. En sevdiğim.. Bayılıyorum gelinliksiz, konsept çekimlere. Ben varım, düşünürsen buralardayım, konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Patice said: Seele said: dügüne cagrilmadik. Seele naber ya? Evlendin mi :) lütfen ifsa etmeyelim :) sdfasdfadf resmi olarak evet ama dügüne var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 tamam aklımda (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 ViForVictory said: 22. Fotoğraf biraz garip geldi bana onun dışında tebrikler ^^ Ağaçlar eğri o yol üzerindeki. O sırada benim çekmem için poza hazırlanıyorlardı, doğal bir an. Simetri takıntın varsa rahatsız etmiş olabilir seni eğrilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 başlıkla ilgili bu kadar gaylik yeter http://i.imgur.com/N189NJh.png kendimize gelelim. ps. mutluluklar @atlet şuraya baksana : https://forum.paticik.com/read.php?13,8329198,8440235#msg-8440235 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 bingildak said: başlıkla ilgili bu kadar gaylik yeter http://i.imgur.com/N189NJh.png kendimize gelelim. ps. mutluluklar @atlet şuraya baksana : https://forum.paticik.com/read.php?13,8329198,8440235#msg-8440235 hashdagdyasdadılad :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 ViForVictory said: 22. Fotoğraf biraz garip geldi bana onun dışında tebrikler ^^ Bide o fotoğraftaki eğrilik için şunları yazmış adam oturup: dünya’nın eksen eğikliği kadar eğilsem sana, yine dönmezsin etrafımda bilirim. Şair: AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Oo gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 bingildak said: başlıkla ilgili bu kadar gaylik yeter http://i.imgur.com/N189NJh.png kendimize gelelim. ps. mutluluklar @atlet şuraya baksana : https://forum.paticik.com/read.php?13,8329198,8440235#msg-8440235 Abi kusura bakma. Kusur http://kus.gen.tr/wp-content/uploads/2014/08/deveku%C5%9Fu-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Patice said: ViForVictory said: 22. Fotoğraf biraz garip geldi bana onun dışında tebrikler ^^ Bide o fotoğraftaki eğrilik için şunları yazmış adam oturup: dünya’nın eksen eğikliği kadar eğilsem sana, yine dönmezsin etrafımda bilirim. Şair: AthleT handjhkajdgajda yapmayın bunu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Tebrikler dostum.Bundan yaklaşık 11-12 sene önce sınav sorularını takas ettiğimiz günler aklımda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Çok güzel olmuş tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Asgard said: Tebrikler dostum.Bundan yaklaşık 11-12 sene önce sınav sorularını takas ettiğimiz günler aklımda:) ahahahahaha ya nereden hatırladın :) çok iyiydi ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 "aksam yemeginden sonra seni oldurup karacigerini yiyecegim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 abi hayırlı olsun fotolar süpermiş gülegüle oturun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 AthleT said: Asgard said: Tebrikler dostum.Bundan yaklaşık 11-12 sene önce sınav sorularını takas ettiğimiz günler aklımda:) ahahahahaha ya nereden hatırladın :) çok iyiydi ama ya. aynen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 AthleT said: Seele said: dügüne cagrilmadik. aşk olsun. O kadar yakın ki bana. Ama 9u dönüş tarihimiz :D Ondan öncesinde oradaysanız dökmemek şartıyla çay ısmarlayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar