Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iphone tamiri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iphone 5s kullanıyorum daha taksidi bitmedi. Geçen gün dokunmatik ekranı çalışmamaya başladı. Garantisi bitmediğinden dün Apple servisine götürdüm. Bugün aradılar. Adam dediki telefonun kasasının kenarında biraz göçük varmış. Ekranı değiştirirken ekran oraya tam olarak oturmazmış. Onun için kullanım hatası kabul ediliyormuş.
1200 tl masrafı varmış. Telefonun sıfırı 1500 zaten. Geri istedim telefonu.
1200tl param yok. Düz telefon tamircisi var mı bana yardımcı olabilecek. Ne önerirsiniz?
Tamda ev taşıyorum, telefonun olmaması hayatımı bitirdi resmen. Beşiktaştayım şuan, gidiyim telefoncuya akşama bana versin ama insan gibi bir ücret istesin. Var mı böyle bir olay?
Mesaj tarihi:
Eski alisamiyenden cevahire guderken bir apartmanda tenefinch buldum 180tlye ekrani degistircekler 1 saate veririz dedediler. Bekliyorum.
Mesaj tarihi:
masa said:

Eski alisamiyenden cevahire guderken bir apartmanda tenefinch buldum 180tlye ekrani degistircekler 1 saate veririz dedediler. Bekliyorum.

sen hep boyle yaz..sempatik olmus..
Mesaj tarihi:
Telefonu yaptılar. Apple servisinin 1200 isteyip, düz telefonunun 180 tl istemesi inanılmaz saçma. Ama arada bir ekranın bazı kısımlarında dokunmatik çalışmıyor. Tuş kilidine alıp açınca düzeliyor. Yarın tekrar götürcem.
Mesaj tarihi:
Birde kedinin kumu vardı, onu taşımıyım diye kedisi olan bir komşuya vereyim dedim. Tesadüf hoş bir kızın kapısını çaldım onunda kedisi varmış. Ona verdim kumu, o da bana numarasını verdi.
Mesaj tarihi:
Tekrar götürdüm aynı yere, başka bir ekran ile değiştirdiler 30 dakikada. Sorunsuz çalışıyor. mecidiyeköyde uron sanırın adı. telefon tamir ettircek olanlar gidebilir.
  • Yeni Oluştur...