BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Gençler selam, bu akşam 21:30 için erenköy kız lisesinin basket sahasını kiraladık, 4v4 oynayacaktık ama 4 kişi eksiğimiz var, çok iyi oynayan kişiler değiliz ama maksat mücadele edip, keyif almak. duruma göre 3v3 de yapabiliriz oynadığımızda 11 sayıda bitecek şekilde 3-4 maç oynuyoruz, katılmak isteyen bana ulaşsın pls salon şurada; https://goo.gl/maps/BgxBPuwmGXK2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 4v4 oynayıp 4 kişi eksik çok iyiymiş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 bu hafta böyle oldu ya, normalde rahat adam buluyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ya abi ilk başta adam vardı da.. sonra bir anda adam kalmadı ahasd en kötü bayram sebebiyle iptale decez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Abi 21:30 ne ya? Oldu olacak gece 3e falan koysaymışsınız. Fıstık gibi yakında yer gelir oynardım ne zamandır oynayacak birilerini arıyodum bende tek başına oynamaktan baymıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 bana önceden haber verirseniz gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 eşin izin vericek mi mitat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 gelirim aslında da hem 98 kiloyum hem yaklaşık 8-9 yıldır basket topu almadım elime hem de hiçbirinizi tanımıyorum fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Sordum şimdi , akşama arkadaşın doğumgünü var ona gidiyoruz , dedim o olmasa gidebilir miydim , 21:30'a kadar gezersek 21:30dan sonra maça gidebilirdin dedi asdfasdfadsf gezip tozma fırsatı olarak değerlendirdi ya lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 mithat sen kendi toplarına bile sahip çıkamıyorken basket topuyla nasıl oynaşacan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ahah çok sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Ben gelirdim ama iyi oynadığımdan keyif alamayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Baba işte aynı anda 3 top sektirme şansım yok. Benim topları hanıma verdim ki gelince bi seni sektirebiliim diye. TOP DEDİ TOP DEDİ. Bu mu yani seviye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 kendini tekrardan erkek gibi hissedeceksen ben geleyim sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 basketbol topiğinde nasıl birbirinizi silkme konusuna getirdiniz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mithat said: Sordum şimdi , akşama arkadaşın doğumgünü var ona gidiyoruz , dedim o olmasa gidebilir miydim , 21:30'a kadar gezersek 21:30dan sonra maça gidebilirdin dedi asdfasdfadsf gezip tozma fırsatı olarak değerlendirdi ya lan :D allahım. basketbol için izin almak falan........ hayır doğumgününe laf etmiyorum, "o olmasa gidebilir miydim?" ne demek lan. o olmasa osrmadan direk ben gidiyorum diyip gidiyor olman lazım. lady mormont kadar yok sende galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 BabacumMostors said: Gençler selam, bu akşam 21:30 için erenköy kız lisesinin basket sahasını kiraladık, 4v4 oynayacaktık ama 4 kişi eksiğimiz var, çok iyi oynayan kişiler değiliz ama maksat mücadele edip, keyif almak. duruma göre 3v3 de yapabiliriz oynadığımızda 11 sayıda bitecek şekilde 3-4 maç oynuyoruz, katılmak isteyen bana ulaşsın pls salon şurada; https://goo.gl/maps/BgxBPuwmGXK2 aaa benim eve cok yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 eyleşiyrik başlığa can veriyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Gelip dengeleri bozabilirim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 21:30 baya iyi bir saat bu arada. istanbulun bile 1298891 derece olduğunu düşünürsek. o saatlere anca serinliyor hava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Saat 21:30 olduğundan , sıkıntı basketbola gidip gidebilmem değilde 'basketbola gidiyo mu lan acaba' oluyo. Bi kere oyle 22:00 maçına gittim , facetime yaparsan olur dediydi , 125 kg herifim amk , sanki bütün kızlar bana bakacak hala inanmıyo , heee halı saha diip karıya kıza gidiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 lan mitat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 fundementallerde sıkıntı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mithat said: Saat 21:30 olduğundan , sıkıntı basketbola gidip gidebilmem değilde 'basketbola gidiyo mu lan acaba' oluyo. Bi kere oyle 22:00'de maça gittim, "facetime yaparsan olur" dediydi, 125 kg herifim amk , sanki bütün kızlar bana bakacak hala inanmıyo , heee halı saha diip karıya kıza gidiyom. SHDFUHSADUFHUADSFHUDSHAUFHD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 bende baktım bana uzak. Mac te arkadaşlarla takılırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar