RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Lan adamların radisson blu gibi otelleri bile pis lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Hindistana gidip radissonbluda kalmak milanoda starbucks aramak gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Jeeztro said: Benimkiler maddi şeyler. 1- Küba' ya gitmek ve min 1 ay kalmak. 2- BMW 1200GS ya da muadili bir motorsikletle Avrupa ve Latin Amerika turu yapmak. 1. si neyse de, ikincisi önümüzdeki 40 yıl içerisinde mümkün gözükmüyor. Latin amerikada o motorla seni sağ koymazlar söyliimde sonra sıkıntı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 kaç kere gittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Hiç ama çok belgesel izledim o amaçla yola çıkanların sonu hep ormanda etrafta silahlı adamlar ve fidyeyle bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Valvyn said: Jeeztro said: Benimkiler maddi şeyler. 1- Küba' ya gitmek ve min 1 ay kalmak. 2- BMW 1200GS ya da muadili bir motorsikletle Avrupa ve Latin Amerika turu yapmak. 1. si neyse de, ikincisi önümüzdeki 40 yıl içerisinde mümkün gözükmüyor. Latin amerikada o motorla seni sağ koymazlar söyliimde sonra sıkıntı olmasın zaten gidemeyecem yani sıkıntı yok fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 nhl. ama kenardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 is hayatindaki hedeflerim... cok basarili olup kendi sirketimi kurmak seksi sekreter ise alip pompalamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 sigarayi birakmak. (10 gun oldu henuz birakmis gibi hissedemedim. Icesim de yok hani sacma sapan bisi oldu nedir bu ;_; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 ben bıraktım 28. gün bugun hic istemiyorum icmek şu sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Guney amerika turu. Death road da pisiklet surcem. Bide 7 summit ten birini yapaydim olmeden iyiydi. Elbruz yapicaktim ne guzel. Nalet gelsin sana rusya. Bi de madagaskar. Ne alaka bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Fistan said: ben bıraktım 28. gün bugun hic istemiyorum icmek şu sıralar nikotin istemedigimden ben de eminim ama elin kolun bi bos gelmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 go go çiğdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 tesbih oynuyom ben el kol boş kalmıyo şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 kendimi camis gibi kuruyemis yerken bulmak istemiyorum. sakiz cignemekten cenem egrildi. sanirim perende falan aticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 sakin sakin zamanımı doldurup gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 yatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 en büyük pokemon toplayıcısı olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 hacmen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 KillJoy said: burda en basit hedefler kilodan yakınanlar. @barbu, ortak alalım tekneyi? çok ortak lazım sdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Bağdat caddesi Suadiye, Şaşkın arası köşe başı sıfır yeni bir binada tek ön kullanımlı dükkan almak. Ve iyi uzun vadeli bir kiracı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 köşe tekeli açıp soslu leblebi yerken yukarıda bulunan ufak televizyondan film izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Ah bir de motosiklet alıp sürmek istiyorum, diğer hedefim bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 yeni bir is. acil yeni bir is. daha huzurlu ve duzgun sistemi olan yeni bir is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 dasaaa said: yeni bir is. acil yeni bir is. daha huzurlu ve duzgun sistemi olan yeni bir is. bunu herkes istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar