kujo123 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 abı cok blade and soul yaa rahatsız eden tek yonu bu benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Aslında başlarken ben de öyle düşünüyordum ama neredeyse hiç alakası yok bns ile. WoW'daki reputation farmdan haftalık raidlere, battlegroundlar ve arenalardan crafting/gathering skilleri kasmaya bir çok oyundan esinlenilmiş sistemler mevcut. Oyunun kendisine özgü bir çok şey de var tabi, bunların başında haftanın her gününe özel event/aktivitelerin olması. Şu an CN'de günlük 6-7 özel event/dungeon bulunuyor ve oldukça tatminkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Belej oynayabiliyoz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Explorers Pack aldım. Ucuz hemde 30 gün premium vs var. Diğer paketler bana göre pahalı. Oyun içinde craftla zaten birçok şeyi elde edebiliyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Abi Trino PLS gibi olursa zaten bu oyunda gg yani uzun lafın kısası. Güzele benziyor bakacağız hani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 CBT açıklandı. Ayın 25'inde başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punkblood Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Kasım 3 ertelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Bu arada oyun hakkında fikir sahibi olmak için takip ettiğim 2 youtube kanalını paylaşayım, epey faydalı şeyler var:https://www.youtube.com/channel/UCLEXe_bm-Ga2wigi3eDDLng/https://www.youtube.com/user/DeeXGundamPlays/ Bir de şu adamın incelemesi hoşuma gitti: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=-q7YO2IzK74 6:57'da: ohoo adamlar oyunda haftada sadece 1 tane elde edilebilen ve gear progression'da kullanılan token'den 90$'lık founder's pack'e 5 adet eklemişler. ne yaparsan yap, 35 günlük fark oluyor yani pack'e para verenlerle (td) şu elemanında "bdo biraz p2w gibi oldu ama tam değil gibi de bilemedim" diyip revelation'a başlayacak olması ayylmao. birde baya bns'ın gear progression'ını çalmışlar gibi gözüküyor toplel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Abi oyun çin MMO'su ve o markette p2w çok güçlü. Dolayısıyla bu tarz yüzlerce farklı token ile yüzlerce farklı upgrade edilecek şey seçeneği klasik. Benim düşüncem oyun biraz p2w olacak, baştan bunu kabul edelim. Ama tamamen p2w yerine "arkadaş, chinese farmer gibi grind'lamak istemiyorsan, ayda 5-10 dolar harca, biz de neşemizi bulalım" şeklinde olacak :D Bir de çin/rusya sunucularındaki temel alarak karar vermemek gerekiyor. Localization sırasında bazı şeyler değiştirilebiliyor. Örneğin FF Mobius japon in game store ve itemları NA/EU ile çok farklı. Webzen örneğin Skyforge'da Rusya Skyforge'da p2w olan bazı şeyleri hafif kıstı Avrupa pazarına taşırken. Burada da böyle bir şey olabilir. Örneğin Çin'de haftada 1 kez alınan item burada tradeable olursa bir anda işin rengi değişir. O yüzden çok para akıtmadan, temkinli bir şekilde oyunu takip ediyorum, en ucuz paketi aldım. Bakalım, biraz daha işler kesinleşirse upgrade ederim. Çünkü oyun cidden son zamanlarda çıkmış en iyi Theme Park MMO'lardan biri olarak gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 tradeable olması iyi bişeymiş gibi söylüyorsun. 1000$ basan o tokenlerin hepsini toplar AH'den sonra pvp'de faceroll yapar. weekly limitler iyi birşey, noliferların-whalelerin makası açmasını engelliyor, özellikle gear = power olan oyunlarda. ama founder's pack'e eklemeleri berbat bi durum şunu. hani şu token ya da benzerlerini üstüne birde direk rng bi kutuya koyarlarsa kıçımla gülerim ki beklenir yani my.com'dan. o zaman o limiti koymalarının hiç bir olayı kalmıyor. oynamıyorum ama skyforge'a da herkes p2w diyordu. ff ile kıyas yapmak yanlış, çünkü square enix batı kafasında yapıyor oyun lokalizasyonlarını, bunlar gibi çakal değiller yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 şu dediğin Gear = power olayı niye var zaten onu anlamış değilim gerçekten. Wowda çıktı bu salak sistem.Uo gibi sabit yap işte böylece full loot da açık olsun. Albionda o olay güzel. Adam t8 giysin isterse 2 3 tane T6 gelip tartaklayabiliyor yani seni. Böylece craftın bi değeri oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Çin'de yeni class açıkladılar, assassin. Ayrıca PvP ve player housing ile ilgili geliştirmeler de olacak dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 CBT açıldı, deli gibi sıra var ama. Bin küsür gören varmış ama şu an ben 350'lerdeyim sanırım, son rakam gözükmüyor, 3500'lerde olabilir :D Sanırım sunucular patlamasın diye yavaş yavaş limiti arttırıyorlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punkblood Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 220 civarı bir sayıdayım. Evet sayının sonu gözukmedigi için 220x de olabilir 220 de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 epilepsi collectors editionla mı geliyor yoksa düz pakette mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 bingildak said: epilepsi collectors editionla mı geliyor yoksa düz pakette mevcut mu? :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 çin betasını oynamıştım ama çok hypelanmamıştım açıkçası. oyun çin malı olduğunu hissettiriyor yani. founder's pack'teki ağır p2w'den zaten oyunun ne yönde gideceği belli. subreddit'e baktım zaten bns'a yapılan hype'ın yarısı bile yok. grafikler meh'ish, bns'un en azından bir artstyle'ı vardı. sakın para vermeyin şuna bence f2p olunca bakarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Doc'un streami vardı açtım bi öylesine. Yarı çıplak female bi karakter elinde kendisinin abartısız 2 katı bi kalkanla etrafta taklalar atıyordu. Sakince kapattım streami ve halime şükrederek WoW'a girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Yeah...right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Wow yaaa. Leş oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Explorer Pack 15.99 Euro 56tl ediyo 30tl verene yollarım 40 Gunslinger da içinde Oyun aşırı güzel olduğundan işlerimi ve sevgilimi aksatıyorum oynamam gerek. fsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 https://ro.my.com/en/founders-packs 45 oyroya mount, oyun çıkmadan birde sdfgh https://www.youtube.com/watch?v=AB9UoVoBdG0 şu skndrk şeye hemde ahaha sesli güldüm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 cbt key http://www.mmorpg.com/giveaways/revelation-online-closed-beta-2-key-giveaway-1000000795 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=2yuHGng6X4Q 1.30'dan sonra başlıyor video lol böyle rezil cbt görmedim. sanki yeni oyun yapıyorlar, lokalizasyon sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar