Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amsterdam Otel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gerçi Ibis'e rezervasyon yaptırdım da, iptal edebiliyorum o yüzden sıkıntı yok.

Ekim'in 27'si ile 30'u arası kongre var; 3 gece için otel bakınıyorum, kız arkadaşımla gideceğiz. Artık hostel'de kalmak istemiyorum, bir de laptop, takım elbise vs. bir sürü şey olacak yanımda; güvenle odada bırakabileyim dışarı çıkarken.

Parayı üniversite veriyor tabii ama bir sınırı var sdf; Ibis'e 3 gece 2 kişi 1200 liraya rezervasyon yaptırdım, kahvaltı dahil değil. Üniversitenin bu civarda vereceğini düşünüyorum. Geçen sene gecelik 75 euro mu 90 euro mu neydi konaklama için verdikleri.

Ibis'e alternatif, süpriz yaşatmayacak nereleri var tavsiye edebileceğiniz?
Mesaj tarihi:
Havaalanının oradaki ibiste kaldım, güzeldi. Havaalanına servisi var belli bi saate kadar. Havaalanından da tramvayla şehir merkezine geçebilirsin vs vs. Başka hotel bilemiyeceğim :)

Bu arada ibislerde hırsızlıklardan bahsetmişlerdi, yine dikkatli olmak lazım.
Mesaj tarihi:
Ya bir hotel grup vardı adını hatıurlamıyorum şimdi. Baya güzel ve ucuz olabiliyorlar belli standartları olduğu için temiz/rahat.
Bunun dışında falcon diye bir yerde kalmıştık güzeldi baya.
Mesaj tarihi:
qbic cok iyi benim hani bri numarali tercihim, tam amsterdam zuid in dibinde, zirt diye schipole geciyorsun bir durak. metro gene orda, tramvay direk otelin arkasi iki adim ve amsterdamin kesmekesinden uzak.

otelde tatlis baya, odalar filan cok sekerdi hani :D fiyat ne alemde bu sezon bilmiyorum ama, biraz pahalli olabilir
Mesaj tarihi:
https://www.airbnb.com/ Otele motele gerek yok.

Haritaya göre arama fonksyonu da var, kongre merkezine min toplu taşımayla gidebileceğin merkeze yakın bi yeri seç. Amsterdamda ana hatlar sabaha kadar çalışıyordu galiba.
Mesaj tarihi:
Ambassade hotel'e 3200 lira çekti booking.com 3 gece için sdfk

Diğerlerinde fiyatlar hep kafa kafaya ve özellikler de 3 aşağı 5 yukarı aynı. Van der Valk'ta odalar daha geniş ve konforlu ama o da uzak işte.

Airbnb'de de tek bir yer beğendim onlar da dolu o tarihte :(
Mesaj tarihi:
Crowne plazayı önerebilirim. Fiyat ne olur o tarihlerde bilemedim ama gayet güzeldi. South olana bakarsanız daha uygun oluyor fiyatı direk merkezdekine göre. Onun dışında westcord candır. Oraya da bakın derim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ne kadara ayarladın bilmiyorum ama biz 4 arkadaş 3 katlı bir çatı katı ayarladık Aibnb'den 1 ay kadar önce gittiğimizde. İki kişi Ibis'e vereceğimiz para ile aynı paraya geliyordu. Terası, terasta jakuzisi vs. de vardı hatta. Zaten bisiklet kiralayınca heryer yakın birbirine.
  • Yeni Oluştur...