deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Gerçi Ibis'e rezervasyon yaptırdım da, iptal edebiliyorum o yüzden sıkıntı yok. Ekim'in 27'si ile 30'u arası kongre var; 3 gece için otel bakınıyorum, kız arkadaşımla gideceğiz. Artık hostel'de kalmak istemiyorum, bir de laptop, takım elbise vs. bir sürü şey olacak yanımda; güvenle odada bırakabileyim dışarı çıkarken. Parayı üniversite veriyor tabii ama bir sınırı var sdf; Ibis'e 3 gece 2 kişi 1200 liraya rezervasyon yaptırdım, kahvaltı dahil değil. Üniversitenin bu civarda vereceğini düşünüyorum. Geçen sene gecelik 75 euro mu 90 euro mu neydi konaklama için verdikleri. Ibis'e alternatif, süpriz yaşatmayacak nereleri var tavsiye edebileceğiniz?
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Havaalanının oradaki ibiste kaldım, güzeldi. Havaalanına servisi var belli bi saate kadar. Havaalanından da tramvayla şehir merkezine geçebilirsin vs vs. Başka hotel bilemiyeceğim :) Bu arada ibislerde hırsızlıklardan bahsetmişlerdi, yine dikkatli olmak lazım.
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Ya bir hotel grup vardı adını hatıurlamıyorum şimdi. Baya güzel ve ucuz olabiliyorlar belli standartları olduğu için temiz/rahat. Bunun dışında falcon diye bir yerde kalmıştık güzeldi baya.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 qbic cok iyi benim hani bri numarali tercihim, tam amsterdam zuid in dibinde, zirt diye schipole geciyorsun bir durak. metro gene orda, tramvay direk otelin arkasi iki adim ve amsterdamin kesmekesinden uzak. otelde tatlis baya, odalar filan cok sekerdi hani :D fiyat ne alemde bu sezon bilmiyorum ama, biraz pahalli olabilir
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 https://www.airbnb.com/ Otele motele gerek yok. Haritaya göre arama fonksyonu da var, kongre merkezine min toplu taşımayla gidebileceğin merkeze yakın bi yeri seç. Amsterdamda ana hatlar sabaha kadar çalışıyordu galiba.
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 ambassade hotele de bakabilirsin baya hoş ama fiyatları artmış olablir. Diğer hoteli mailden baktım şimdi van der valk'mış. bunların belli bir standardı oluyor çok pahalı değildi.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Ambassade hotel'e 3200 lira çekti booking.com 3 gece için sdfk Diğerlerinde fiyatlar hep kafa kafaya ve özellikler de 3 aşağı 5 yukarı aynı. Van der Valk'ta odalar daha geniş ve konforlu ama o da uzak işte. Airbnb'de de tek bir yer beğendim onlar da dolu o tarihte :(
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 van der valk chain bu arada standalone hotellerle anlaşıp logolarını koyuyorlar. AYnı bölgede bikaçtane olabiliyor.
xaty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Eğer otel bakiosaniz doubletree'de kalin, istasyonun hemen yani ve gayet guzel, en ust katta hos bir bar var, akşamüstü için gayet keyifli.
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 oteli bilmem de vondelparkta mantarı yiyip yatın abi. gerçi ekim demişsin götün donar. kalın giyinin fasdsad eylülde epey soğuktu çünkü
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Crowne plazayı önerebilirim. Fiyat ne olur o tarihlerde bilemedim ama gayet güzeldi. South olana bakarsanız daha uygun oluyor fiyatı direk merkezdekine göre. Onun dışında westcord candır. Oraya da bakın derim.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 abi ufak bi otel var gidip kaldığım. oda ufak ama lokasyonu iyi fiyatı da uygundu. Hotel monopole olması lazım
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Ne kadara ayarladın bilmiyorum ama biz 4 arkadaş 3 katlı bir çatı katı ayarladık Aibnb'den 1 ay kadar önce gittiğimizde. İki kişi Ibis'e vereceğimiz para ile aynı paraya geliyordu. Terası, terasta jakuzisi vs. de vardı hatta. Zaten bisiklet kiralayınca heryer yakın birbirine.
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 gecelik 20 30 euro ya oda falan nerden bulunur temizlik vs onemli değil veya lokasyon
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 airbnb'de https://www.airbnb.com.tr/s/Amsterdam--Hollanda?price_max=90&ss_id=03946ksy&s_tag=YFXxM1Fs
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Airbnb de fatura falan veriyorlar mi? Universiteden alacagim parayi.
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 bazıları şirket üzerinden yürüyor. biz almıştık faturayı.
Öne çıkan mesajlar