Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 sdeceokuyangenç said: witcher 3 exp dlc hepsi Borderlands 2 goty (evet oynamamıştım) Metro 2033 Metro 2043 Kingdom (piksel) South park 1-2 tane daha alıcam daha hacı metro'lara başlamadıysan refundlayıp metro redux almanı öneririm fiyat farkı çok değilse. 2 oyun da var pakette, grafikler daha polişli falan. review/kıyaslama falan okuyup izleyip bi bak istersen. ha bu arada bende redux yok, düz oyunlar var. o yüzden şahsen denemedim redux versiyonunu. edit: ilk cümledeki "öneririm" yerine (redux oynamadım çünkü neticede) "böyle bişey de var, fyi" demiş olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Kingdom çok tekdüze tavsiye etmem. Alıp refundladıydım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Bana güzel tycoondu yer kurmalıydı vs bi oyun tavsiye etsenize indirimde Eski yeni pek farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 tropico4 + modern times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 mulgear6 said: Bana güzel tycoondu yer kurmalıydı vs bi oyun tavsiye etsenize indirimde Eski yeni pek farketmez çok alakası yok dediğinle ama bridge builder'lar çok eğlenceli duruyor ya. ama 4-5 tane falan var 1-2'si boktan 2-3'ü iyi yanlış hatırlamıyorsam. review skorlarına bak almadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 sabonis said: mulgear6 said: Bana güzel tycoondu yer kurmalıydı vs bi oyun tavsiye etsenize indirimde Eski yeni pek farketmez çok alakası yok dediğinle ama bridge builder'lar çok eğlenceli duruyor ya. ama 4-5 tane falan var 1-2'si boktan 2-3'ü iyi yanlış hatırlamıyorsam. review skorlarına bak almadan önce. bridge builder ne biliyim world of goo gibi değil ya istediğim atıyorum xcomdaki gibi base kurma this war of mine vs vs o tarz şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 mulgear6 said: sabonis said: mulgear6 said: Bana güzel tycoondu yer kurmalıydı vs bi oyun tavsiye etsenize indirimde Eski yeni pek farketmez çok alakası yok dediğinle ama bridge builder'lar çok eğlenceli duruyor ya. ama 4-5 tane falan var 1-2'si boktan 2-3'ü iyi yanlış hatırlamıyorsam. review skorlarına bak almadan önce. bridge builder ne biliyim world of goo gibi değil ya istediğim atıyorum xcomdaki gibi base kurma this war of mine vs vs o tarz şeyler yok tahmin ettim istediğin şeyi canım ama kurma falan diyince direk bridge builder aklıma geldi eğlenceli duruyor diye söledim xcom base kurma? this war of mine? şu dediklerin tycoon ile çok uzak ama yani, hatta baya ciddi ufak. gerçi this war of mine oynamadım ama izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 ulan çok eski böyle bi oyun oynamıştım,2 boyutlu falan.tv tycoon gibi bişey.hem antfarm gibi binayı döşüyosun,hem tvde yayın programını belirliyosun,dizidir,filmdir,reklamdır, prime timedır falan.inanılmaz eğlenceli bişeydi.yok dimi şunun yenisi gibi bişey? buarada mulgear bilmiyorum oynadınmı ama game dev tycoon baya zevkli.oyun firması yönetiyosun falan.garajda commodere64 zamanı başlıyıp oyunların tuttukça ve para kazandıkça yeni binalara geçip falan.ben baya zevk almıştım.bi süre sonra bayıyor tabi.12 tlmi neymiş şuan.denemediysen öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 game dev baya sıkıcı ya hep aynı şeye dönüyo gerçi çook uzun zaman önce korsan oynamıştım tam tycoon değil aslında istediğim base kurıyım geliştireyim araştırma yapıyım gibisinden bişeyler dont starve değil ama o sıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Parkitect diye bisey denk geldi gecen gun, Theme Park olayi. Belki tycoon severleri keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Cokomantis said: sdeceokuyangenç said: witcher 3 exp dlc hepsi Borderlands 2 goty (evet oynamamıştım) Metro 2033 Metro 2043 Kingdom (piksel) South park 1-2 tane daha alıcam daha hacı metro'lara başlamadıysan refundlayıp metro redux almanı öneririm fiyat farkı çok değilse. 2 oyun da var pakette, grafikler daha polişli falan. review/kıyaslama falan okuyup izleyip bi bak istersen. ha bu arada bende redux yok, düz oyunlar var. o yüzden şahsen denemedim redux versiyonunu. edit: ilk cümledeki "öneririm" yerine (redux oynamadım çünkü neticede) "böyle bişey de var, fyi" demiş olayım. öyle yazdım da redux aldım bundle şeklinde ya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 _Rave said: ulan çok eski böyle bi oyun oynamıştım,2 boyutlu falan.tv tycoon gibi bişey.hem antfarm gibi binayı döşüyosun,hem tvde yayın programını belirliyosun,dizidir,filmdir,reklamdır, prime timedır falan.inanılmaz eğlenceli bişeydi.yok dimi şunun yenisi gibi bişey? buarada mulgear bilmiyorum oynadınmı ama game dev tycoon baya zevkli.oyun firması yönetiyosun falan.garajda commodere64 zamanı başlıyıp oyunların tuttukça ve para kazandıkça yeni binalara geçip falan.ben baya zevk almıştım.bi süre sonra bayıyor tabi.12 tlmi neymiş şuan.denemediysen öneririm. mad tv gelmedi onun gibisi valla. ben de çok arıyorum ama ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Eski laptop icin onerebileceginiz oyun var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 shadow of mordor almaya değer mi 17 tl yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 değer en azından bir 10 saat oynatır sonrasında sıkılır mısın bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Subnautica The Binding of Isaac: Rebirth - 14,40 TL Hotline Miami 1 + 2 Combo Pack - 7,75 TL The Binding of Isaac: Afterbirth - 12,73 TL aldım bi de mordorla stardew valley cakarsam bayram tatilinde takılırım epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mordoru yarısına kadar oynayabildim ben. Başta çok sevdim ama sonra kendini tekrar eden görevler iyice soğuttu kendinden. 17 tl değer mi? Evet değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 BonePART said: shadow of mordor almaya değer mi 17 tl yani Subnautica'da çakılan bilgisayarla zor oynayabilirsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 factorio alsanıza birader bu kadar kafa patlatcağınıza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Gangren said: BonePART said: shadow of mordor almaya değer mi 17 tl yani Subnautica'da çakılan bilgisayarla zor oynayabilirsin :p abi subnautica bence düzgün optimize edilmemiş streamerların oynu bile çakılıyo ama haklıda olabilirsin factorioda çok aklımı çeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 indirime girmedi ki girse alacam ederi 10 lira o oyunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 10 lira mı?? haksızlık etme ya. bu zamanda en az 10 saat oynatan oyun o parayı hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Steam incelemesinde biri hiç bir zaman indirime girmeyecek geliştiriciler öyle dedi yazmış. Factorioyu sever miyim bilemedim. Titiz adamım ben. Micromanagement strese sokar beni diye bulaşmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 mordora 17 az bile abi. hele lotr seviosan falan. ha ben onu witcher ayarında bi rpg sanıp almıştım oynanış olarak direk batman arkham serisi çıktı ama yine de sarıyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 oh be isaacda mouse modu varmıs bu arada ne huzur bulkdum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar