ginaly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ViForVictory said: ginaly said: o kadar sövmüşünüz ki satmayım bari, parçalama videosu çekip buraya koyayım eğleniriz sdfs Mesaj gönderilemedi. 'ginaly' adli kullanicinin mesaj kutusu doludur. sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 40 tl veririm. yine aynı buluşma noktasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ginaly jupiter'de yaşıyor olabilir. bu gözlüğe ancak 24.79 m/s² ile jupiter'de kız düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Kimin taşıdığı önemli tabi sana düşmez ginalye düşer bu işler böyle kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 totemic said: di ne zaman mesaj atsa hemen bir altında ''ahahaha ohahauhha'' diye fever mesaj atıyor. takip mi ediyor nedir. asdf gözlük 10 numara 5 yıldız alana hayırlı olsun... kadınlarda ortamda üst kademelere karşı daha yakın durma durumu var, feverin suçu değil tamamen evrim bunu emrediyor(powerful than others in this tribe! yanaş yanaş!). mesela senin dikkatini di'yle geyik yapan diğerlerinin değil de feverin çekmesi gibi, o da senin evriminin emri(gadın var, bak!). (sadece senin değil benim de, yanlış anlaşılmasın, bak oturdum şekil şukul yapıyorum powerful değilim ama zekiyim havası, b*k var çünkü) napalım, deli gönül neler ister de işte içimizdeki savage Homo habilis hep orada, genlerimizin tozlu raflarında. yapacak birşey yok. konuyla alakalı komikli vidyo https://www.youtube.com/watch?v=7f6KcfuPqRM OP, satışını mundar ettik, küfür etme çok, az et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 fever kadın mıymış? VAY BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 oha, duymayan kalmış. ben forumdaki herkese notification gitti diye biliyorum, bana pm geldi mesela Di'den, foruma kadın geldi (feverray), çekidüzen verin kendinize, o çorapları da alın kanepenin altına koyun, at gibi kokmuş forum az bi toparlanın diye mesaj atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 her yere kağıt peçete dağılmış, onları bi çöpe atın, ayıp olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 totemic said: di ne zaman mesaj atsa hemen bir altında ''ahahaha ohahauhha'' diye fever mesaj atıyor. takip mi ediyor nedir. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 feray gelişin olay oldu bacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 en çok bacım diyenden kork fever. en tehlikelisi o çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 ne var ya siz birbirinize abi/birader demiyonuz mu hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Kardeş bağrımı deş tango ve cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Rayban aldım bazardan, allah korusun nazardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Valthon said: ne var ya siz birbirinize abi/birader demiyonuz mu hı? onları diyoz. bacım demiyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 gözlüğüm rayban, tüm kızlar bana hayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar