Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 firaxis'in beyinsiz sistemini yoketmiş, hele şükür 25 yıl geriye gidip bugünkü en popüler sistemden daha iyisine nail olabildik. jake sülüman kapatsın stüdyoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 güzelmiş ben bunu hala takip ediyorum özellikle fiyatı uygun olduğundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 hele sukur action point sistemi geri gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 çok iyi bu videolar, millet görsün 10 yıldır neleri kaçırmış, firaxis ne kadar aptallaştırmış oyunu. aldığıma memnunum launchta ama keşke steamde olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 aman nerede olursa olsun 69tl bayağı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2019 (düzenlendi) gene yoketmişler firaxis oyununu, şimdi olsa da oynasam dedirtti. Ekim 6, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2019 Neden böyle oyunlara COOP desteği koymazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2019 (düzenlendi) ahah türkiye'yi keşfettiler çok iyi ya, bir ay filan kaldı ertelenmezse hadi bakalım. gerçi 1 yıl sonra pişman olacağım epic'ten aldığıma pff. Alıntı We’re excited to announce that Phoenix Point will be available on PC via the Epic Games Store as of Tuesday, December 3, 2019, at 10 AM Pacific Standard Time! Kasım 7, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 verdim ön siparişi. şimdiden dlc var 3 tane 2 side yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 ya season pass indirimi emaili yolladılar güya, bana gelmedi hala. yeterince ucuzlarsa indirimle onu da eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 öyle birşey mi var? bana da gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2019 forumlarında detayını yazdılar, epicten geçen hafta öncesinde alanlara indirim kodu postalamışlar. bazı gerkmeyenlere gitmiş, bazı gerekenlere gitmemiş garip bir durum. temasa geçmek lazım adamlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 (düzenlendi) support ile temas ettim, yolladılar kodu. ₺'ye çevirmiş site de, onu da söylemiştim. kodlu indirimle 19₺'ye geldi season pass, gayet süper oldu. epic'ten 7 kasım öncesi alan herkesin bilgisine. Kasım 15, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 (düzenlendi) Abi banada şey etsene nasıl yaptın? Ben dün aldım oyunu Kasım 15, 2019 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 (düzenlendi) o zaman kaçırmışsın fırsatı, bu indirim 7 kasım öncesinde alanlara özel çünkü. bazıları redditte kod koydu ihtiyacı olmayanlar ama kullanılmışlar, denedim. etrafta kod soruştur istersen birisi verirse fazla varsa ne ala. support fatura tarihine bakıyorsa kanmazlar çünkü, ben yazdım hepsini. https://forums.snapshotgames.com/t/free-season-pass-for-purchases-before-march-12th-2019/5109 bak burada var detayı: "If you pre-ordered between March 12th 2019 and November 7th 2019, you will receive a voucher via email for a discounted price on the season pass." Kasım 15, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Hmm sağlam bir kod bulursan gönder abi ben bu oyunu bayadır bekliyordum.şansıma o tarihlerde tatildeydim ben pcden uzak kaliyim dedim kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 reddit'inde biri "bana bir indirim kodu pm pls" demiş, yollamış biri, deneyebilirsin öyle belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Bir dahaki ay ufakda olsa noel indirimine girer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Ben Epic'den oyun aldığıma pişman oldum. Oynayacak adam bulamadık Sam iyi bilir 1 yıl beklerim Steamden alırım sıkıntı değil. Hem Goty felan çıkar o zaman belki daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Ya epic pişmanlıktır işte şu oyun hatırına bir maceraya girdik işte gollop’a bir minnet borcu, lord british’ten son oyununu alıp bir saat oynayıp bıraktığım gibi. Season pass ucuza kapatamasam refundlayacaktım aslında. Steame geldiğinde aral dağıtımı aldıysa kazık da girebilir gerçi o da başka macera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 (düzenlendi) ben pek multi takılmıyorum , çok umurumda değil yani epicde olup olmaması. Fiyatı iyi yapsınlarda dert değil :). Aynı fiyat olursa steam tercih zaten. Kasım 15, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Aynı fiyata steam tercih de arada 1 yıl var işte. Alsan bir dert almasan bir dert. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 boyle kickstarter falan cikan oyunlarin duzelip kendine gelmesi 1 sene suruyor zaten patch balance falan derken genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar