dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 3. bitirdim. (simdi degil, az daha once) izlenilir gibi duruyor da surekli bir "aaaand the plot thickens" durumu var gibi. muzikler, ortam cok basarili. yarin devam edecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 vay süper gözüküyor trailerda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 İlk bolumun basinda tirstim gece gece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 1. dakıkada konuya gırmesı cok cazıp gercekten 3. bolumdeyımm, sımdıye kadar gayet ıyı. 80ler havası o kadar canlı kı her an freddy krueger cıkacak bır koseden gıbı gelıyor bana ddsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 hepsini bitirdim gayet güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 müzikler çok iyi :) Çok iyi 80 leri yansıtmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 rider hariç iyi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 malum yerlerden edinmeye basladim bakalim. 2. madalya gelmis fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 eleven'ı oynayan çocuk çok başarılı oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 5. bölümdeyim, ryder ın olduğu yerleri direk geçicem önemli olabileme ihtimali olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Tek sikayetim o benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 sezonu bitirince deyin hele çok aşırı cliffhanger bitmiyorsa izleyeceğim, yoksa komple dizi bitince izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 GERGE yoksa Netflix reklamı mı yapıyor? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 nileppezdel said: sezonu bitirince deyin hele çok aşırı cliffhanger bitmiyorsa izleyeceğim, yoksa komple dizi bitince izlerim netflix dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 biliyorum da daha yeni çıktı ya sezonun tamamını izleyip ona göre söylesinler diye dedim. 2. sezon geldiğinde cliffhangerı unutmuş olurum falan sıkıntılıyım biraz bu konuda, aynı anda çok dizi takip edemiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Tüm sezon tek günde yayınlanıyor netflix dizilerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 abi biliyorum. O kadar binge yapmış olan varsa söylesin diyorum işte. Of :D niyetin iyi biliyorum ama eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Biterdi simdiye ama darbe cok moral bozdu ya, eski The Next Generation'larin en iyi bolumlerini izliyorum su anda. Netflix Turkiye'ye yeni eklendi tum Star Trek'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 ooo tr'ye gelmesi iyi olmuş onları izleyecektim pc yerine tv'de izlerim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Surada liste var, ona gore izle: https://forum.paticik.com/read.php?11,8448842 Tum bolumleri izlemeye gerek yok, asir alir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 sağolasın, önce orijinal seriyi izleyeceğim sonra senin listene bakarım. Bu stranger things'den de bir Spielberg vibe alıyorum ama hayırlısı. İzlesem mi karar veremedim fantastik fantastik şimdi darbe sonrası kafa da dağıtabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 4. bitirdim de. cok guzel abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Demin bitirdim ben de. X-files ya da King romanlarını seviyorsanız izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Ilk iki bolumu izledim, simdilik super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Bitirdim de aklımda sorular kaldı -Eleven'a ne oldu en son şerif ormanda yemek bırakıyordu eleven içinmiydi o? -Eleven niye kendini patlattı insanları öldürdüğü gibi yaratığı öldüremiyo mu? -Will en son yaratığın parçalarından birini kustu ve bir anlığına öteki dünyaya gitti ne anlama geliyor bu? -Bu dizi tek sezon mu olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar