Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 http://www.imdb.com/title/tt1628841/?ref_=nm_flmg_act_3 https://www.youtube.com/watch?v=RfJgT89hEME 20 Yıl geçmiş üzerinden (bu arada iyi farm'lamış iki tarafta). Şimdi tekrar savaş zamanı tabi... Imdb'de ki trailer'i izleyince ,izlemiş kadar oldum gitmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 filmi izledim param cebimde kaldı, teşekkürler holywood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Gittim. Plot hole galore tabi ama eğlendim IMAX te, önemli olan da oydu benim için. Sana puanım sekkiz ganka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 rezalet ya. yine gelselerdi de yine eskisi gibi berattalarla ateş etselerdi ama şu iğrenç trailer ı yayınlamasalardı. izlemem heralde hiç bi şekilde. ulan bi wil simitli filme bak bide buna bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 ya böyle birşeyler yıkılınca, cgi patlamalar falan olunca weirdest boner yaşıyorum. bir ara izlemek gerek, trailer bana yetti. Otopilota al, izle kafa yorma birşeyler patlasın gaza gel ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Beratta ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Aket-Atum said: ya böyle birşeyler yıkılınca, cgi patlamalar falan olunca weirdest boner yaşıyorum. bir ara izlemek gerek, trailer bana yetti. Otopilota al, izle kafa yorma birşeyler patlasın gaza gel ne güzel :D Şunu son zamanlarda ben de yaşıyorum. Ve nedense filmi izledikten sonra yok şöyle kötü yok böyle kötü diye eleştirmeye, kritiğe tenezzül bile etmiyorum. Tamamen görsel keyif filmleri zaten o bilinçle izleyince yadırgamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Her izlediğim bana birşey katmalı diye bir düşüncem yok, maksadım eğlenmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 bu filmlerin amaci o zaten adami sikmayacak kadar yeterli bir kurgu az biraz kaliteli hikaye bol bol cgi action marvel bu taktigi buldugundan beri paraya para demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Öyle deme marvel filmlerini yere göğe sığdıramayanlar var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 efsane güzel olcak ohh be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 beratta yazmışım lan harbiden baretta işte anla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Gittim bende bugün, hikaye ve film ne kadar sıkıcı ve bayık olsa da, görsellik baya iyiydi, cgi kullanımı aşırı hoşuma gitti. Verdim parayı, hoş bi 2 saat geçirdim çıktım, pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Fransuxa said: beratta yazmışım lan harbiden baretta işte anla http://www.watsonstackle.com/Watsons/Brand%20Logos/Beretta_Logo.jpg adama laf sokucam derken gözükür logo bulmam üç edit aldı sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 film güzel daha dolu olabilirdi ama şaşırdım mesela bazı kısımlar çok basitçe geçilmiş 4 temmuz filmi olabilir ama bu kadar yavan olmasına gerek yoktu güzel bir settingleri var geliştirebilirler buradan alıp seriyi ama o kafada insanlar değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ,,,,.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 yüksek bütçeli samanyolu filmi gibiydi sdfs. oyunculuklar dialoglar. o gözlüklü karakter falan nedir abi sdfs. marvel filmlerine özenmişler. komikli uzaylılı. mısır ve kola ile izleniyor.. 5.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar