cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 The 100 dizisinin Türkçe altyazısı var mı? BAE'ye taşınalı 6-7 ay oldu, burada hala Netflix TR kullanıyoruz. Menü Arapça, Türkçe ve İngilizce karışık birşey ama genelde altyazılar sorun çıkarmıyordu. Eğer bu dizinin Netflix'de TR altyazısı varsa bizim hesapta bir engel var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 senin için açıp ilk bölüme baktım var tr altyazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Çok sağolasın. Bizim hesap arafta kaldı o zaman, ben TR proxy bakayım en iyisi ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 türkiye hindistan'la birleşti de haberim mi yok, yeni eklenen filmlerin %80'i filan bollywood. ne oldu bu adamların kataloguna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 keske birlesse, 5782 adet video content var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 1 saat önce, cacodemon dedi ki: Çok sağolasın. Bizim hesap arafta kaldı o zaman, ben TR proxy bakayım en iyisi ahaha. IP'ye gore region seciyor netflix. hesabi nerede actigin farketmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 E tamam o da tr ip si bakayım demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 @dreagloth arafta kaldi falan yazmis, sence anlamis midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 tr ile hindu ip bloakları arasında kaldı demek istemiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Ya amerika da tvden nasil girerim tr netflixe us den daha guzel seyler oluyo bazen mesela cem yilmazin karakomik filmler falan hic gelmedi buraya TR de rick and morty de vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2020 (düzenlendi) vpn destekleyen router alicaksin, en son nordvpn netflix ile calisiyordu. o hep vpn'e bagli kalicak, digerinden us ip ile devam... Haziran 7, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 abi amerikadan tr netflixe mi girmek istiyorsun gerçekten karakomikli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 benim bi hesap tr netflix 2.4€ aylik ücreti var türk dizi/filmleri türkçe / almanca alt yazi izliyorum. şahsiyet mesela direk alman sokak agzıyla çevrilmiş dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 ama alaman netflix contentin'in 1/20si var TR'de new coming bisi diyor mesela ben onu yillar önce bitirmis oluyorum burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 4 saat önce, Silphatos dedi ki: abi amerikadan tr netflixe mi girmek istiyorsun gerçekten karakomikli olmuş Aradaki farki bilmeden konuşman biraz saçma olmuş kusura bakmada Burda Hulu ve amazon prime da alman gereken bazı ayrı programlar ve belgeseller TR netflix de mevcut. Nesi komik onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 (düzenlendi) tr netflix katalogu en az olanlardan dünyada, us ise en fazla olan. aradaki farkı biliyorum çünkü trden smartdnsle us netflix kullanıyorum, baya komik. amazon prime türkiyede de var, hangi belgesel veya program acaba o aradığın bakayım trde nasıl hem netflix hem de primeda mı var acaba burada Haziran 8, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 @Silphatos smartdns ile amazon prime izleyebiliyor musun? baska neler izleyebiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 https://www.smartdnsproxy.com/Services her şey var herhalde. amazonda şöyle bir olay var, us hesap ile sadece us ip kullanman lazım yoksa patlıyor. netflix gibi aynı hesapla 5dkda bi region değiştiremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 (düzenlendi) James Bond filmleri bir ara Digiturkteydi ama artık orada da yoklar. Yurtdışında Netflix gösteriyor ama bizde şu an kimsede değil. Sesimi duy Netflix Türkiye. Haziran 9, 2020 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 onların hepsini kaydetmiştim digiturk'te, sonra izlemeye fırsat bulamadan 6 ay süreleri dolup otomatik silindiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 (düzenlendi) OÇlar Star Trekleri kaldırmış yayından. Daha öğlen izlemiştim ya. Yabancı netflixleri nasıl izliyoruz ? Haziran 11, 2020 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 mad meni neden kaldırdı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Zombili brezilya dizisi gelmiş vae mi izleyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 o vasat gozukuyor imdb'den bakinca, zorlamadim. history 101 guzel belgesel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Star Trek gece geri geldi, tekrar gitmeden bitirmem gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar