ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Getflix kullanan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 netflix dediler JetFLIX cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 ShadowFax said: Getflix kullanan var mı Onu da kısıtlamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 pulkas da demiş, smartdnsproxy çalışıyor. mis gibi izledim geçen gün bir diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 better call saul 3. sezon kaldırıldı mı? 8. bölümü izlicektim bulamıyorum netflixte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 zaten yoktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Aluriel said: zaten yoktu? o zaman tr de yok. ben yurt dışında 7 bölümü izledim 3. sezonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 us netflixde görünmüyor 3. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 hollandada izledim. yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 yemin etmene gerek yok. euya geliyormuş tv yayınından 1 gün sonra https://www.whats-on-netflix.com/news/better-call-saul-season-3-netflix-release-schedule/ anlatıyor şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Getflix ile ABD Netflix'i izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 GERGE said: Smartdnsproxy calisiyor su an, House of Cards izliyorum. Kapatip uyuyamadim hala. ben yapamadım bunu ya bi anlatsana üye oldum dnsleri değiştirdim vpn den bağlanınca hata veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 bir de başka ülkelerin arşivlerini izlerken türkçe altyazı oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 torguard ile bağlandım şimdi house of cards'ın 5. 13. bölümünü açtım Türkçe altyazı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 kzpmaza said: bir de başka ülkelerin arşivlerini izlerken türkçe altyazı oluyor mu? Amerika netflixte türkçe house of card için şunu yapın; Türk netflixine gir Herhangi bi house of cards bölümünü türkçe aç. Kapat Amerika netflixini aç Dil ayarlarına bakmadan aç 5. Sezonu Ben getflix dnsi ile izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 abi 1 ay sonra sıkıyor resmen netflix ya turkiye arsiviyle gir cik ayni seyler. hicbisey izlemedigimi farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Getflix patates oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 smartdns patates şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 express vpn'e kıydım parayı, çatır çatır us izliyorum tvde. netflix türkiye, netflix değil arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 bingildak Bey biraz daha açar mısınız? Çok mu fark var gerçekten? Bu yatırım o paraya değer mi? Bu VPN hizmetini sadece netflix için mi kullanıyorsunuz? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 netflix turkiye cidden leş ama altyazi lazim bana iste netflix us izlerken tr altyazi cikmiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 çıkıyor, kim diyor çıkmıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 var ya türkçe altyazı usda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 hepsinde yok ya tr altyazı house of cards ve agents of shield için en azından yoktu son izlediklerimden hatırladıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar