DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 http://www.crush-game.com/ Oyunu eski Ragnarok tayfası yayınlıyor. Mmomoba tarzında , daha fazla bilgi ilerleyen zamanlarda veririm. Closed Beta kayıtları başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Niye simfi vermiyorsub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Kalplerimiz hizlansin diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Close Beta'ya bakmak isteyenler özel mesaj atarsa Key vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
profff Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj atmaya çalışıyoruz ama mesaj kutunuz dolu siz burada gorduklerinize atarsaniz seviniriz ;) şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Pardon ya farketmemişim, gönderiyorum size şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Varsa fazla, ben de alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Gönderdim isteyenlere. Olumlu olumsuz ne varsa yazarsanız sevinirim, development oldukça transparent ve dinliyoruz oyuncuları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 gönder o zaman ben de yazarım iki bi şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Bir key de ben rica edeceğim. Ama sitede arka plandaki o action sahnesinden - ilk izlenim kırmızı noel babalar ve yardımcıları, mavi noel babalar ve yardımcıları ile kapışıyor. Veya Mavi ve kırmızı pamuk prenseler ve cüceleri kapışıyor da diyebilirsin. Daha net ve ayrıntılı görsel olmazmı idi yaw. Sayfanın yarısını kaplıyor o betaya başvurun yazısı. Arkadaki action belirsiz kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 kaldiysa bir de ben alayim key :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Gönderdim isteyen herkese. Elimde daha var isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 ben de yüksek müsadenizle bir adet key rica edeceğim, mümkünse tabii. ilginize arz ederim tl;dr aga key pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Ben surface pro 3 de denedim de performans felaket ya. Bir de full screen olduğu halde windowed anlamadım neden böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 DamienThorne said: Gönderdim isteyen herkese. Elimde daha var isteyen olursa. Gönderdiğin key redeemed çıktı yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Bazı keyler çalışmadı sanırım ama yenielerini gönderim. Bu da elimde kalan son 3 key. 991D-6A3F-4ECD-9B69-8CB3-CC35 8A82-CEB4-4F6C-B581-B096-F060 FCC6-EC85-4D21-81DD-2767-9C98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 2-3 redeem liydi 1. de ben redeem ettim haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 benimki kullanilmis cikti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punkblood Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 1850 - http://www.mmobomb.com/giveaway/crush-online-closed-beta-keys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Yarın Open Beta başlıyor, CB de deneyemeyenler için fırsat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 abi bu ne ya ben bir şey anlamadım videolarını izliyom bi open world var bi moba gibi koridorlu falan noluyo ne olay ne yA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 yuh oyun tam istediğim oyun kafası abi bu nee sdfs : D crush onlinecıyız artıqım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 abi sdfjhsdjhf ağır fail oldum yoksa oluyor mu bilmiyorum ama, Abla çarı seçtik ARSLAN SENKİCİ olduğumuz için ARSLAN faction'ını seçtik herşey iyi güzel. Ben Ad dual pistol gitmeye calısıyorum........................... Abla apciymiş ya la? Gittik varus tipli ezik erkek çarı seçtik 33 vuruyorum simdiden sdjfhjs level 5 6da :D off :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2016 Bence şu son yazdıklarından ötürü hattok ban yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar