Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düzene Gelin (Sikayetvar.com)

bingildak

Öne çıkan mesajlar

bizim siteden bu sitede çalışan bir kadın alışveriş yapmış. başka bir markanın adına bizim sitenin logosunu falan koymuş. bende mesaj attım dedim hatalı bilgi veriyorsunuz, bizim ilgili marka ile alakamız yok düzeltilmesini rica ediyoruz diye.

maile yanıt geldi "düzelttik" diye.

mail geldikten 3 dk sonra markamız adına (2.5 yıldır bir şikayet almamış marka) 2 tane şikayet oluşturuldu. aynı dakika, aynı saniye neredeyse.

garibime gitti çünkü bu kadar zamandır site var, bir kişi girip şikayet yazmadı, şirkete mail attım ardından hemen iki tane generic şikayet geldi.

neyse, sorun değil, tabii ki müşteri şikayetini yazsın - güzel bir şey bence. ne kadar gelen şikayetlerin çoğu haksız olsa da iletişim kanalıdır, başımızın üstüne.

gelen şikayeti yanıtlamak için tıkladım, "kurumsal müşteri" kayıt alanına gönderdi ve evet beklendiği üzere üyelik paralı :)

adamlar şikayeti içeriye alıp sana cevap hakkı vermiyorlar - eğer cevap hakkı istiyorsan kredi kartını içeri sokman gerekiyor.

düzen böyle kurulur (tu)

takdir ettim.

bu onun bunun çocuklarını bir yere şikayet edemiyor muyuz? şikayetvar'a şikayetvar'ı şikayet edeyim mi hahahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

Hukukçu arkadaşları summonlasak...

Yasal çerçevede iftiraya girmiyor mu bu?

Herhangi bir suçlamaya (doğru veya yanlış) cevap hakkı tanımamak yasal olmasa gerek. 'kullanıcı ne yazıyor biz dikte edemeyiz hede hodo' derler kesin, madem öyle cevaplama ihtimali olmayan suçlamaları hostlamak suç değil mi?suç olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Şikayetvaraşikayetimvar diye site açalım. Hepimiz oraya yazalım? Benimde sorunum ne zaman şikayet yazsam , cevap geliyor aradık ilgilendik falan filan diye konu kapandı diye geçiyor , beni arayan soran yok. Ne işe yaradın sen diye sinirleniyorum.

Açmak lazım bi tane sırf şikayetvar için.
Sosyal ağlarda paylaş

adamların kurduğu platformdan örnek alın ama akılcılık böyle bir şey. şirketleri buluyorlar, senin müşteri hizmetleri hattını kendi mailing listelerine ekliyorlar. mailing listesinden sana otomatik bildirimler düşmeye başlıyor "Markanıza bu hafta gelen şikayetler" diye. Mailing listesine eklenir eklenmez 2 tane şikayet oluşturuluyor ve sana bildirim geliyor. "Yanıtlamak için tıkla" ya gidiyorsun ve yıllık 1k para isteniyor. üye olsan heriflere yersiz yere para kazandırıyorsun, üye olmasan bok atıyorlar izi kalıyor hehe.

türk kurnazlığı direkt.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

200k dan nasıl geriye 16 17k kaldırabildin anlamadım?

Mithat said:

Bence yetmez. 200k etsin max 200 kişi . Bunun vergisi var , çalıştırdığın elemana verdiğin para var , 200k ayda eder 16-17 bin lira para. Kiraydı vergiydi maaştı derken zaten sana kalan normal bir işçi maaşı. He kötü mü? Değil. Çokta iyi değil ama.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

bizim siteden bu sitede çalışan bir kadın alışveriş yapmış. başka bir markanın adına bizim sitenin logosunu falan koymuş. bende mesaj attım dedim hatalı bilgi veriyorsunuz, bizim ilgili marka ile alakamız yok düzeltilmesini rica ediyoruz diye.

maile yanıt geldi "düzelttik" diye.

mail geldikten 3 dk sonra markamız adına (2.5 yıldır bir şikayet almamış marka) 2 tane şikayet oluşturuldu. aynı dakika, aynı saniye neredeyse.

garibime gitti çünkü bu kadar zamandır site var, bir kişi girip şikayet yazmadı, şirkete mail attım ardından hemen iki tane generic şikayet geldi.

neyse, sorun değil, tabii ki müşteri şikayetini yazsın - güzel bir şey bence. ne kadar gelen şikayetlerin çoğu haksız olsa da iletişim kanalıdır, başımızın üstüne.

gelen şikayeti yanıtlamak için tıkladım, "kurumsal müşteri" kayıt alanına gönderdi ve evet beklendiği üzere üyelik paralı :)

adamlar şikayeti içeriye alıp sana cevap hakkı vermiyorlar - eğer cevap hakkı istiyorsan kredi kartını içeri sokman gerekiyor.

düzen böyle kurulur (tu)

takdir ettim.

bu onun bunun çocuklarını bir yere şikayet edemiyor muyuz? şikayetvar'a şikayetvar'ı şikayet edeyim mi hahahaha.

Şunu direk böyle ekşiye koyayım istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...