GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 çok sinir bozucu abi şu heriflerin ramadan diyip şöyle takılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Bunlara anladıkları dilden cevap vermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 tophane çok leş abuk subuk bissürü tip var it gibi toplaştılar mı azıyorlar boğazkesen'de bi hostel'de çalışıyodum geçen sene, tanık olduğum 3.hadise falan. şimdi de orda kalıyorum işte gentrifikeyşın dedikleri tophane ve karaköy'e müstahak, hepsi rezil olacak inşallah zaman içerisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ha polis'i de aradık, araç maraç gelmedi gördüğümüz kadarıyla bi tane video var periscope'tan, orda saldıranlardan biri ayan beyan belli alsınlar amk içeri sıçtığımın ülkesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 vidyo http://www.birgun.net/haber-detay/gericiler-firuzaga-da-sopalarla-kafe-basti-116615.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Evi arabayı satıp istanbula yatırmıştım. Teşekkürler çomarland! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Elim ayagim titredi sinirden. Foruma yazarken sovmeyeyim diye bildiginiz yarim saat bekledim sinirim gecsin diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 az söveydin de biz de giydireydik be di başlarım ramadanına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 di said: Elim ayagim titredi sinirden. Foruma yazarken sovmeyeyim diye bildiginiz yarim saat bekledim sinirim gecsin diye... beynime tercüman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Gençler patlatabilirmiş iki tane çomarlara, yasalar çerçevesinde meşru müdafa yapmakta sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 yasalar dahilinde olmuyo ama işte, 5-6 kişi var orda rahat. bi telefon etseler tophane tukarı cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Karşı tepki verselerdi orda en az 4-5 kişi ölürdü gençlerden. O çomarların oraya boş gelmesi %1'lik ihtimal. Hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 yazik bakalim polisimiz ne yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Polis ne yapacak, resim çektirirler anca çomarlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 bu akşam karaköy lokantasında rakı içiyordum bende yakınmış baya ağzını yüzünü sktiklerim defolun gidin ramazanınızı da yanınızda götürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ankarayı geçti lan istanbul çomarizmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Ramazandan sonra bilumum pavyona giden zina yapan, alkol günah diyip ot içen itoglu itler değil mi bunlar.. Sıkıysa tarlabasinda pavyon bassaydilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 bu adamlarla savasicaz hazirlanin arkadaslar yirmidokuzuncu kez söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 taksimdeki eskiciyi kurşunlamışlar artık içki-ramazan ilişkisimi yoksa tartışmamı tam detaylara inemedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 NolaxThensbane said: Evi arabayı satıp istanbula yatırmıştım. Teşekkürler çomarland! milyarlarca yıl boyunca yapılabilecek en büyük hatayı gerçekleştirmişsin. tebrikler. arkadaşlar birazdan seni plaketini vermek üzere sahneye çağırıcaklar. istanbul da yaşamak lsdfgjslkdfhsdfihgfsjh ölürüm daha iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ülke gerizekalı dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 istanbul gibi havası suyu trafiği insanı dışkıdan ibaret olan bi şehir için az bile söyleniyo aslında. eski türk filmleri sağolsun "taşı toprağı altın" diye diye tüm anadolu göçtü, şimdi ceremesini çekiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 lan gene de, istanbul be türkiye'de içinde yaşaması anlamlı başka yer yok, konformizm sınırları dışında. çağa dünya'ya tanık oluyosun. ne kadar boktan da olsa işler güçler. değişik bi cazibe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Gezi mesela, istanbul dışında yalan kare yalandı izmirliler kemalist mastürbasyon peşinde koştu diğer şehirler keza ne olacak. ankara belki biraz. ora da bürokrat cenneti neticede tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar