Chastor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum. İstediğim model Türkiye'de yok malesef. Patide yurtdışına çıkanlar bir başlığın altına yazarlarsa belli bir meblağ karşılığında isteyenler sipariş verse çok güzel olmaz mı? Hem yolculuk masraflarının bir kısmı karşılanmış olur hem de herkesin işi görülür. Yakın zamanda Amerika'ya giden yada yakın zamanda dönecek pati var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 internette bakarsan cok fazla mal getiren var. hemde cok makul sartlarla. Mesela bir tanesi bana htc vive getirecek 7 temmuzda geliyor. Pati de bulamazsan özelden sana yazarım. Ama Googlelarsan sende bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Ben şimdi indim ama laptop sigdircak yerim olmayacak muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Donanımhaber'de vardı bir tane ama oda eylülde dönecekmiş. Senin arkadaşa söylesem banada getirse? Edit: mesaj girmiş araya @akiferes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Mesaj attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 fahiş vergiler yuzunden cekilen cileyi gor yarebbim tez zamanda ateşler sal sunlarin ustune amintobello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Ameno. Bulamadım hala Amerikalardan bir yiğit. 1-2 ay içerisinde dönecek pati yok mudur? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 temmuzda new york dayım. komisyon falan istemem yeterki gümrüğe takılmasın ben alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 mesaj attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Gtx 1070 getirecek var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Eylülde 20 günlüğüne gidiyorum ben de, o tarihe kadar sipariş alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 zaidral said: Eylülde 20 günlüğüne gidiyorum ben de, o tarihe kadar sipariş alabilirim. Eylül çok geç be abi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Amerika'dan ufak bir şey isteyeceğim. Getirebilecek var mıdır yakın zamanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 fleshlight? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Ufak dedik ya :) Pikap iğnesi isteyeceğim de buraya göndermiyor herifler istediğim modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Benim bu ay programımda başka yok. Birdahaki ay için bakabilirim ay sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Okeydir o zamana kadar bulamam gibi zaten birilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Abi pahalı ve getirtmesi karlı bir şey isterseniz benim hostes arkadaşlarım var getirtebilirim. Yoksa pikap iğnesi için uğraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Yok ya dediğin gibi arkadaş filan zor olur hani buradan var ise diye sorayım dedim. Bir de isteyeceğim ürünü amazon'dan isteyeceğim adrese gelecek 100-120 dolar filan iki ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Yakın zamanda (1-2 ay) Amerika'dan dönecek olan var mı? Bir arkadaşım ekran kartı siparişi vermek istiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Modeline göre ben getirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Ekran kartı filan degil de Amerika'dan gelen olursa hala beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 2tb ssd kim getirir bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 10-30 eylul arasi gidiyorum, bir sey isteyen var mi? halihazirda cep telefonu ve laptop siparislerini aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 selam, giden gelen var mi yakin zamanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar