dana22 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 yoo ..az bile konustuk ramazanda.. ama sucuk ve mantar hakkinda az konusulmus..dogrudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Peregrin said: arkadaslar hamur ve sosis salam erimis peynir uzerine yeterince konusmadik mi? tipik izmir pizza pizza müdavimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Black-ice said: bırakın herkes sevdiği şeyi yesin lan viski topiğinde görüşürüz kolayla karıştırıp içiyorum ben zero mu normal mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Ben varsa pepsi içiyorum artık. Daha güzel. Coca cola içen eziktir, köylüdür ıyy. Ağzınızın tadı yok leşsiniz. ( değişik pizza yiyerek övünç duyan insan ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 bence de pepsi daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 pepsi ne olm, lecola için bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 kristal köla da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 le cola?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Lé Colé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Pepsi icmeyen koyu akplidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 ben de pepsiciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 coca cola nn kutu üstündeki yazı tipi tersten okununca allah yok muhammed yok yazıyo. Müslüman Uyuma .... https://www.youtube.com/watch?v=MuA2SQCGAIo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Pepsi içmek ne ya , madem kola içmiceksin ice tea falan iç , kola içeceksen kola iç , kola mı değil mi arada kalmış bişi içmek saflık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 pepsi daha iyi. coca cola şekerli su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 pepsi varken cola icmek :( cola'nin tek iyi oldugu yer cola zero, onun disinda pepsi tokatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=0XqtunMGmPo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 kendinizi kandırmayın, milleti de yemeye çalışmayın. herkes ilgisini çeken 3-5 konuda illa ki elitist oluyor. sen giyim konusunda elitist olursun, azıcık casual-spor giyinene burun kıvırırsın. başkası pc oyunu konusunda elitist olur kimisi pizza konusunda olur kimisi viskide olur. var herkesin kendine has konusu yani. ayrıca evet viskiyi kola ile karıştıranlar lütfen ölsün. he sadece jack daniels karıştırıyorsanız sıkıntı yok yaşayabilirsiniz ama yine de bizden uzakta yaşayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Ya bu tamamen birikimin olan ve vakit/para harcadığın birşeyde başka birinin çıkıp senin tersine çemkirmesine verilen tepkidir. Bana batıyor mesela Özellikle yeme-içme olayında da o ürünün bulunduğu ülkeden gelenler afaroz ediliyor birşey söyleyince. İş için paso İspanya'dayım içim dışıma çıktı Tapas'tan, İstanbul'da tapas diye ekmek üstü anne pizzası satan yerler çıkıp eşşek gibi fiyat çekince çemkiriyorum, ortamda ukala oluyorum. Yapacak birşey yok ama. Onun dışında İtalya'ya gitmedim hiç, biri çıkıp İtalya'da kaldım ben aslında bu böyle bu şöyle bu yedikleriniz hiç benzemiyor dese saygı duyarım. Ha ama kalkıp yeme ulan ayı, yenir mi hiç o, ıyyy diye triplere girmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Ben şahsen pan pizza seviyorum. Onuda bi tek pizza hut yapıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 deep dish pan yapsalar keşke boşaltsalar içine ne varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ginaly said: sorsan ara sokakta bi esnaf lokantasında piza yememişlerdir. esnaf pidecisinde yedim ben piza sayılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar