Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 http://www.couponclipinista.com/wp-content/uploads/2014/10/Cheese-pizza-slice-hi-res.jpg ya şu resimdeki gibi kaşarlı pizza yemek istiyorum da, o dokuyu sağlayan şey nedir? rendelenmiş mozerella kullanıldığında mı elde ediliyor? biri tutorial vs gibi bir rehber yaparsa terazisine tıklarım. sırf bu tip bir şeyi yemek için pizza hut'a gidesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 onu foto çekmek için özel yapıyolar yoksa kaşar işte pizza söyle evde üstüne 1cm kaşar rendele ver fırına aynı öyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 pizza hut'ın margharita'sı başarılı. hatta hellim ile beraber tek başarılı pizzası. hatta düşündüm de hellim'den de başarılı muhtemelen, o yüzden tek başarılı pizzası margharita diyebiliriz. resimdekinin aynısı falan hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 pizza hut dışında başka pizzada görmedim ben o margaritayı sadece margarita bile yeniyordu pizza hut da haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 margarita.. mozarella.. margarita pizza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 ^ FailFish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 4 peynirli pizzalarda o efekt oluyo mozarella o kadar viskoz akmiyo tek basina ya chedar falan karistiriyolardir rendelerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 manvile pizza'yı deneyebilirsiniz o zaman başarılı pizzaları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/02/dc/35/96/lider-pide.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 şu lider pide çok fena bişey yaaa... en son yedigimde mide fesadı geçiriyodum yemekten adkfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 ginaly said: pide https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/02/dc/35/96/lider-pide.jpg bunun bir de icine yumurta filan kiriyorlar 1-2 kavurma filan..tam karadeniz oluyor.. ramazandan sonra artvin de kayinpederin arkadasinin oglu evleniyormus..kuzeyden karadeniz otobanindan yardirip gidecek gibiyiz bakalim coluk cocuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 kaşarlı kuşbaşılı pide iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Papa johns da 3 peynirli pizza var buna benzeyen ben ondan söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Quattroformaggio iste Pizza icin olan mozarelladan alacaksin, su icinde satilandan degil. Yarim kilo ondan rendelesen ayni sonuc cikabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 http://camalti.com.tr/upload/resize_120429_201836.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Sadece pizzada değil, her yemeğin üstüne kaşar atılmalı aldığınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 http://oi59.tinypic.com/2lsfhxk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Geç bile kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 bi de şu efsane tost imajı vardır, kaşarların uzayıp durduğu ağızdan tosta tosttan ağıza doğru böyle hmmhmh niye öyle olmuyo ya diyodum sonra bir gün kaşarın üstüne bir parça tereyağ koymak geldi aklıma. meğer olay kaşarda değil üstüne eklenen tereyağdaymış tosta meraklı olan varsa ağızdan tosta tosttan ağıza uzayan leziz kaşar görünümü ve lezzeti için çare tereyağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 kınalı gurme kaşar try Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 susurlukta yemen lazım onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Citric acid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Pizza'nın üzerine ketçap-mayonez sıkmak.. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 kaldığım yurttaki suriyeliler pideye bile ketçap mayonez sıkıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Anhora said: Pizza'nın üzerine ketçap-mayonez sıkmak.. Bilemiyorum. pizza pizza'nın pizzasıyla güzel oluyordu zaten onların pizzası mayalı hamur üstü sosis kıvamında olduğu için uyumlu gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar