Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 abi "öldürmem ama süründürürüm" envanteri olarak yüksek pingli host işte, o da ülkemize özel villain sürümü. lag spike'a asıp bırakıyorsun öyle.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 su oyunda katilin fov'unun dusuk olmasi gibi bir tercihi anliyorum da max sensitivity limitleyerek donmeyi, vurmayi zorlastirmak gercekten anlasilir gibi degil... config dosyasi ile oluyor mu diye baktim. yazilan yerlerdeki dosyayi text-editorla aciyorsun, bos cikiyor. o da olmadi. zaten klasorun adini NoEdit koymuslar, uyari midir ben mi yanlis anladim kestiremedim. fare yazilimindan dpi arttirarak cozuyorum. fakat kufur nedeni.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2019 hahah o ne yav, boyle sacmalik da yokmus
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 "Thank you for being a valued member of GeForce Experience. You've been awarded a copy of Dead By Daylight. Offer stands while supplies last. You must redeem on your NVIDIA GeForce RTX 20-series or NVIDIA GeForce GTX 16-series GPU. Please accept the reward by logging into your GeForce Experience Account and redeem to your Steam Account within the next 14 days. " kendisinde olup hayrına paslamak isteyen olursa, https://steamcommunity.com/id/jakoben/inventory/ şurdan bişiler verebilirim.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 bu halloween indiriminde almayı düşünüyoruz birkaç kişi ama beşinci oynayacak insan arıyoruz şu gruba: ben, arcane, knox, xunn ilgiliyseniz buraya yazın veya temasa geçin lütfen. 1-2 arkadaş belki olabilir dedi ama tam commitment lazım dışarıdan rastgele birini almak istemediğimiz için. fazlası da olursa zaten ille gelemeyen insan olacaktır bazen, sorun yok.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 (düzenlendi) 12₺ olmuş, beşinci arıyoruz hala. isteyen varsa buyursun. zormuş oyun ya, bir de qte işi üzüyor. Ekim 30, 2020 Sam tarafından düzenlendi
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Ben almayı düşünüyorum ama o boş beleş arada gelip takılan eleman olabilirim .
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2020 ok indir gel yarın, bugün 4-5 saat oynadık keyifliydi. free weekend şu an, indirin bizle oynayıp deneyin.
Öne çıkan mesajlar