sQu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Sezon 1 sonrası neredeyse hiç oynamadığım LoL EUWest hesabımı satmak istiyorum. Oyunla uzaktan yakından alakam yok, friendlist bomboş ve hiç bir ligde değil. İçerisinde leziz bası skinler mevcut. Fiyat : 300 TL Account içerisinde bulunanlar 7000 RP (~40€) 9000 IP 10 adet Rune Sayfası 68 Şampiyon Unranked Season 3 Victorious Ward SkinNormal Skinler Bandit Sivir Rumble in the Jungle Amethyst Ashe Pool Party Mundo Spectral Fiddlesticks Dreadknight Garen Blast Zone HeimerdingerLEGACY SKINLER Vizier Malzahar Tempest Janna Pharaoh Amumu Bilgerat Rumble Brolaf Goth Annie (CE Promo) Riot Graves (2012 Promo) Judgment Kayle (Season 1 Promo) Detaylı Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 300tl AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 zoruna mı gitti ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 mest eden ayakkabı +9 ile takas olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 efsunlu hiç ellenmemiş eldiven varsa düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 tavuk dürüm veririm en fazla et bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 tavuk da bir et çeşitidir ama ben seni anladım dostum, sorun yok. 1 bütün kızarmış tavuk ver anlaşalım, yanında da bir adet portakal getir namın yürüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 ilgilenen varsa herhangi bir teklif yapsın, boş boş duruyor. Aldığım parayla blade&soul'a gold alacam. Bir ihtimal oynayan varsa takas da kabulumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 LoL hesabı satmaya çalıştığının farkındasındır umarım. kimse para vermeyecek tabii ki. DH'i dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 hoca ne demiş ? ya tutarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 oo tavuk et çeşidiymiş dağılın beyler, case closed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Bu oyun beleş oyun değilmi? neden para ile satılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 weplada 15k ratingli accla takas eder misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Takas etme lan o daha değerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Para etmez abi ya sevdiğin birine ver gitsin çarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Arkadaşlar hepinize değereli görüşleri için teşekkür ederim. Hepsi beni ayrı ayrı aydınlattı, yüzüme nur geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar