kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ben gidiyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 maivresnon said: Esh said: maivresnon said: ok kızma vergini ödemeye devam et ben trde götümü silmiyorum sorry.taşagına olan bi post bile batıp kavga çıkartmaya çalışan tipler var ya sdfg Nerede silersen sil o gotu. O vergini odeyip oyle silersin. Simdi geldigin lisene geri donup orada sdfg le. los angelesdayım kanka lise çok oldu biteli bukadar hırs yapmana gerek yok vergileri ödemeye devam paranı biriktirip gel seninkinide sildiririz SDFG Lise biteli cok olmus da kafa orada kalmis sorun o. Bi turlu baslangic noktasindan gecip tura dahil olamamissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 esh tamam ya sensin moruk böylesine geyik bi konudan bile nerelere bagladın ya hayranım ok ben liseliyim sen burda bordo klavyelilik yapmaya devam et çoğu post atan tersliyo çocugu bu hala yüzsüz gibi yazıyor sana son postum evet ben lisede kaldım evet ben liseliyim. Los Angelesdan selam vergileri ödemeyi unutma SDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Esh vergi vermeyi öğrenmiş ama, ahlak,saygı vs. nedir öğrenememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 akıllı olun lan dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ViForVictory said: Esh vergi vermeyi öğrenmiş ama, ahlak,saygı vs. nedir öğrenememiş. ister tam zamanli salak olun ister hobi olarak, ama bu forumda salakliga saygi yok. bu arada adami takdir ettim o ayri. Ama su foruma elde telefonla giren adamin su yasami savunmasi kadar salakca bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Acayip komiksin ne diyeyim ben sana. Bol bol b12 kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Evet amk, amerikadan uc parca getirip satacakken ikisinin ozelligini yanlis yazacak kadar salak degilim en azindan Pardon komik degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Kac yasinda adamlarsiniz, aranizda mesaj ayiklayip banlayalim mi istiyorsunuz hala? Takilin burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Bu kadar hakarete rağmen banlanmaması zaten komik. Klavyeden atmak tutmak çok kolay zaten, yardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 vi kimin alt çarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Gercek hayatta yardirilacak kadar buyuk salakliklar yapmiyosunuz ki abi, Ufak ufak boyle. Kucuk tatli salakliklar. Biri amerikada yasarken "sen vergi ver zaa" falan der oburu 28. hesabiyla hala su forumda tutunmaya calisir. Olm bi kendinize gelin lan. Gidip winrar mi lisanslarsiniz bilmem ama biraz beyninize kan gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Ben senin neye bu kadar tepkili olduğunu anlamadım. O adam orda keyif aldığı şeyi yapıyor tamam da vergiye falan ne ara geldik anlamadım. Hayır adamı savunduk diye biz niye gerizekalı mal oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 esh'e kısmen katılıyorum. yaşam tarzını savunmak kadar saçma bir şey olamaz bu doğrudur. lakin söz konusu yaşam tarzına sempati duyan kişiye salak deme konusunda yanıldığını düşünüyorum. çünkü insanın daha önce deneyimleme fırsatı yakalayamadığı bir yaşam tarzına ilgi duymasından daha doğal bir şey olamaz.buna ister salaklık, istersen de dalyaraklık de; değişen pek bir şey olmadığını fark edeceksin. bana göre asıl dalyaraklık; doğal yaşamın insandan almayıp aksine bir şeyler kattığını unutup sikimsonik şehirlerde, sikimsonik insanlarla birlikte yaşamak zorunda kalmaktır. betonların arsında iken felsefe yapamayız. çünkü doğa, felsefenin konuşabildiği tek dildir. insanlık tarihinin başından bu zamana kadar en durağan dönemimizi yaşıyoruz. kimsede geleceğe gitme kaygısı yok. çılgınlar gibi tüketiyoruz. önümüze ne gelirse onu ezip geçiyoruz, durmuyoruz. o kadar hırslıyız ki bütün dünya yok olana kadar bundan vazgeçmeyeceğiz. şimdi bana; oraya gidip kendi özgür dünyamı kurmak isteyişime salaklık mı diyorsun? evet abi sen haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 abi ben cevap yazmıyorum çocuk çıldırdı gerçekten üzücü dgfdsa fakat mümkünse benle ilgili laf sokma çabalarına girmesin yetkili biri yokmu bu çocuk hep böyle atarlı konuşmaya devammı edicek böylesine geyik bi konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Keşke kapasitesi olsa bazı şeyleri anlamaya. Yani cidden oturup tartışsan 2 kelimesinden birisi EHİEHİ SALAKLAR olacağı için anlamsız, eee klavye arkasından yazmak çok kolay. Yüzyüze tartışalım desen EHİEHİ diye kekeler falan. Ahlak olsun saygı olsun bu gibi kavramlardan bihaber çocuk ama hala İLERİ GİDMELİYİSSS diye çıldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Adam bakkalda calisiyo yaninda malbora onunde lcd ekran var. Neyine ozendiniz ben hala cozemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Çok değişik bi yer oldu burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 http://i.hizliresim.com/4lkobY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 https://seyler.eksisozluk.com/wall-streetteki-isini-birakarak-pizza-dukkani-acan-adamin-takdire-sayan-yardimlari buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Esh haklı siz haksızsınız. Çünkü sıkılıp kaçtığınız şey sizin tercih ettiğiniz yaşam. Kimse size şehirde 7/24 koşturun maaş alıp buzdolabı halı alıp çeyiz düzün demiyor. Yaptığınız şeylerin anlamsızlığı yüzünden toplumu suçlamayın. Basitlik hakkı dediğiniz şey, yaşayıp hiçbir şey yapmamak ve yapmayı istememek ise salaklık. Çocuk yapıp övünmekle Kamboçya'da bakkallığın hiçbir farkı yok. Gövdenizin üstündeki şey bi'şeylere yarıyor. Bir kurcalamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 abi anlamadıgım sey su insanlar neden para kazanmaktan bıkıyo ben az kazanmaktan bıkıyorum lan mesela 30.000 tl kazansamhic bıkmam ayrıca gotum gibi bakkal cıraklıgıda yapmam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bajazet said: Esh haklı siz haksızsınız. Çünkü sıkılıp kaçtığınız şey sizin tercih ettiğiniz yaşam. Kimse size şehirde 7/24 koşturun maaş alıp buzdolabı halı alıp çeyiz düzün demiyor. tercih ettiğimiz yaşamı değiştirmek istemenin neresi yanlış hala anlamış değilim. bajazet said: Çocuk yapıp övünmekle Kamboçya'da bakkallığın hiçbir farkı yok. burada kimse çocuk yapıp övünmenin ne kadar mükemmel bir şey olduğunu savunmadı, kalbur altı diye nitelendirilen bir yaşama özenmek her insanın en doğal hakkı olmalı. insanlığın karakteri belirli kalıpların içinde sıkışmış kalmış. önce kafamızdaki zincirlerimizden kurtulmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bakkal çıraklığı yaptığını sanmıyorum orda maaşlı 8-10 barın arasında dj lik yapıyor içip sıçıyor büyük ihtimalle orada, direk bakkalı mekan olarak bellemiş kambocyalı ortagıyla takılıyolar işte deniz kum güneş avrupalı turistler partiler vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Abi kaptansın sen ya , bakkal çırağı ne. İstediğin kadar özen git kamboçyaya , yerleş oraya , takıl et keyif yap hepsine eyvallah , bakkal çırağı ne emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar