Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Güzel yermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Olm adamın neyden keyif aldığını sorgulamak mı bizim amacımız. İster seks yapsın ister hippi gibi takılsın bana ne. İsteyen istediğini yapar diyorum bunun ulvi bi tarafı ya da bi sike yaramıyor ki dencek bi tarafı yok. İki gündür okuduğunu anlamayan insanlarla karşılaşıyorum patide. Ne oldu böyle ya buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Sen kime cevap yazıyorsun abi bu sayfada sana yazılan bişey görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 yazın iyi de kışın çok sakin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 okudum da ..hayatinin basi yok sonu yok..anektod gibi bir hayat iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Akhlaur said: Sen kime cevap yazıyorsun abi bu sayfada sana yazılan bişey görmedim ben. O kendini biliyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 kamboçya çok iyi biyer ya mükemmel ya ahh ya en fazla 10gün kalabildim ama yani kalınası yer resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 benim bi arkadaş yeni zelandaya gitti kiwi toplamaya. karavan kiraladı. manitasyıal karavanda yaşıyo kiwi topluyo. kafa rahat, huzurlu. tl değerinde de 3 4k+ tlden fazla kazanıyo. hayat comfort zone dışı başlar. ama herkes yapacak diye bişey yok. aile var mahalle var iş var vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Kamboçya değil de etiyopyayı merak ediyorum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Etiyopyanin aidsi cok guzelmis. Oyle diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 etiyopya da kızlar teklif ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 yemislerdir kizlari orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Killer said: benim bi arkadaş yeni zelandaya gitti kiwi toplamaya. karavan kiraladı karavanda yaşlı kiwi topluyo., huzurlu. tl değerinde de 3 4k+ tlden fazla kazanıyo. hayat comfort zone dışı başlar. ama herkes yapacak diye bişey yok. aile var mahalle var iş var vs Olay da şurda kopuyor zaten. Herkes adeta bir koylu Ekrem guya. Hep hayaller bu şekilde ama niye gitmiyorsun deyince e abi Internet hehe luks ten vazgecemiyorum oluyor cevap. Kimse demiyor ki hayal ettigim aslında zengin baba parasi yiyen insan. Bu ara böyle sehirden kacip koyde ormanda hayat kurmaya calisanlarin haberleri çok artti da yorumlari görünce ona istinaden yazdım. Burda da yazilmis aynı yorumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 kim yazdı internet lüksden kopamıyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 @nekro doğru dioysuın adamın interneti de var bu arada. into the wild kafası değil tam. ama huzur var doğa var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 sanssizsansli said: Kamboçya değil de etiyopyayı merak ediyorum baya. Etiyopya'da khat diye bişi var, onu ben de merak ediom. Kamboçya'da ne var bilmiom. Kabak koyu gibi bi ülke heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 "dünya hayatı ancak bir oyun ve eğlenceden ibarettir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Noluyo tam olarak bakkal çırağı olmak mı yoksa kamboçya mı aşağılanıyo burda neyi beğenmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Lafta kalmasının sebebi yol yordam bilmemek biraz da, yani nasıl bir süreç Yeni Zelanda'da kivi toplamayla sonuçlanır ki. Konsolosluğa gidip ben kivi toplayacağım mı demiş direkt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Yaziyi neresiyle okumus yargilayan arkadas anlamadim. Ayda 30k parayla dunyanin assagi yukari heryerinde partilere akip kari göturursun zaten. Netekim herseyi bi kenara birakip sifirdan baslamak heleki o statudeyken birakmak biraz buzuk ister. Ne alaka "sirf kari kiz göturmeye gitmis sizde özeniyosunuz, bunlar gercekler", nasil bi önyargi lol. Herif darlanmis iste sifirdan baslamis. Guzel kafa ayrica, o kadar maas alirken birikim yapipta gittiyse rahat rahat sistemin disina cikip kafasina göre takilir iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 şimdi bu adamın hikayesine özenip gitsem, onun aldığı tadı alamam diye düşünüyorum. çünkü bu işin albenisini oluşturan tek şey bu hayatın o adama ait olması. benim olsa saçma sapan şeyler yüzünden memnuniyetsizlik yaşar geri dönerim heralde. şöyle bir şey var, bu adam bir iki seneye oradan sıkılır başka yere gider. zaten söylemlerine bakarsak deniyorum kafasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Adam kokoyine vurmaktan burnunun septumunu kaybetmiş, sen hala özenip gitsem diyosun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bajazet said: Lafta kalmasının sebebi yol yordam bilmemek biraz da, yani nasıl bir süreç Yeni Zelanda'da kivi toplamayla sonuçlanır ki. Konsolosluğa gidip ben kivi toplayacağım mı demiş direkt? ekşide dolanırken görümş başvurmuş nzye öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Zep said: Salak sacma isleri bir bokmus gibi anlatmiyorlar mi Türk gencligi anca kambocyada bakkal ciragi olmaya ozenibiliyor artik okadar bitik yani Saçma yorum olmuş. Kariyer eşit değildir mutluluk. Aksine kariyer diye kıçını yırtanları görüyoruz hayatları stres içinde heba oluyor. Adamın aradığı şey maddi değil de huzurdur belki? Bunu anlayamıcak kadar dar görüşlü olmak mı Türk gençliği peki buna cevap ver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 kivi toplayıp nabıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar