Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 AMAAMA TO INAZUMA izleyen varmı benden başka. çok güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 2 bolum daha var, bir bolumde bitirebilirler gibi geliyor bana ama. Sezonun en iyilerini yzabiliriz artik sanirim: 91 Days direk. ReLife sonra. Sweetness & Lightning sevimlilikte zirveye oynuyor. Amanchu en saglam SoL oldu. New Game moe olarak guzeldi. Cute girls doing cute things formulunun disina cikip oyunu da bitirdilar. Alderamin on the Sky epey iyi fantastik kurgu olarak. Karakterler de saglam. LN cevrilir umarim, Yen'in listesinde yazmiyor ama. Planetarian saheserdi zaten. Animenin son daha bir guzel geldi bana ayrica. Saiki K, Taboo Tattoo, Handa-kun ve momokuri guzel basladi ama ayni tempoyla devam edemediler. Ya kendilerini tekrarladilar ya da siradanlastilar. Tales de cok guzel, ama oykunun tam ortasinda birakip oyunu alip diyecekler. Oyunu alir miyim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Tales'in sezon ikisi geliyormus 2017 Kis'da. O zaman en iyiler arasina girer bu sezondaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 abi ben kopmuş gitmişim ya, 91 days ve relife tamamen aklımdan çıkmış ehü. Bitireyim bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Orange da bitti de, ne kotuydu ya. Basta super basladi, her bolum direk daha kotu oldu. Sonunda sadece bitsin diye izliyordum. Bugun 1930'da da Mob bitiyor. Cok seveni var ama bana ne iyi ne de kotu geldi. Karakterler iyi ama oyku sarmadi. Sezon 2 daha iyi olacak diyorlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 off mob bitti hakketen. tam çerezdi benim için ya, kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 91days'in finali taş gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 91i tam izleyemedim bidaha izlicem finali. hikaye anlatır gibi kesik kesik vermek yerine normal akışına bıraksalar daha iyi olur gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 iki günde bitirdim 91days'i epey güzeldi. Değişik ve hoş olmuş mafya animesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Kimi no Na wa tek kelimeyle masterpiece. Müzikleri, çizimleri, karakterleri filan her şey muhteşem, hayran kaldım. Bu kadar kaliteli feels train çok nadir geliyor, binmeyen kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar