Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 ne olur doğru olsun http://kuaza.com/haber/dunya-haberleri/turkiye/paypal-geri-donuyor demokrasi nöbetine çıkarım dsdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 umarım doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Yoksa paypal'ın önünü bddk içindeki cemaatçi mi kesti? Öyle birşey olursa bomba olur ha ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 ay hadi inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Gelsin de hayvan gibi komisyon kesiyomus hibine bir de boktan bir convert orani vardi. Skrill'den sonra yurticinde kart vermeye guvenmedigim siteler disinda kullanmam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Parayi conversiondan kazaniyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Satin almada cevirmek zorunda degilsin. Ayarlardan kapatabiliryorsun. Banka kendisi ceviriyor kesim tarihi kurundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Bankana parayi cekerken conversion'dan geciriyor, Esh de onu diyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 atıyorum biri sana odlar yolladı, sen bunu türkiyedeki dolar hesabına dolar olarak geçemiyosun. her turlu senin ulkenin currency sine dondurup yolluyo. dondururken de baya bi sokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Xenus said: ne olur doğru olsun http://kuaza.com/haber/dunya-haberleri/turkiye/paypal-geri-donuyor demokrasi nöbetine çıkarım dsdfgh BUTUN BUNLAR FETONUN HIMMETLERI ICINMIS ASLINDA KESIN BILGI YAYALIM, PAYPAL KUMPASI UNUTULMASIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Geri dönsün de benden istediğini kesebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 3 yıl ne abi, şikayet edin fetocular paypalımıza kumpas kurdu diye hemen dönsün geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 3 yıl sonra demiyor, başvururlarsa tekrar incelemeler 3 yıl sürüyor, rahatlıkla kullanabiliriz diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 payoneer'e kaydoldum ben, kartı gelcek bakalım gelecek haftalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Esh said: atıyorum biri sana odlar yolladı, sen bunu türkiyedeki dolar hesabına dolar olarak geçemiyosun. her turlu senin ulkenin currency sine dondurup yolluyo. dondururken de baya bi sokuyo bu çok kötüydü, skrill daha iyi resmen şu açıdan. ama bazı çalıştığım şirketler skrill'le ödeme yapmayı kabul etmiyor, paypal veya wire diyor, wire'ın parasını da bana sokuyor. ondan sıkıntı çıkıyor sdkfjskvdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 E Skrill'in de kesintisi çok. Paypal ile karşılaştırınca bayağı çok hem de. Ayrıca parayı da çok geç gönderiyor yaşadığım deneyimlerimden. Isınamadım ben Skrill'e bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 ne kesintisi çok ki? 4 dolar kesiyor gerisini usd hesabıma yatırıyor işte, başka komisyon yok, sabit fiyat. paypal kur farkından bana her ay 300-400 lira sokuyordu resmen. ödeme konusunda da paypal'dan hızlı geldi bana hep, ertesi gün gelmiş oluyor genelde. paypal bir hafta sürüyordu ortalama. ha tabii henüz başıma bi şey gelmemiş de olabilir, öyle çok uzun süre kullanmadım. ama kesinti olayını anlamadım neyi kastettiğini cidden skdsfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Ben küçük miktarlarda çektiğim için çok gelmişti bana o. Sabit olduğunu bilmiyordum o fiyatın. Benim bok yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 hee anladım, 40 dolar çeksem bana da koyar tabii. biriktiriyorum mümkün olduğunca 4 dolar verince çekebileceğim en büyük miktarı çekebileceğim şekilde sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 ben sadece para gönderme olarak kullanıyorum skrill'i alma kısmını bilemicem ama kredi kartımın kendi convert oranını kullanıyor. Göndeririken bir de paypal gibi %10 değil, ilk yüklemede %2 + gönderirken %1 kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 Şimdi yanlış anlamadıysam, paypaldan birisine para gönderme yapamıyorum değil mi? Herhangi bir yöntemi yok şu anda? Kredi kartımdan 20 dolar bir şey ödeyecektim arkadaşıma, olmuyor mu şimdi hiç bir türlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 TR hesaplari icin yok ne yazik ki. Belki amerika hesabi vs deneyenler var daha onceki postlarda onlara bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Ben payoneer'dan prepaid kart başvurusu yapmıştım 1 hafta önce. Bugün geldi , pin belitleyip aktivasyonu yaptım.Şimdi buna nasıl para yüklüyoruz sitesinde açıklamasını göremedim.Direk atm'ye sokup ordan mı yüklemem gerek acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Parayi baska bankadan gonderiyosun, her debitte 1$ kesiyo sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 abi kart bana da bugün geldi, kredi kartı gibi kart ama pre-paid diyo nası oluyor o iş çipli mipli az birşey kıllandım :D kurlar uygunsa kesintiler falan kabul edilebilir düzeydeyse internet ve yurtdışı harcamalarımda bu kartı kullanabilirim gönül rahatlığıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar