Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypal türkiye'den gidiyor :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gelsin de hayvan gibi komisyon kesiyomus hibine bir de boktan bir convert orani vardi. Skrill'den sonra yurticinde kart vermeye guvenmedigim siteler disinda kullanmam artik.
Mesaj tarihi:
atıyorum biri sana odlar yolladı, sen bunu türkiyedeki dolar hesabına dolar olarak geçemiyosun.

her turlu senin ulkenin currency sine dondurup yolluyo.

dondururken de baya bi sokuyo
Mesaj tarihi:
Xenus said:

ne olur doğru olsun

http://kuaza.com/haber/dunya-haberleri/turkiye/paypal-geri-donuyor

demokrasi nöbetine çıkarım dsdfgh

BUTUN BUNLAR FETONUN HIMMETLERI ICINMIS ASLINDA

KESIN BILGI YAYALIM, PAYPAL KUMPASI UNUTULMASIN!
Mesaj tarihi:
Esh said:

atıyorum biri sana odlar yolladı, sen bunu türkiyedeki dolar hesabına dolar olarak geçemiyosun.

her turlu senin ulkenin currency sine dondurup yolluyo.

dondururken de baya bi sokuyo

bu çok kötüydü, skrill daha iyi resmen şu açıdan.

ama bazı çalıştığım şirketler skrill'le ödeme yapmayı kabul etmiyor, paypal veya wire diyor, wire'ın parasını da bana sokuyor. ondan sıkıntı çıkıyor sdkfjskvdjs
Mesaj tarihi:
E Skrill'in de kesintisi çok. Paypal ile karşılaştırınca bayağı çok hem de. Ayrıca parayı da çok geç gönderiyor yaşadığım deneyimlerimden. Isınamadım ben Skrill'e bir türlü.
Mesaj tarihi:
ne kesintisi çok ki? 4 dolar kesiyor gerisini usd hesabıma yatırıyor işte, başka komisyon yok, sabit fiyat. paypal kur farkından bana her ay 300-400 lira sokuyordu resmen. ödeme konusunda da paypal'dan hızlı geldi bana hep, ertesi gün gelmiş oluyor genelde. paypal bir hafta sürüyordu ortalama.

ha tabii henüz başıma bi şey gelmemiş de olabilir, öyle çok uzun süre kullanmadım. ama kesinti olayını anlamadım neyi kastettiğini cidden skdsfgj
Mesaj tarihi:
hee anladım, 40 dolar çeksem bana da koyar tabii. biriktiriyorum mümkün olduğunca 4 dolar verince çekebileceğim en büyük miktarı çekebileceğim şekilde sdfj
Mesaj tarihi:
ben sadece para gönderme olarak kullanıyorum skrill'i alma kısmını bilemicem ama kredi kartımın kendi convert oranını kullanıyor.
Göndeririken bir de paypal gibi %10 değil,
ilk yüklemede %2 + gönderirken %1 kesiyor.
Mesaj tarihi:
Şimdi yanlış anlamadıysam, paypaldan birisine para gönderme yapamıyorum değil mi? Herhangi bir yöntemi yok şu anda? Kredi kartımdan 20 dolar bir şey ödeyecektim arkadaşıma, olmuyor mu şimdi hiç bir türlü?
Mesaj tarihi:
Ben payoneer'dan prepaid kart başvurusu yapmıştım 1 hafta önce.
Bugün geldi , pin belitleyip aktivasyonu yaptım.Şimdi buna nasıl para yüklüyoruz sitesinde açıklamasını göremedim.Direk atm'ye sokup ordan mı yüklemem gerek acaba?
Mesaj tarihi:
abi kart bana da bugün geldi, kredi kartı gibi kart ama pre-paid diyo nası oluyor o iş çipli mipli az birşey kıllandım :D

kurlar uygunsa kesintiler falan kabul edilebilir düzeydeyse internet ve yurtdışı harcamalarımda bu kartı kullanabilirim gönül rahatlığıyla
  • Yeni Oluştur...