Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 ebayde kocaman msg cikiyor artik mavi mavi: This does not impact PayPal accounts registered outside of Turkey. We appreciate this may cause you inconvenience and we are currently working on a permanent solution. We’ll be in touch with more updates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paypaldan para gönderilmiyor, hatta US hesabı açtım, TR kart bağlamaya çalıştım ama hata verdi. Skrill deniyorum bakalım şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 dana22 said: es kaza dink diye hesabi bloke eder de o parayi ic ederlerse fazla birsey diyemezsiniz ama.. Hesap limitli kalırsa 180 gün boyunca kalır. 180 gün boyunca hesaptaki parada sıkıntı (Charge back, claim vs) olmazsa, 180 günün sonunda mail atarak hesabı açtığın ülkeye göre bankana transfer etmene veya çek olarak almana 1 kerelik müsaade ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 skrill de qq http://webrazzi.com/2016/06/20/paypal-alternatifi-skrill-yurtici-islemlere-kapandi/?utm_campaign=chrome-ext&utm_type=post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 PayPad'imiz var, ulusal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Mukemmel tipografi: http://screens.muratcansimsek.com.tr/Screen%20Shot%202016-06-20%20at%2021.20.26.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 http://i.hizliresim.com/9LDDvQ.jpg neyse bunlar atara atar yapmamış bari, yurtdışı alışverişi kapatıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Hepiniz cikacaksiniz olm ulkeden mike mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Skrill de mi gitmiş yoh artıh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 http://orig04.deviantart.net/c194/f/2010/195/9/2/shut_down_everything_by_brunowskisigs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Epey specific bir meme olmus bu. Kac kisi Madagaskar'i oldurememistir ya da oyunu bilmiyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Yoo gayet de ölmeyebiliyordu ya, bir tek port girişi vardı yanlış hatırlamıyorsam, eğer başlangıç Madagaskar değilse o port da pırt diye kapanıveriyordu ondan sonra yayamıyordun kalıyordu öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 hacilar ben bu paypal hesabimi azerbaycan'da acmistim. nationality vs azerbaycan, billing address azerbaycan gozukuyor. ama kartim tr karti? ne oldu simdi? doktor bey??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Kartin da Azerbaycan'dan olursa sikinti olmaz gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 kart tr de olsa da sıkıntı olmaz gibi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 acil ! payoneer.com çalışma şekli paypal gibi mi ? gelen parayı withdraw yapıp türkiyedeki banka hesabına atıp şubeden çekebiliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 sitesine girip baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 baktım çalışma şekli aynı gibi ama bide kartla çekme mevzusu var atmden.karşı taraf sadece kartla çekebilirsin diyor. ve sitenin reviewleri iyi degil kıllandırdı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Payoneer ile Tr hesabina para aktarabiliyorsun.2 aydir kullaniyorum ben de, herhangi bir sorun yasamadim henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 cakeonroof said: Payoneer ile Tr hesabina para aktarabiliyorsun.2 aydir kullaniyorum ben de, herhangi bir sorun yasamadim henuz. dostum ö.m. attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Benim de amerika paypal'inda yüklü bir para kaldı, onu payoneer'la tr bankalarına çekeyim dedim yemedi. Payoneer'ın kartını ve sağladığı banka bilgilerini paypal artık kabul etmiyormuş. Anca yurtdışında yaşayan birine gelmeden paraları atıp taşıtabiliyorum galiba şu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 dünyanın mailini attı adamlar nasıl başarıyosunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Param TR paypalde degil, US hesapta. Turkiyede operasyonlar durduktan sonra alternatif bulana kadar $500-600 daha para kazanmis bulundum, napaydim "yok satmiyoz" mu diyeydim para vermek isteyene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 yurtdisindan birine yollayip swiftletmek kolay, guvenilir biri olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Oyle yapicam mecbur 1 ay sonra Almanya'dan kuzenim gelicek onla getiririm. Ama uzun soluklu bir cozum bulamadim bu ise, Payoneer ile sahislardan para alamadim Ilgiltere'den kabul etmedi Payoneer niyeyse. Anladigim kadariyla Payoneer freelance calisanlarin sirketlerden para almalarina yariyor aslen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar