Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypal türkiye'den gidiyor :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ebayde kocaman msg cikiyor artik mavi mavi:

This does not impact PayPal accounts registered outside of Turkey. We appreciate this may cause you inconvenience and we are currently working on a permanent solution. We’ll be in touch with more updates.
Mesaj tarihi:
dana22 said:

es kaza dink diye hesabi bloke eder de o parayi ic ederlerse fazla birsey diyemezsiniz ama..

Hesap limitli kalırsa 180 gün boyunca kalır. 180 gün boyunca hesaptaki parada sıkıntı (Charge back, claim vs) olmazsa, 180 günün sonunda mail atarak hesabı açtığın ülkeye göre bankana transfer etmene veya çek olarak almana 1 kerelik müsaade ediyorlar.
Mesaj tarihi:
Yoo gayet de ölmeyebiliyordu ya, bir tek port girişi vardı yanlış hatırlamıyorsam, eğer başlangıç Madagaskar değilse o port da pırt diye kapanıveriyordu ondan sonra yayamıyordun kalıyordu öyle
Mesaj tarihi:
hacilar ben bu paypal hesabimi azerbaycan'da acmistim. nationality vs azerbaycan, billing address azerbaycan gozukuyor.

ama kartim tr karti?

ne oldu simdi?

doktor bey???
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Benim de amerika paypal'inda yüklü bir para kaldı, onu payoneer'la tr bankalarına çekeyim dedim yemedi. Payoneer'ın kartını ve sağladığı banka bilgilerini paypal artık kabul etmiyormuş. Anca yurtdışında yaşayan birine gelmeden paraları atıp taşıtabiliyorum galiba şu durumda.
Mesaj tarihi:
Param TR paypalde degil, US hesapta.

Turkiyede operasyonlar durduktan sonra alternatif bulana kadar $500-600 daha para kazanmis bulundum, napaydim "yok satmiyoz" mu diyeydim para vermek isteyene?
Mesaj tarihi:
Oyle yapicam mecbur 1 ay sonra Almanya'dan kuzenim gelicek onla getiririm.

Ama uzun soluklu bir cozum bulamadim bu ise, Payoneer ile sahislardan para alamadim Ilgiltere'den kabul etmedi Payoneer niyeyse. Anladigim kadariyla Payoneer freelance calisanlarin sirketlerden para almalarina yariyor aslen.
  • Yeni Oluştur...