Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypal türkiye'den gidiyor :(

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

Ben referral linkiyle personal account başvurusu yaptım, "under review" dedi 2-3 gündür daha sonuç alamadım.

Bundan 10 gün önce de business account başvurusu yapmıştım ondan da hala bir sonuç çıkmadı. Biraz yavaşlar galiba, anlamadım.

Goering said:

evet

1- hesap bagliyorsun (onermem)
2- on odemeli kredi karti yolluyorlar $30 yillik aidat. buna para yukleyip odeme yapabilirsin her yere, paypalle entegre etmek icin (hem para alabiliyorsun hem de gonderebiliyorsun, US debit kart kisaca)

-para cekerken $3.x sabit ucreti var, $ odeme yapan TEB pankamatik de $2 kesiyor.-

gief s3v4p p01ntZ

burdan uye olursaniz, $100 yuklediginizde ikimiz de $25 kazaniyoruz.
cheers.

referral linki: https://share.payoneer.com/nav/gTWpO07M-kZCc-AN6a-yiLa_U07L-54BZ6dk-iunOynnDkF4pWZFM5guxTrvjAKmutJGp7PPLWSQVYz9zJ2EGA2

guvenilir bir site, 3 senedir uyeyim yeni isim dustu...

edit: yani referraldan uye olursaniz $30 senelik ucretin $25'i iade oluyor para yatirdiginiz an...
Sosyal ağlarda paylaş

As your billing address is a Turkish one, in case your PayPal account is also a Turkish one, we wanted to let you know how you can transact with us from the 6th June.

For future withdrawals you will need to use an account with Skrill, Payoneer, or use a Swift withdrawal for larger amounts. You can make purchases using a credit card or Envato Credit.

Thank you,

The Envato Team
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...