Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 yok humblebundle dert degil zaten orda amac paypali test etmek 1$ ile, oraya gitmiyorsa diger yerlere de artik gitmiyor demekki ebaydi falandi cart curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 odemeyi engellemeleri cok sacma' atara atar yapmislar resmen asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 bir yerden refund geldi 30 dolar dün ama tabi kredi kartıma veya hesabıma geçmemış bu para. Nasıl alabilirim bu parayı şimdi (: veya parayı harcıyabilirmiyim acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 bugun benimde refund gelmis,kredi kartina iade gozukuyor ama iade olmamis.nasil cekecegiz bu parayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Lan odeme yapmak kalir saniyordum. Onu niye kapatmislar. Turkiye'ye gelmeden de kullanilmiyor muydu o zaten. Guzel guzel tanimlayip, alisveris yapiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 losev e bagis gencler..onceki postlarda da vardi..kalmasin hesapta..bagislayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 skrill mi kullanıyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 dana22 said: losev e bagis gencler..onceki postlarda da vardi..kalmasin hesapta..bagislayin.. 500 dolari loseve bagislayacak kadar zengin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 banka hesabına çekebilmen lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 kalan paralar için izin vermişlerdir belirli bir tarihe kadar çekim vs. bir girin hesaba deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 İşte o tarih 6 haziran dı. Bir de neyi zorluyorsunuz hala, yok arkadaş paypal, öyle de yok böyle de yok. Let it go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 6 hazirandan sonra da çekebilirsiniz diye bir postlarını yollamıştı biri konuda. deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Ben referral linkiyle personal account başvurusu yaptım, "under review" dedi 2-3 gündür daha sonuç alamadım. Bundan 10 gün önce de business account başvurusu yapmıştım ondan da hala bir sonuç çıkmadı. Biraz yavaşlar galiba, anlamadım. Goering said: evet 1- hesap bagliyorsun (onermem) 2- on odemeli kredi karti yolluyorlar $30 yillik aidat. buna para yukleyip odeme yapabilirsin her yere, paypalle entegre etmek icin (hem para alabiliyorsun hem de gonderebiliyorsun, US debit kart kisaca) -para cekerken $3.x sabit ucreti var, $ odeme yapan TEB pankamatik de $2 kesiyor.- gief s3v4p p01ntZ burdan uye olursaniz, $100 yuklediginizde ikimiz de $25 kazaniyoruz. cheers. referral linki: https://share.payoneer.com/nav/gTWpO07M-kZCc-AN6a-yiLa_U07L-54BZ6dk-iunOynnDkF4pWZFM5guxTrvjAKmutJGp7PPLWSQVYz9zJ2EGA2 guvenilir bir site, 3 senedir uyeyim yeni isim dustu... edit: yani referraldan uye olursaniz $30 senelik ucretin $25'i iade oluyor para yatirdiginiz an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Enteresan, benim arkadasin account 1-2 gunde onaylandi. Kart 6 gunde geldi, karti ingiltereden yolluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paypala mesaj attim,cevap olarak 6 hazirana kadar olan paralari ibana alabilirsiniz dedi.Suan yollayamiyorlar ama ayni sekilde parayi harcayamiyorumda,bakalim afganistanda banka hesabi acarsam buraya transfer etmeleri mumkunmu diye sordum.KAbul ederlerse bu sekilde alacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 1sn ... 6 hazirandan sonra para gelmesine izinmi vermişler WTF ? komple kapatayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 para paypalde ama ne cekebiliyorum nede harcayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 As your billing address is a Turkish one, in case your PayPal account is also a Turkish one, we wanted to let you know how you can transact with us from the 6th June. For future withdrawals you will need to use an account with Skrill, Payoneer, or use a Swift withdrawal for larger amounts. You can make purchases using a credit card or Envato Credit. Thank you, The Envato Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Soru: Alternatif olarak ne kullanabiliriz? mesela cs:go dan item satıcaz ezskins gibi bir yerlere nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 USA Paypal hesabi alinca calisiyor iste, ben kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 mantıken TR kredi kartını US hesabına register edemiyor olman gerek çünkü yazdığın kartın numarasında hangi ülkeye register olduğu yer alıyor, adamlar engellemedi demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 kendi hesabıma para aktarınca sorun olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 O olmuyor. Alisveris icin benimki sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 işte alternatif varmı acaba? Yada online alışverişte kullanılabilir o para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 es kaza dink diye hesabi bloke eder de o parayi ic ederlerse fazla birsey diyemezsiniz ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar