Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meal Box

eregorn

Öne çıkan mesajlar

Babacum neden firmayı savunmuş bilmiyorum ama, söylediğim şeyler dedikodu değil zaten gerçekler. Pilavların ve çorbaların altında üretim yerini barındıran etiketler yazıyordu. Üzerlerini mealbox etiketi ile kapatıyorlardı. Sökünce görüp okuyabiliyordun. Ordan çıkan bilgilere dayanarak araştırdım, taşere edilen catering firmasını buldum. Exclusive olarak da çalışmıyorlar belli ki, kendi yan firmaları değil yani. Normal satış yapan şirketlere falan bir catering firması.

Çok uzun bir süre sipariş vermedik, geçen hafta denemek için verdik, o etiketler gitmiş. İşletme kayıt no falan birşey yazıyor, belki o no yine üreticiye aittir. Belli ki, bütün karizmayı çizen birşey olduğunu farkedip gizlemişler hafiften. Komple de silemezler, mevzuata aykırı üretici adı yazmamak.

Neyse söylediğim şeyler kanıtı olan şeyler. Sanayi sitesinde falan diye kötülemek için yazmadım, orada bahsi geçen LTD şirketini araştırınca sitesi çıktı, adresine baktım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün salatalara bir bakalım dedik. Resmen rezaletti, salata kesinlikle almayın.
Somonlu salata söyledim, aşağıdaki gibi birşey geldi.
Metro marketten alınma tarz, lezzetsiz.

Sonra bu nedir emenike diye kızınca, patideki konu aklıma geldi. Babacum "ahahah sanayi sitesi falan diyor" şeklinde savunmuştu, ben de Mealbox'un kendi kutularında yazan kağıttan yola çıkarak söylüyorum demiştim. Artık gizlemişler. Şimdi kayıt no yazıyor ve tahminen yine üretici firma demiştim. Söylediklerim havada kalmasın diye kontrol ettim bugün. Sonuç aşağıda
Mealbox kalitesinde yemek yemek isterseniz
Temaş Gıda 'dan fiyat isteyip yiyebilirsiniz belki :)

Not : Bazı yemekleri lezzetli bu arada MealBox'un. Ben markayı sevmediğimden yazmıyorum. Ama insanları kandırmaya gerek yok, Gurme lezzetler, özel fırınlar, kendimizi aslında FoodTech şirketi olarak görüyoruz demeler ( Genel müdürleri )

Sosyal ağlarda paylaş

ben en son görüştüğümde (ocak 2015 idi galiba) üretimi sadece Aslanoba yapıyordu ki adamlar bu iş için ek üretim tesisi kurmuştu mevcut tesisin yanına ve o tesisin kapasitesinin artırılması gündemdeydi demek ki taşere etmeye karar vermişler.

benim o dönem niyetim mevcut restoranlardan birini devir almaktı da olmadı tabi eheh o sebeple oturup detaylı konuşmuştuk, ilginç olmuş aslanoba haricinde bir yere üretim yaptırmaya niyetleri yoktu e kalite doğal olarak değişkenlik gösteriyordur
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

kitnos güzel çakmış.

@ bıngıl

hiç değilse sebzesi aynı gün kesilmiş olabilir, daha diri olabilir. bunları sağlayamıyorsan daha çok tavuk - balık koyar gönlünü alırsın adamın.

bildiğin uçak yemeği gelmiş lan hahaha.

Aynen ya. Tazelik falan yoktu. Somon hem çok az, hem de lezzetsiz ve biraz garip kokuluydu. Bütün yemekleri tatak değil bu arada, genel olarak ufak porsiyonlu olmasına rağmen lezzeti yerinde oluyor, ama salatalar olmamış. Hiç koyma menüye daha iyi. Haa biz sağlıklı yemek yapan foodtech'iz diye artistlik yapıp salatada çuvallamak da ironik tabi.

Bu arada çorbaları cidden güzel. Yemeği başka yerden söyleyip, çorbaları burdan alırsın yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kithnos said:

Bugün salatalara bir bakalım dedik. Resmen rezaletti, salata kesinlikle almayın.
Somonlu salata söyledim, aşağıdaki gibi birşey geldi.
Metro marketten alınma tarz, lezzetsiz.

dafuq. bu ne la böle salata mı olur? kafasına atarım bunu.

bıngıldak da "dışardan söylediğinde ne bekliyorsun?"a getirmiş olayı ama nerelerden ne salatalar yedim ben yani, gayet muhteşem olabiliyor salatalar. Taboo diye bi restoran var Levent'te mesela, çok başarılılar herkese tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ben en son görüştüğümde (ocak 2015 idi galiba) üretimi sadece Aslanoba yapıyordu ki adamlar bu iş için ek üretim tesisi kurmuştu mevcut tesisin yanına ve o tesisin kapasitesinin artırılması gündemdeydi demek ki taşere etmeye karar vermişler.

2015 başlarında da yemiştim, o zaman da taşereydi. Aynı firmaydı sanırım. O zaman kabak gibi kağıdı basılıydı.

Temaş Gıda'nın Twitter hesabına bakarsan MealBox ile ilgili şeyleri falan RT etmiş 2015'te de. Çok beğendik, enfesti diyenleri falan sahiplenmişler tabi :)

Temaş Twitter

Ek üretim tesisi falan, senin gözünü boyamışlar herhalde. Dediğim gibi pazarlama en iyi yaptıkları iş.
Sosyal ağlarda paylaş

kurucu 3 lüden benim tanıdığım kişinin gözümü boyama gibi bir ihtiyacı yok hani gözümü boyamasının ona bir faydası olmaz, neyse bir sonraki karşılaşmamda sorarım (ki ben daha sonra meal box fikrini rafa kaldırdığım için konusunu hiç açmamıştım) keza durum hiç o dönem konuştuğumuz şekilde değil hatta ortada kötü bir sunum olduğu ortada

ben olsam twitterda olumlu yazanlara karşı direk kurumsal iletişim kanallarından durumu izah edip memnuniyetsizliğimi dile getirirdim, madem elinde yapıcı eleştiri için bu kadar malzeme var kullan bari
Sosyal ağlarda paylaş

Kithnos said:

Temaş Gıda'nın Twitter hesabına bakarsan MealBox ile ilgili şeyleri falan RT etmiş 2015'te de. Çok beğendik, enfesti diyenleri falan sahiplenmişler tabi :)

Temaş Twitter

admalar yandaş veya türgev - akpli belediye işleri almak için yandaş gözüküyorlar ahahah
https://twitter.com/temas_gida/status/687546083518578689
ceket ne kadar iğreti durmuş ya hahaha. mealbox yiyince bunları beslemek istemem. mcdomals yerim israyile para veririm daha iyi !
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Kithnos said:

Temaş Twitter

admalar yandaş veya türgev - akpli belediye işleri almak için yandaş gözüküyorlar ahahah
https://twitter.com/temas_gida/status/687546083518578689
ceket ne kadar iğreti durmuş ya hahaha. mealbox yiyince bunları beslemek istemem. mcdomals yerim israyile para veririm daha iyi !

Cumhurbaşkanlığı'na yemeği de onlar yapıyormuş. FYI
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...