Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2016 - 2017 »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
calimero said:

mokoko said:

ama adam penaltıyı attıktan sonra nasıl sevineceğini, penaltıyı nasıl atacağından daha fazla düşündüğü için salak bir vuruş yaptı.

Haha tam olarak şu

Bende katiliyorum
Mesaj tarihi:
oha ne ligin en iyi maçı. ortada maç, ts bastırıyo sadece.

bizim ts maçı (beşiktaş) bu maça 10 basardı.

ts büyük maçlarda açık oynadığı için keyifli oluyo maçları, ersun kafası falan bi de yatamıyolar.
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

pektemek ya adamım

ayrıca @sardalya

abi zevkli maç zaten hani en zevkli maç değil dedim. bak son 20 dakika daha da zevkli oldu. ersun yatamıyor, yatmıyor, yallah hücum özellikle 3 puana ihtiyacı var. e karşısındaki takım da yetenekliyse keyifli maç oluyor.

başakşehir de dünyaları kaçırdı son 10 dakikada.
Mesaj tarihi:
abi top pektemeke çarpmış gitmiş ya, orada yapacak bişi yok,

Ha tabi şu var, sen yönetim olarak rakibine adam kiralama , bi de maaşını veriyosun.. Ya da devre arası basıp parayı Visca yı falan alacaksın, mitrovic yerine.
Mesaj tarihi:
40 maç 10 gol 13 asist abi daha ne yapsın? geçen sene daha çok golü vardı galiba ama bu sene GOL DEMEK ve adebayor var normal yani.

ben bjk'de çok görmek isterim ama hayatta satmazlar. adamda golcülük var, asist var, orta açar, içeri kateder. defansı da eksik değil gayet yardım ediyor. fizik olarak iyi değil ama yaş ve hareketliliğinden kurtarıyor onu da.

pektemek'in tüm maaşı ödemiyor bjk ama bir yerlere satılabilmesi için oynaması gerek maaelsef. başakşehir alır umarım artık tepe tepe kullandılar.
Mesaj tarihi:
Abi devre arası dedim visca'yı. Rakibin en önemli adamlarından biri olduğu için, visca yı alsak 10 puan olurdu şimdi fark. biz yine aynı puanı alırdık belki ama ibb aynı puanı alamazdı. uefa dan elendiğimiz için lig rahat oldu ama yarı finale çıksaydık öyle olmazdı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...