Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2016 - 2017 »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
35 puanin 27 sini hamza toplamis. Oh olsun

Hamza gittiginde 7. Siradayken simdi 14. Oldular ve ligin en fazla eksi averajina sahip 2. Takimi

Haftaya besiktas bi 6 tane sallarsa belkide ligin en cok gol yiyen takimi olacak
Mesaj tarihi:
Antalyaspor haftalardır ince ince doğranıyor. Komplo teorisi falan kalmadı işin. Ankara'da Osmanlı deplasmanında 1000 kişiyle Anıtkabir'e gidip Atatürk'ün Orudusu pankartını açıp, Osmanlı'ya son 2 dakikada koyunca üstüne oynamaya başladılar Antalyaspor'un.

Avrupa'ya gitme yolunda rakibimiz de Trabzon olunca böyle oluyor.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Süper lig değil gerçi de, Mersin-Göztepe maçında neler yapmışlar öyle ya?

Abi o maçta göztepe tarihi fark atıcak diye bekliyordum. 2. yarı 4-4 oldu :) gerçi bizim salakların hatası işte. sen ligi ilk yarı lider bitir 2. yarı 6.lığa düş . göztepenin her maçı kanser eder adamı. 2 sezondur böyle zevkle kazandığımız bir maç görmedim ben.

Taraftara yazık valla gençlik gitti resmen.
Mesaj tarihi:
Bu arada UEFA klüpler sıralaması belli olmuş.

122- Osmanlı

80- trabzon

43- BJK

39- FB

ve tabi halen daha en çok puan toplayan takım GS oldugu için 31. sırada GS var.

Zamanında adamlar nasıl bir puan topladıysa şuanki duruma rağmen halen daha geçen yok.
Mesaj tarihi:
smyrnas said:

Bu arada UEFA klüpler sıralaması belli olmuş.

122- Osmanlı

80- trabzon

43- BJK

39- FB

ve tabi halen daha en çok puan toplayan takım GS oldugu için 31. sırada GS var.

Zamanında adamlar nasıl bir puan topladıysa şuanki duruma rağmen halen daha geçen yok.

https://gyazo.com/62aa9038160a60ab19338c3bbbf1b7af

ceza alındığı seneler bir ülke puanı ekleniyor fb/bjk 2 sene 0 çekti.
Mesaj tarihi:
Ümit özat iyi yaladı ya basaksehir'i baksana hemen arkasından Gençlerbirligi sözleşme uzattı.

Yakında milli takımın başına ümit özat geçer ben diyeyim size. E böyle ülkenin milli takımına da ümit özat gibi td yakışır.

(tu)
Mesaj tarihi:
O kulüpler sıralamasının şuan bir anlamı yok. İşgüzar gazeteci işi, bu sezonun bitişiyle zaten GS'den de FB'den de 24.000 puan silinecek. Bu da onları 50-60 arasında bi yere gönderecek en iyi senaryoda.

BJK bu sezonun en çok puan toplayan 15. takımıymış bu arada, ŞL üstüne AL de 2 tur iyi gelmiş harbi.

http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/

şuradan güncel ve doğru rakamlara bakabilirsiniz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...