Stringray Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 podolski'yi alsınlar da jackson martinez'i de biz alalım o çin takımından ya. dursun zaten o parayı ahmet çalık, yalçın ayhan ve mehmet ekici'nin bonservisleriyle bitirir sfsd
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 oha haber doğruysa direk verelim.ben 3-5 ede razıydım :)
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Valla bizim elemanlardan biri GS 14 almaya çalışıyor, Çinliler daha altına kapatmaya çalışıyor falan dedi işte. Olur mu olmaz mı sonunda bilmem ama olursa 10 civarında bi miktar gelecek gibi. Sıdıkı gibi transferler ile para elde tutulursa yazın belki Bruma da elde tutulabilir istediği para fazlasıyla verilerek. Sonra satacaksan da sözleşme kozu tutarsın elinde orada da kar edersin. GS için kesinlikle piyango şu iş. Bizim Demba Ba transferi gibi resmen sdfsda
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Podolski'yi hep çok sevdim. 22 yaşında Alman milli takımındaki patlayıcı oyunuyla soldan yardırmasından beri adama bi sempatim vardı. GS'ye geldiğinde de "sakat, iş yapmaz" denmesine rağmen sesvindiydim, hala da çok severim. Giderse üzüleceğim bir adam. Ama işte maddi durum ve mantık o yaşta o paraya mutlak satılmasından yana. Yalnız o parayla sonra adam gibi bir forvet ve stoper almazlarsa astarı yüzünden pahalıya gelir, nitekim hala çok katkı yapan bi adam Poldi GS'ye, boşluğu kapatılmazsa eksikliği hissedilir.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Abi GS'deki asıl boşluk kapatılmazsa Podolski'nin yaratacağı boşluğu mumla ararsınız sdafsda Şuan bir de transfer yapmak için birini satması gerekiyor kulübün, 1.5 2 milyon euro arasında bi harcama limiti varmış maaşla birlikte. Utkucan ile görüştüğünde bizimkiler işte Ocak'ta transfer uygun bulursak kendi listemizden yaparız çünkü fazla bütçemiz yok ama sizinle yazın kesin çalışmak istiyoruz demişler. Database paylaşımı yapılmış vs... Riva vs. elden çıkarıldı ama para akışı hemen başlamadığı ve kulüpte ülke bu kadar boktan durumdayken kredi yüküne girip borçları şekillendiremediği için halen paraya ihtiyacı var GS'nin, hatta şuan FB ve BJK'de kısmi aynı şekilde. Kredi falan çekemiyorlar, harcamalar için köpek gibi nakit arıyorlar :D GS ama biraz daha rahat bu konuda yalan yok. Transfer yapamasa da Riva cidden büyük ilaç gibi oldu.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Önce Koray Günter, Jem Karacan hatta şedju'yu gönersinler. Edit: hatta neydi o portekizli BALON vardı Josue bişey, o bile hala duruyor. Mustafa denizlinin hatırası olarak saklıyorlar sanırım.
madcow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 koray gunter in ACL i yırtıktı son 6 aydır onun ne alakası var?
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Rewendor said: Yalnız o parayla sonra adam gibi bir forvet ve stoper almazlarsa astarı yüzünden pahalıya gelir, nitekim hala çok katkı yapan bi adam Poldi GS'ye, boşluğu kapatılmazsa eksikliği hissedilir. Oradan gelecek parayla Sergio Almaguer'i alabilirler biliyosun dimi? Josue'nin takıma maliyeti çok düşük. Bonservisi yok, yıllık 700bin'e duruyor. Zaten yedek ve yedeklediği oyuncu da Sneijder. Hani Sneijder'i kendi kalitesine yakın bir adamla yedekleme şansımız zaten yok. Gayet otursun oturduğu yerde. Polski şu anda takımda false 9 oynamaya en yakın oyuncu. Açık bir şey var. Bu takım pivot santrfor ile oynarken ileride kanser oluyor. Olmuyor işte. Gel gelelim 32 yaşındaki adamı satabiliyosan satacaksın. Bununda kaçarı yok. Bizimkiler gelen paranın 5 milyonunu verip Mehmet Batdal'ı alırlar...
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 2nd time is a charm abi, bi hakan sukur cikabilir batdaldan su an
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Badtal'ın kumaşı, kafa vuruşu, pozisyon alması, ayaklara hakimiyeti (mevkisine göre) falan hep kaliteliydi. Adamın fiziği ve mücadele gücü düşük, marke ettiğin anda kayboluyordu defansta. Sonra bütün maç ismini duymuyordun. Küçük takımlar birbirine açık oynayınca boşluk buluyordu da küçük takım büyük takıma kapanınca o da yutuluyodu arada. Şimdi o yönünü geliştirdiyse iyi oyuncu olabilir.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Bıktım şu yerli transfer pazarından. Yerli oyuncuları geçtim; yabancıları da ligden almaya kalkıyoruz. Şu an 3 büyükler dışında diğer takımlardan transfer edip direkt olarak takımda fark yaratabilecek Visca, Bajic ve Aminu dışında adam yok, belki kaleci olarak da Babacan. Ligin oyuncu kalitesi inanılmaz düşük. Başakşehir çok başarılı evet ama tamamen TD takımı, Visca dışında diğer tüm oyuncuları gittikleri büyük bir takımda yedekte çürür. Zaten bu adamları pazarlamaları için de İstanbul takımına ihtiyacı yok takımlarının, 5-6'dan açılıyor bonservisleri La Liga'ya.
karbeyaz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Esh said: 2nd time is a charm abi, bi hakan sukur cikabilir batdaldan su an Arkadaş Paok taraftarı falan herhalde. Yunandan başkası düşünmez böyle kötülük. Ps. Yunanlar çok tatlı insanlar lan aslında.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Abi Türkiye'ye gelmek istemiyor artık çoğu oyuncu, belirli standartlar üstünde adamlar çok pahalı yani gelmeyi kabul edenler. Ucuz yollu bir şeyler arıyorsan burada oynamayı kabul edecek adam bulman gerekiyor. Onun içinde lig tecrübesi olsun en azından da ligde götürelim, ŞL gidersek bakarız bi çaresine diyor kulüpler. BJK mesela Manoel lafları vs. geçiyor ama Manoel bile geçen Brezilya'da Türkiye'ye gitmem dedi. Kıçı kırık Manoel yani. Belki pazarlık yapıyor bilmiyorum ama gelmiyor. GS'nin de benzer şeyler yaşadığını düşünüyorum. FB'nin de hatta. Gitmek isteyenleri tutmaya çalışıyor bir de bütün kulüpler onu da hesap edin. Emin olun çok fazla adam var bu kulüplerde fırsat bulduğu gibi kaçabilecek ya da kaçmaya yol arayan. O yüzden üç büyüklere transferde pek yüklenmemek gerek. Hatta hiçbir Türk kulübüne yüklenmemek gerek. Afrika ve Güney Amerika dışında kolay kolay adam getiremez bunlar. Gelenlerde ya paraya ya da ŞL'ye geliyor zaten.
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 ben açıkcası galatasaray'dan bir sneijder poldi transferleri beklemiyorum. o tarz topçular gelmese de olur. bu takıma gayet profesyonel olabilen ucuz maliyetli avrupa'lı vs topçular getirtilir. 3 büyüklerin bu gücü var. zihniyet değiştikten sonra getirilemicek adam yok. komisyonculuklar para yemeler sabri'ler evlatçılıklar bitsin yeter. serdar aziz'e eren'e verdiğin 2m ücretle kaç tane kaliteli adam oynar bu takımda her türlü. ben takımda yıldız futbolcu yerine 11 tane elmander görmek isterim. işin goygoyunda olmayan mesleğini yapmaya çalışan emek veren adamlar.
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Fenerbahce certified hareket yaptik telif hakkindan 2. Sari karti gordu Yasin :/
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 oha tuzlaspor'a elendik mi? 2 kırmızı görmüşüz bi de sfsdfds.
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Bize faul yapiyorlar biz kart goruyoruz nice fenerasyon
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Birinde tekme atti bizim chedjou digerinde yasin kirmizi gormeye calisti ve basardi, 2si de bilerek gorulmus kartlar
madcow Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 takımın basında JOR olmaya devam ettikce mustehaktır.
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Fenerin faul olmayan macina verilen 7 dk, bi de ikinci yari 4 gol 3 kirmizi sakatlik olan maca verilen 3 dk uzatma geliyor aklima. Bizim bunun karsisinda savasacak gucumuz ve moralimiz yok ama Besiktas'im umarim sampiyonlugu bunlarin eline birakmaz
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 gavur esprisi yapalım. Bu maça,bu yakışır http://www.panthiinternational.com/wp-content/uploads/2016/04/Salt-2.jpg
fenn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 DarKRideR said: Abi Türkiye'ye gelmek istemiyor artık çoğu oyuncu, belirli standartlar üstünde adamlar çok pahalı yani gelmeyi kabul edenler. Ucuz yollu bir şeyler arıyorsan burada oynamayı kabul edecek adam bulman gerekiyor. Onun içinde lig tecrübesi olsun en azından da ligde götürelim, ŞL gidersek bakarız bi çaresine diyor kulüpler. BJK mesela Manoel lafları vs. geçiyor ama Manoel bile geçen Brezilya'da Türkiye'ye gitmem dedi. Kıçı kırık Manoel yani. Belki pazarlık yapıyor bilmiyorum ama gelmiyor. GS'nin de benzer şeyler yaşadığını düşünüyorum. FB'nin de hatta. Gitmek isteyenleri tutmaya çalışıyor bir de bütün kulüpler onu da hesap edin. Emin olun çok fazla adam var bu kulüplerde fırsat bulduğu gibi kaçabilecek ya da kaçmaya yol arayan. O yüzden üç büyüklere transferde pek yüklenmemek gerek. Hatta hiçbir Türk kulübüne yüklenmemek gerek. Afrika ve Güney Amerika dışında kolay kolay adam getiremez bunlar. Gelenlerde ya paraya ya da ŞL'ye geliyor zaten. Bizim takımlarda bildiğin türkiye devleti gibi üretelim değilde hazır alalım oynatalım mantığında olduğundan hak ediyor bazı şeyleri
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 tzl zayıf rakibine karşı eksikliklerini de fırsat bilip galibiyetini almış sdfsd o kadar da eksik değilmiş gs hakkını yemeyelim adamların Galatasaray: Cenk Gönen, Cavanda (Dk. 34 Carole), Semih Kaya, Chedjou, Linnes, Hamit Altıntop (Dk. 60 Birhan Vatansever), De Jong, Yasin Öztekin, Bruma, Josue, Kerem Çalışkan (Dk. 82 Eren Derdiyok)
Öne çıkan mesajlar