valequenta Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 nileppezdel said: Ben de çıksam Umut Bulut kadar oynarım da Eren Derdiyok da çok kötü transfer yani. Parasızsan genç yetenek falan kirala daha iyi. İnşallah utandırır... Burak da gitmişken bize ligde 20 golü görecek forvet lazım. Eren 10'u geçse şaşırırım madcow said: Eren avrupa ve balkanların en cok kafa topu kazanan topcusuydu valenqueta ya gore. 1 tane bile kazanamadı 2 gun onceki mac boyunca. Umut gibi gerzekce zıplamıyor o yuzden cıldırmıyosun izlerken ama 1 tanesini al be adam. yapmayin beyler soyle seyler
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 İnşallah utandırmaya devam eder. Yapmayınlık bir şey yok yani demişim işte utandırır inşallah diye :D
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2016 Red said: selçuk ortalama bir anadolu kulubu topçusudur. galatasaray'da 5 senedir çok iyi oynadı dediğiniz 10 maç vardır ya da yoktur. şampiyonluk maçında sivas'a 5 attığımızda güzel gol attı diye iyi futbolcu olmuyor mesela. ne kadar mantikli bir paragraf ya bu
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Diarra Araplarla gorustugu icin oynamiyor. Laf olsun diye sakatim diyor buyuk ihtimal. Yoksa bize gelecegi donem Marsilya'da 3 doksan dakika cikarmis gayet hazir bir adamdi. Donk'u aldiran Wesley bu kez de Jong'u aldirdi izleyip gorecegiz. Bu arada Diarra'nin akternatifi scoutun onerisi Holhauzer'di. Eger maliyet tartisacaksak bu adam gelmeliydi.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 5 senedir mi araplarla görüşüyor adam? 5 senedir 20 maçı geçmemiş. Arada bi sene de komple oynamadığı futbol oynamadığı sezon var.
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Sakat dediğiniz adam bizle görüşürken 3 tane 90 dakika çıkardı diyorum. MLS'ten hazır geliyor dediğiniz adam ise Kayserispor karşısında 45 dakika çıkarır çıkarmaz sakatlandı ne zaman döneceği belli bile değil. Madem Diarra'yı almak yanlıştı ve biz yanlıştan döndük o zaman niye Jong'u alıp yanlışı yanlışla örttük. Donk'tan sonra bu adam da patlak çıkarsa fatura Sneijder ile Riekerink'e kalır.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Diarra prone çünkü? adam geçen sene iddialara göre peygamberlik sezonunu yaşarken bile 2 kere sakatlık geçirdi de şans eseri uzun dönemli değildi. Menejeri sayesinde Marsilya'daki sözleşmeyi cukkalayamasaydı futbolu bırakıyordu herif, ondan önceki sene takım bulamadı borçları vs. yüzünden hem de ağır sakatlığından. O dönem yoklukta Tolga'yı Eren'i falan bilmiyor GS taraftarı diye fazla ilahlaştırdınız cidden Diarra'yı, gelmeyince de bunalıma girdi büyük bir kesim. Beş para etmez adamın teki, tek iyi sayılır sezonu da çöp bile sayılmayacak kadar leş son 5-6 senesini götürmez. kontrol ettim 5 sakatlık yaşamış, devre arasında biri. totalde 8 maç kaçırmış. az bile işte bu sdafsda
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 "Max Damage" said: Sakat dediğiniz adam bizle görüşürken 3 tane 90 dakika çıkardı diyorum. MLS'ten hazır geliyor dediğiniz adam ise Kayserispor karşısında 45 dakika çıkarır çıkarmaz sakatlandı ne zaman döneceği belli bile değil. Madem Diarra'yı almak yanlıştı ve biz yanlıştan döndük o zaman niye Jong'u alıp yanlışı yanlışla örttük. Donk'tan sonra bu adam da patlak çıkarsa fatura Sneijder ile Riekerink'e kalır. Ben adam 1 sene hiç futbol oynamadı, oynadığı son 4-5 senede de 20 maçın üzerine çıkamadı diyorum, sen "e görüşmeler sırasında 3 maç oynadı" diyorsun :)
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Ben de diyorum ki madem böylesine leş bir adamdı o zaman yerine MLS'ten mi adam almak gerekiyordu? Hoş de Jong gelmese bir diğer sakat Tiote gelecekti. Diarra kötü gelmesin ama daha kötüsü gelsin ok.
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Zaten neyi tartışıyoruz ki. Geçen sezon başında çoğunuz burda Melo'nun satılması çok iyi oldu, yaşlanmıştı, agresifti, koşmuyordu diye konuşup durdu. Melo yerine aldığımız yahut ilgilendiğimiz adamlar ise 86'lı Donk ve Tiote ile 84'lü de Jong. Madem böyle adamlara savuracaktınız parayı o zaman Melo neden gitti. En azından 34 maç 90 dakika oynardı adam.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Melo'nun satılması iyi oldu demiyorduk? Ayrıca Tiote'ye de aynı şekilde karşıydık?
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 melo'nun satılmasına hamza,selcuk,burak ve fb bjk taraftarları sevindi sadece sdfs.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 MLS kötü bir lig değil ki? Şuan ki yatırım ve mentalite ile 10 sene içinde dünyada top 5 lige de girerler. Fransa'yı falan çok rahat geçerler. MLS de Avrupalılar tecrübeleri ile iyi iş yapıyor ama eğitmen gibi takılıyorlar orada. De Jong içinde MLS macerası rehabilitasyon oldu resmen, eğer daha çok maaş teklif edildi vs. diye buraya yatmaya gelmezse ve MLS'deki gibi oynarsa harbi iş yapar. Bütün yaz boyunca orta sahada ismi geçenler arasında GS'nin yaptığı en iyi transfer Jong'dur yani aktif performanslar eşiğinde gereklilik hususunu ön plana koyacaksak. Tolga'dan bile 5 kat mantıklı iştir ki MLS'den gelen sakat olarak düşündüğünü göz önüne alırsak Jong için, Tolga ondan 5 kat daha sakat adamdır. Daha Tolga'nın vücut atıp, sakatlık alarmı vermeye başlamadı o zaman onun için ne diyeceksiniz acaba böyle düşünüyorsanız Jong için asdfsda
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Red said: melo'nun satılmasına hamza,selcuk,burak ve fb bjk taraftarları sevindi sadece sdfs. Abi burda bir sürü kişiyle tartıştım ya. Önder Özen gibi koşu mesafeleriyle falan savundular hatta Melo'nun satılmasını sdf.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Ayrıca ben sevinmedim satılmasına da en mantıklı hareketti. Kariyeri düşüşe başlamış adamdan para kaldırdı takım, yüklü maaşından kurtuldular. Yerine onca sürede iyi adam alınamamış olması satanların mallığı olsa da satış işleminin saçma olduğunu göstermez? Sırf taraftar seviyor diye ederini bulunca satmama salaklığı yüzünden kulüplere nasıl girdi yıllardır. En akıllı işi yaptı kulüp Melo'yu elden çıkararak. Gereksiz kumara gerek yok FFP kapıdayken. Ha keza Melo'nun Inter performansı da ortada, götünü kaldıramıyor artık. Orada eleştirilecek konu o para ile Donk'un alınması ya da Donk değilde işte o parayı mantıklı kullanmamak olmalı. Cyprien'i alacaktı işte futbol komitesi, pahalı dediler gittiler 2 katı masrafa Donk'u aldılar. Cyprien şimdiye kadar haftanın 11'ine 3 kere girdi fransada yanılmıyorsam adsfas
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 DarKRideR said: MLS kötü bir lig değil ki? Şuan ki yatırım ve mentalite ile 10 sene içinde dünyada top 5 lige de girerler. Fransa'yı falan çok rahat geçerler. MLS de Avrupalılar tecrübeleri ile iyi iş yapıyor ama eğitmen gibi takılıyorlar orada. De Jong içinde MLS macerası rehabilitasyon oldu resmen, eğer daha çok maaş teklif edildi vs. diye buraya yatmaya gelmezse ve MLS'deki gibi oynarsa harbi iş yapar. Bütün yaz boyunca orta sahada ismi geçenler arasında GS'nin yaptığı en iyi transfer Jong'dur yani aktif performanslar eşiğinde gereklilik hususunu ön plana koyacaksak. Tolga'dan bile 5 kat mantıklı iştir ki MLS'den gelen sakat olarak düşündüğünü göz önüne alırsak Jong için, Tolga ondan 5 kat daha sakat adamdır. Daha Tolga'nın vücut atıp, sakatlık alarmı vermeye başlamadı o zaman onun için ne diyeceksiniz acaba böyle düşünüyorsanız Jong için asdfsda Cevabı yazında kendin vermişsin aslında maaşı fazla diye yatmaya gelmemişse diyerek. Aynısı Donk'ta oldu işte. Adamı ilk kez bize karşı izleyenler Yaya Toure zannedip aldırdı. Sosyal medyada Twitter'da falan iyice yürüttüler adamı. Gelir gelmez yatmaya başladı herif. Hem de ne yatmak. Ben Galatasaray formasıyla böylesine gamsız bir adam izlemedim. Ayrıca yazın ismi geçenler arasında gayet mantıklı isimler vardı. Akpro gibi (Avrupa'nın en fazla top kapan ismi olmuştu galiba) yahut scoutun önerdiği Holzhauser gibi.
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 ya melo kaç yaşına gelmiş adam. sanki 20 yaşında yıldız adayı aldık da 30 yaşına kadar satmadık sdfs. adam geldiğinde ztn 29 muydu 28 miydi ? çatır çatır top oynuyordu. şuan takımda oynayan selcuk'tan kötü müydü ? maaş yüküyse o da maaş yükü. şuan melo yanında tolga ile gayet mis gibi ortasaha olurdu. melo'nun gitme sebebi ne maaşı ne performansı. tamamen galatasaray'ın yeniçeri tayfasının istememsi üzerine. hatırlayın o ara yerliler melo'yu sevmiyor diye haberler de çıkıyordu. sabri ile kavga ediyordu devamlı falan.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 "Max Damage" said: iyi de diarra'nın yatmaya gelmeyeceğinden nasıl emin olabiliyoruz? ha keza asıl yatma potansiyeli daha yüksek olan adam oydu. jong karakter olarak da kaybetmeyi sevmeyen ve yatma potansiyeli düşük olan bir tip. melo'ya daha çok benzeyen isim mesela gs öyle bir topçu arıyorsa. hani her kıyasta jong her şekilde daha iyi adam. bunu ben seviyorum vs. diye de iddia etmiyorum rakamlardan tut, aktif performansına kadar öyle. dedim ya bir takımın oyun tipini direkt tek başına etkileyen adamdı mls de o kadar etkin bir görevi vardı. onun dışında bu yaşta adam transfer ediyorsak zaten yatma riskini de göze alıp transfer etmek gerek. herkes hırs yapıp köpek gibi iş yapamaz bu yaşta zaten. karakter meselesinden ziyade karakteri güçlü de olsa bazılarının fiziği el vermiyor. çok etken var. 30+ yaşın en büyük riski budur dünyanın her yerinde. o yüzden diarra'ya o paraları vermek saçmalıktı her şeyden önce daha ucuz yollu alternatifler varken.
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Red said: ya melo kaç yaşına gelmiş adam. sanki 20 yaşında yıldız adayı aldık hatırlayın o ara yerliler melo'yu sevmiyor diye haberler de çıkıyordu. sabri ile kavga ediyordu devamlı falan. Red kafasını biyere çarpsa sabri'den bilecek. O anımsadığın saha içinde yaşanmış bir olaydı. Melo'nun yollanması biraz da mecburiyettendi. FFP heyetini ikna için marjinal bir çaba gerekliydi. Alıcısını bulsa Tarık da gidecekti, Selçuk da. Burak bile yollandı biliyorsun.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 DarKRideR said: Ayrıca ben sevinmedim satılmasına da en mantıklı hareketti. Kariyeri düşüşe başlamış adamdan para kaldırdı takım, yüklü maaşından kurtuldular. Yerine onca sürede iyi adam alınamamış olması satanların mallığı olsa da satış işleminin saçma olduğunu göstermez? Sırf taraftar seviyor diye ederini bulunca satmama salaklığı yüzünden kulüplere nasıl girdi yıllardır. En akıllı işi yaptı kulüp Melo'yu elden çıkararak. Gereksiz kumara gerek yok FFP kapıdayken. Ha keza Melo'nun Inter performansı da ortada, götünü kaldıramıyor artık. Orada eleştirilecek konu o para ile Donk'un alınması ya da Donk değilde işte o parayı mantıklı kullanmamak olmalı. Cyprien'i alacaktı işte futbol komitesi, pahalı dediler gittiler 2 katı masrafa Donk'u aldılar. Cyprien şimdiye kadar haftanın 11'ine 3 kere girdi fransada yanılmıyorsam adsfas Katiliyorum Dark'a. Melo bize geldi iyi is yapti, artik oynamamaya baslamisti zarar veriyordu acikcasi bence ve dogru zamanda gitti. Dedigi gibi yerine adam alamamis olmak ayri konu o bizim beceriksizligimiz. Ha Selcuk da gonderilebilseydi gonderilirdi on kere de gonderemiyorsun iste onu. Melo icin alici cikmasi altin firsatti o an itibariyle. Kadrolar 2-3 senede yeniler bund garip bir durum yok. Adam geleli 4 sene olmus hala iyi oynadi diye takimda tutmana gerek yok. Daha da yaslanir performansi dususe gecer yollarsin. Herkesin her takimda bir suresi var ve evet Melo surenin hakkini verdi. 3 Sampiyonluk aldik ok, kadroyu yenileyeceksin. Biz bunu yapamiyoruz 2 senedir. Yoksa Melo bulunmaz hint kumasi da degil. Su an Sneijder de ayni konumda acikcasi. Begenmiyorum gucsuz ve oyundan dusuyor.
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Evet abi Melo'nun gitmesinde yerine Hakan Balta'yı oynatırım diyen ve gerçekten de 45 dakikalığına oynatıp rezil olan, sözleşme uzatıldı diye antrenmanı bırakıp Florya'dan stada başkana söylenmek için gelen adamın hiç suçu yok. Melo'yu satmayı düşünen adam Dursun bile olsa alternatifini hazırlardı. Hamza'nın gereksiz futbol aklı yüzünden geçtiğimiz sezonu defansif orta sahasız geçirdik. ŞL maçlarına Bilal-Selçuk ile çıktık. Ama Melo gitmek istedi.
Mrlee Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 sotto'da fetöcü çıktı melo daha düşük maaşla oynardı 2 sene daha donk u alarak daha çok zarar etmeyi başardı dursun m.denizli faciası da ayrı
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 melo'nun gerçekten ffp yüzünden gittiğine inanıyorsunuz ama akabinde sabri'ye yapılan zamma, umut bulut'un uzatılan sözleşmesine, bilal'i zengin etmeye, jem karacan'a donk'a inanmıyorsunuz sdfds. mahalle baskısı yüzündne bu takımdan ilk giden adam değil melo. keita gibi bir adam gönderildi bu takımdan. herif hayatının zirvesini galatasaray'da yaparken yok kaka'ya çirkeflik yaptı diye gönderdiler. maaş yükü çok. o zaman gidip serdar aziz'i alıp yıllık 2m verelim sdfs
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Sabri'yle Umut Melo gitmeden sözleşme yenilemişlerdi. Öte yandan Melo'dan gelen parayı bir yedek kaleci olarak Cenk'e ve oynatmadığımız Jem'e gömerek zaten gördük financial fairplay palavrasını :) Hamza'nın işi olduğunu sanmam, zira Melo hala Hamza'yı savunuyordu İnter'den, "Bu kadar kısa sürede 3 kupa kaldıran hoca gönderilir mi?" diye kızıyordu. Dursun Şarküteri doğradı Melo'yu muhtemelen.
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Yahu o zam zam dediğiniz paraya adam HALA oynuyor be. BJK karşısında da forma giydi. Artık kaçıncı TD ben sayısını unuttum, formayı Sabriye verd, 1.8 milyon para taraftarın gözünde büyüdü. Tarık 4 milyon aldı bugüne kadar yawhu onu söyleyin amaaaaaannnnn burada da sabri savunucusu olmak bana düştüyse işimiz çok.
Öne çıkan mesajlar