madcow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Olay selcuksuz olmasından cok sneijder e dayanan bir orta saha. selcuk + sneijder bizi cok zorluyor savunma acısından. sneijder + selcuk'lu orta saha ile 3-4 senede cok kupa aldık ama zaman gectikce iyice savunmaya yuk olmaya ve birbirlerinin performanslarını dusurmeye basladılar. Aralarından biri secilecekse takımı tasımak icin sneijder cok daha iyi bir tercih o yuzden selcugu hem yedekliycek hem yerine gecebilcek oyuncu almak ve hazırlamak onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Hamit'in sözleşmesi tam olarak ne oldu ? yıllık 1.8 m alıyor die biliyorum ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Gecen seneden alacagi vardi hamitin. Nornalde sözleşmesi bitmisti. O alacagi biz sana bu sene verelim sen de kal arada oynarsin dediler gecen seneki parasını alacak bu sene yine oturduğu yerden degisen bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Edit: hah ilk haberim doğruymuş, bu seneki ücreti 300k kağıt üzerinde (kalanı geçen seneden). Bu durumda kağıt üstünde 2,5 milyon € aşağı çekiyor gideri Hamit'in yeni sözleşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Gecen sene alcagına +300k ekleyip 2 ye bolduler gecen sene ile bu sene arasında. Yani aslında total hesapta bu sene 300k ya oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Aslinda hesapta ekstra 300k giriyor gs ye. Odeme sıkıntısı cekmeyip gecen seneki borcu odeyebilseler ben hamitle +1 sene imzalamak istediklerini sanmıyorum O arti 300 kismini bilmiyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Yıllık bütçeye bakıyoruz işte, bütçe olarak geçen seneyi aşmıyor, üstüne düşürüyor. Borç düşümü artık maç gelirlerinden başarı ödüllerinden şundan bundan olacak diye ümit ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Girdi girmedi baska bir konu suan butce ile ilgili konusuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Ben ilk bildigim hali ile mantıklı bulmuştum da hamite verilecek ekstra 10 liraya bile acıdığım icin 300k olayi fikrimi değiştirdi onun için seettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Zaten hamit yerine 300k ya alt yapıdan random kosabilen bir orta saha cıkarsalar ya da afrikadan bir tane kosacak zenci getirseler kimse hayır demezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 umut a teklif gelmiş ama gitmek istememiş.1 yıl yatıp parasını kazanmanın derdinde.sonra bir anadolu kulübünde 1-2 yıl oynar ver elini spor yorumculuğu veya gençlerbirliğinde hocalık. türkiye de futbolculuk çok temiz iş.umut,sabri gibi adamlar bile milyonlar oturduğu yerden kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Maaş hesabında sanırım GS'ye geçme izni kesinlikle verilmedi FFPde, onları bayağı düşürmesi gerekirken saçma maaş vererek adam alıp aynı seviyede tutması ama bayağı mantıksız. Yine Wot olacak :( FFP'nin daha önce dediğim gibi temel hesap kitap dayanakları var. Bonservis gider/gelirleri, maaş bütçesi, genel sportif gelir/giderler temel direkler. Şimdi Dursunlar sürekli diyor ki bize bonservis kısıtlaması gelmedi. FFP öyle çalışmıyor işte. Sana kısıtlama getirmediler diye harcayabileceksin, geçeceksin diye bir şey yok. Eğer FFP seni bir kere tedbir sınıfına soktuysa ya da ceza verdiyse bu üç gelirin hiçbirinde zarar yazmaman gerekiyor. Birebir diyorlar işte buna ya birebir çıkartacaksın ya da kar edeceksin. Ha FFP BJK gibi bazen kesinlikle aşmayacaksın diyor. Bakıyor çünkü kulüp profiline o konuda bokunu çıkarıyor. FFP tedbiri aldığımız seneden bir önceki seneye bakıyoruz zaten 14 milyon euro harcamışız. Ondan önceki sene 13 milyon euro harcamışız. Bunları biz başı boş bırakırsak bokunu çıkarırlar diyor özellikle önlem koyuyor. Ama bu demek değil ki free adamları toplayıp 232423432 maaş verirsin. İşte onlara da bakıyor. Burada esneme olayı var işte GS sanırım ona güveniyor da o nasıl olacak bilmiyorum. Esneme de şu; FFP tedbirinde bonservislerde de birebir yapman gerekiyor ama atıyorum 3 milyon euro aştın. FFP senden niye böyle yaptın lan diye vaziyet raporu istiyor. Sende diyorsun ki savunmanda ben şu kadar maaş bütçesi düştüm, operasyonlardan şu kadar gelir elde ettim ve zararımı şu kadar düşürdüm. Bunu yaparken şunlardan faydalandım ve buna devam etmek için o bonservis aşımında ufakta olsa aşmam gerekti. operasyon devamlılığı için şarttı vs... FFP eğer senin genel finansal hareketlerinde mantıklı, olumlu hareketler görürse ve bu bonservis ödemelerinde cidden operasyonel mantık vs. görürse ciddi olmayan artışlara izin veriyor. GS sanırım buna güveniyor. Sportif gelirler ve maaşları düşürüp bonservisteki artışı tolere edebileceklerine vs. inanıyor olabilirler. Ama işte maaşta geriye dönüş yok sanırım. Onun dışında benim bildiğim arsa, bina vs. satışlarından sportif gelir olarak kayıt tutamıyorsun. Riva satılsa bile FFP'ye bir etkisi olmayacak bunun, olacak yani tabii de sportif gelirin aktarıldığı kaynaklardan kar edilecek şeklinde vs... Mantıken GS'nin şu ceza sonrası küçülmeye gitmek yerine aynı seviyede seyrediyor olması çok saçma ya, cidden anlam veremiyorum. Hani FB bile daha fazla net gelir ile zarar düşürmeye çalışıp, birebir uymaya çalışırken her şeye GS yöneticileri bu cesareti nereden alıyor anlam veremiyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Çok uzun yine wot yazmış ak diyenler için özet şu ki; GS yönetimi ceza almadan önceki "bir şey olmaz ya, goygoy o ffp falan" kafasında gitmeye devam ediyor gibi duruyor. Bu kafa ile +1 ceza devreye girmese bile ileri ki senelerde FFP'den tekrar patlama ihtimali bayağı yüksek ki bu rakamlarla gidilirse +1 devreye sokulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 bugün lig radyo'da şöyle bişey konusuldu. FFP'de 2 paket var. 1 numara sattığın kadar oyuncu al, avrupaya katıl 2 numara istediğin gibi bonservis ver, maaşı dengede tut, avrupa'ya gelme. bana cok sacma geldi dinleyince, maaşı kısıtlayıp bonserviste yürü ya kulum demesi komik geliyor kulağa, açıp ayrıntılı okumak gerek, anca spor hukukçularının kendi yorumlarına göre yorum yapıyoruz biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 şu dediğin gibi ise olay gs seneyede avrupa'ya gitmeyecek. acaba yönetimin kafasında şampiyon olalım avrupaya gitmesekte taraftar sesini çıkartmaz ondan sonraki seneye bakarız mantığımı var. dafdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 avrupaya gelmek icin 2. yi yapiyorsan..yine de 1 sene sonra 1. kurali sagliyor olman lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Yok işte ben okudum hep, hani esnetildiği olaylar vs. var belirli durumlarda ama kısacası diyor ki bütün organizasyonlarında birebir olacaksın, kar yapacaksın ya da belirli zararın altına düşmeyeceksin. Örneğin BJK'ye demişlerdi ki maksimum 20 milyon euro zarar yazabilirsin önümüzdeki iki sene, biz bunun altına düştük. Buna maaş bütçesi, bonservis ödemeler ve sportif gelirler/giderler vs. dahil. Ama atıyorum FB'ye bu sezon 30 milyon euro zarar yazabilirsin dediler. 35 milyon euro zarar yazdı FB, daha çok düşüremedi. Ama FB diyor ki benim ülkemde şu oldu, bu oldu. Dolar şu kadar arttı, faizden bu kadar girdi. Ben şu kadar indirmişim karı, bunlar elimde değil ön görülemez şeyler kusura bakmayın. O zaman bir kereliğe mahsus mesela "okkibbye" çekiyor FFP. Seneye mesela FFP'nin Fener'den beklentisi 25 milyon euro zarar maksimum. Yine aşarsa bunu GG ama bu sefer affı yok. GS'de mesela aşmasına rağmen götü kur olaylarından vs. kurtardı. Ama işte 2. defa affetmiyorlar kesinlikle. Edit: Bir de işte kulüplerin belirli kötü alışkanlıkları varsa ona özellikle "aşma, ne olursan ol aşma yoksa seni silkelerim" diyor. BJK'ye bonserviste kesinlikle aşma hakkı tanınmadı. Bahane kabul etmem denildi. GS'ye maaş bütçesinde mesela öyle verildi. FB'yi tam okumadım ama sanırım onlara da bonserviste verildi. Roma'ya bonservis verildi. Inter'e hem maaş hem bonservis verildi. Malaga'ya bonservis verilmişti sanırım. Fiorentina da maaş var vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 düşününce imzasız boş kağıt faxlayan yönetim FFP'yi yanlış anlayıp patlayabilir, şaşıran olmaz sanırım sdasfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 +1 kaldırıldı casta diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 http://ow.ly/tomv303lVG3 GALATASARAY A.Ş.'nin 13.08.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Turkcell Süper Kupa müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.'nin taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.'nin, taraftarlarınca merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, bizim suçumuz ne ki burada pasoligle giriş yapılmadı kimin taraftarı belli değil belki föte soktu içeri o taraftarları sonra stadın güvenliğini tff karşılıyor doğru dürüst arama yapmıyor meşaleler filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 said: Galatasaray, Diarra'ya bonuslarla birlikte yıllık 4.5 milyon euro (15 milyon) ve 3 sezonluk kontrat ile Lokomotiv Moskova'ya ödeyeceği tazminatın yarısını ödemeyi teklif etti. Eğer haber doğruysa işte tam olarak kulübü batıracak transfer bu, bundan öncekilerde bir şey yok. 3. senesinde 33-34 yaşında adama 4,5 milyon euro veriyor olacağız yani. Tazminat 10 milyon euroydu, 5 milyon da buna vereceğiz. Marsilya'ya da para gidecek mi bilmiyorum tabii. Bu arada bu adam kariyeri düşüşte, 1 sene boyunca hiç futbol oynamamış, onun dışındaki senelerde de son 4-5 seneye baktığımızda senede 20 maç üzerine çıkmayan bir adam. O kadar parayı gözden çıkardıysan git Inter'e, çerez parasına Melo'nun bonservisini verirler sana, artık Mancini de yok. Adam da dünden razı, senede 2,5 civarına ikna edersin, 2 sene rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 melo senelik 1.5 a bile razı olur şuan.yani ölmüş adama o kadar para bayılmak nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 adamin adi diyare yaa pek bi performans beklemeyin haslanmis patates fln yedirin mactan once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 2016 yılında böyle espri yapmak da ceza sebebi olmalı ya, mevzuatı bi inceleyeyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 e ama abi klupler de az bir dusunsun almadan.. biri gider diarrea yi alir..biri gider m bokani yi getirtir..ustune tutar oteki dick i alir.. lig kafadan isemeli sicmali basladi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar