Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Bir tek bize mi oldu..
Bir tek biz mi yapıyoruz.
Bir tek biz mi ...... (boşluğa istediğinizi yazin) gibi savunmalar hukuksal anlamda gecersiz ama, adaletin yilmaz bekçileri olarak bunu en iyi siz Galatasaraylilar bilmelisiniz.

Bakalim kamu,yargı falan bitip sira spora gelecek mi. Gelirse buralar cok senlenecek gibi duruyor çünkü.
Mehmet Ağar'lar
Haluk Ulusoy'lar
Giden tofaslar, gelen puanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tofaş'larda problem yok, zaten teşvik priminin suç olmadığını biliyor olmalıyız artık.

Suça dair durum varsa cezası verilsin zaten kim olursa olsun.

Ama ortada adamı ziyarete gitmiş futbolcu dışında herhangi bir şey yok şu anda, buradan "takımın şampiyonluğu silinsin reröre" demek, hele bunu kongre üyesi olarak yapmak kalitede bambaşka bir boyut :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şikeyle suçlanan takımın suçlandığı dönemki başkanı federasyon başkanı olup yönetmeliği değiştirirken sıkıntı yok, FETÖ ile görüşen futbolcular varmış zamanında diye sıkıntı var :)

Aynı dönemde Arif'ten Hakan'dan çok Erdoğan'la videosu var Gülen'in. Türk halkının muhafazakar çoğunluğu için İslam elçisi olan bir hocaydı o dönem kendisi. Ünlü olmuş para bulmuş cahil muhafazakarların da gidip onunla görüşmesi gayet doğal. Bundan şike anlamı çıkaranın derdi başkadır
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen akşam cnnturkte vardı benzer bir konu, şu an 97 kişi hakkında dilekçemiz var dedi FB avukatı. Mutlaka çıkacaktır bir çok şey, ama bir Fenerbahçeli olarak böyle içeriklerle futbolun anılması, ezeli rekabetlerin içine bu tür adamların bulaştırılıp içinin boşaltılması beni üzüyor. Şike konusunda da 3 Temmuz'da ne kadar zorluk yaşadıysak ve acı çektiysek, umarım benzerini sizler yaşamazsınız. Dostum dediğiniz insanların, ergenekona inanmazken aynı savcılarla hazırlanan şikeye sadece rakip olduğu için inanması gerçekten kötü bir duyguydu. Ben gsli ya da herhangi bir takımlı bu adamın yanında eskiden olup şimdi isyan etse de cadı avıyla bir şeylere mahkum edilmesini şerefsizce buluyorum. O adamın bir bela olduğunu yıllarca söyledik, işlerine gelmeyince suçlu ilan edildi, olan yine Türk milletine oluyor. Keşke bunlar olurken tüm takımların taraftarları bize destek çıksaydı, birlikte itiraz etseydik. Umarım bundan sonra birlikteliği yakalarız...
Sosyal ağlarda paylaş

ya stada helikopterle inip elini kolunu sallayarak kapi cam kirmadan ciktilar hikaye anlatmayin bana. adamlar ulkeye degil butun dunyaya yayilmis, cumhurbaskani yaverinden, basbakanlarin kendilerine, meclis sozculerine, valilere,askeriye, egitim, hukuk her yere sicramis, ulkeyle kalmayip butun dunyaya sicramis sen gelmis burada haluk ulusoy diyorsun.

eziklik yapmayin oyle teror filan suclamasi yaparken oturup 2 kere dusunun basinizi belaya sokmayin bu yaptiklariniz suc tekrarliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sira spora tabiki gelecek, ama olay hangi futbolcu 15 sene once fetoyle gorusmusse onun kulubu fetocudur seklinde degil, oyle olsa besiktas ertugrul tayfasindan baslarlar once rahat olun. hic bi kulubun kacisi yok yani bunu farkedemeyecek kadar vizyonsuz musunuz?

odyamaz'in avukati, aziz yildirim'i aklayan hakim hangi sebeple hapisteler su an haberiniz var mi?

fetocu savcilari, askerleri fb kulubune uye yapan kim?

5 sene oncesine kadar terorist gulenle konusmak suc degil aksine onemli bir vaziyetti bu insanlar icin, neyin gazina geliyorsunuz kucuk kafalarinizla merak ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Geçen akşam cnnturkte vardı benzer bir konu, şu an 97 kişi hakkında dilekçemiz var dedi FB avukatı. Mutlaka çıkacaktır bir çok şey, ama bir Fenerbahçeli olarak böyle içeriklerle futbolun anılması, ezeli rekabetlerin içine bu tür adamların bulaştırılıp içinin boşaltılması beni üzüyor. Şike konusunda da 3 Temmuz'da ne kadar zorluk yaşadıysak ve acı çektiysek, umarım benzerini sizler yaşamazsınız. Dostum dediğiniz insanların, ergenekona inanmazken aynı savcılarla hazırlanan şikeye sadece rakip olduğu için inanması gerçekten kötü bir duyguydu. Ben gsli ya da herhangi bir takımlı bu adamın yanında eskiden olup şimdi isyan etse de cadı avıyla bir şeylere mahkum edilmesini şerefsizce buluyorum. O adamın bir bela olduğunu yıllarca söyledik, işlerine gelmeyince suçlu ilan edildi, olan yine Türk milletine oluyor. Keşke bunlar olurken tüm takımların taraftarları bize destek çıksaydı, birlikte itiraz etseydik. Umarım bundan sonra birlikteliği yakalarız...

abi ne birlik beraberliği. fener şike yaptı yani buz gibi üzgünüm. kayıtlar vs var kimse düzmece demesin.

cemaatin feneri ele geçirmeye çalışması doğru mudur? olabilir, yani direkt telekulağın yönünü fenerli yöneticilere çevirmişlerdir. ama şike yok demek saçma.

misal bizde kendi kendine gelin güvey olan salak herif ismini bile unuttum yok sana at veririm yok şunu yaparım diye bir şeyler yapmış. ama tüm yönetim organize değildi. hatta tayfur falan çok boş yere yattı içerde. adam telefonda 10 kere "bak sakın yanlış anlama, ben sadece bizde oynasın isterim ama perfrmansını etkilemesin" diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim tapelerin dökümleri işte. bir tane yönetici çıkıp bu kayıtlar yok dedi mi? geçen aziz açıklama yapmadı mı tarla derken şunu dedik, yok kurban kesiyorduk bilmemne diye. tarlalar sürüldü buğdaylar boy verdi muhabbetinin şekip ile aziz araında olabileceğini düşünüyorsan bir şey demeyelim.

sanki de köylü mehmet emmiyle salih emmi.

aha da tam metin

http://im.haberturk.com/images/others/2011/12/09/iddianame.pdf
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık işte bak hemen ad hominem.kayitlar var. Başkanıniz çıktı Ahmet Hakan in programında söyledi.

Aha da videosu bunların açıklaması var diyor, böyle bir konuşma geçmedi demiyor. Hemen konuyu değiştirme cabalari falan.

Yoldayım mobil link atıyorum idare edin.

http://m.milliyet.com.tr/Video/VideoClip?ID=567073

Edit: http://m.mynet.com/3-tarlayi-surdukun-anlamini-acikladi-spor-18109/

Alın bu da ekstra. Söylediğiniz yalanı unutmayın bari ki komik duruma düşmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...